Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    30. Lipanj 2021. 22:35

Pokloncic13

Eto ponosna.mamada se nadovežem 🥰 dijelimo mišljenje u vezi te plišane robe,jednodijelnih kombinezona..nadam se samo da će krajem kolovoza već biti svega i svačega jer stvarno ne mogu vise 🤭🤣
    Kaj se tiče epiduralne,dobila sam ju oba puta. Prvi puta savršenstvo,ništa nisam osjetila sto se bolova tiče osim nagona za tiskanje i rekla sam da radam 100 puta,100 puta ću ju uzeti.
    Sada,drugi puta,kao i cijeli ishod,epiduralna uopće nije primila,tj je,u lijevu nogu tako da mi je bilo koma. Ne znam o čemu ovisi,nisu me očito piknuli u pravo mjesto ali porod bez nje mi nije sjeo 😒
    Pikanje boli kao i svako drugo pikanje,tetovirane osobe znaju 🤣 ali u tom trenu dobivanja,boli te briga realno,samo da te susne 🙊
    Posljedice nisam imala ni prvi ni drugi puta,sto se nekih bolova tiče..tako da od mene palac gore bez obzira na drugi puta 🤷‍♀️

Heheheh sta se tice boli kod tetoviranja, imam 6 tetovaza i naravno da boli svaki put kad se tetoviram, al to volim pa se ne bojim, a kad mi vade krv padam u nesvijest 🙈😄😄
    Epiduralnu bi svakako uzela, samo eto cula sam da na kraju nista ne pomaze jer je iskljuce, a to mi nema smisla jer taj kraj najvise boli. A i kazu da mjesto uboda boli jos mjesecima iza, da neke bas znaju imat problema s leđima, a leđa su mi i sada koma 😏
    Jedino se nadam da mi nece rec da sam prekasno dosla ili da nema slobodnog anasteziologa sta je kod nas cesto slucaj 🤷🏻‍♀️

CarpeDiem.
    30. Lipanj 2021. 22:52

Lollypop Nije moja ekspertiza, pišem iz osobnog iskustva i isključivo po sjećanju objašnjenja preoperativne pripreme. Mislim da koktel spinalne ne ide u kateter za epidural jer su to dvije različite anestezije, i daju se u dvije različite lokacije. Neka me netko ispravi ako je drugačije, možda su ti samo dodali još epidurala međutim nije djelovao ili slično

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    01. Srpanj 2021. 06:54

Epiduralna se ne daje pred kraj jer ne bi osjetili nagon za tiskanje. Nekak sam stava bolje sat vremena boli nego 12h boli 😅
    Al mene i depiliranje boli, ja sam posebna vrsta mimoze.

Lollypop
    01. Srpanj 2021. 08:13

CarpeDiem.

LollypopNije moja ekspertiza, pišem iz osobnog iskustva i isključivo po sjećanju objašnjenja preoperativne pripreme. Mislim da koktel spinalne ne ide u kateter za epidural jer su to dvije različite anestezije, i daju se u dvije različite lokacije. Neka me netko ispravi ako je drugačije, možda su ti samo dodali još epidurala međutim nije djelovao ili slično

🤷🏼‍♀️Sam pišem kak su oni meni rekli na porodu, znam da su pustili kroz tu istu u kičmi.. Vjerujem da je zato i doslo do toga da odjetim bol na kraju.. Al sve je drugo super prošlo, čak me nakon kojih tjedan dana ni mjesto uboda nije boljelo, niti poslje na promjenu vremena ili nesto tako da bih sve isto ☺️

• ponosna.mama
    01. Srpanj 2021. 08:50

Jutro okruglice 🥰 ..evo nas dvi spremne za plazu, vidljivi su jos uvijek tragovi kreveta 🙈
    https://ibb.co/jHp9w1b
    Sretno danas ako koja ima pregled, puno nas je pa ne mogu vise popratit 💞

Mateja32
    01. Srpanj 2021. 08:55

ponosna.mama

Jutro okruglice 🥰 ..evo nas dvi spremne za plazu, vidljivi su jos uvijek tragovi kreveta 🙈

Wauu zgodne trudnice ❤️ cice su top u ovom kupaćem. Ja sam uzela dvodjelni na trokitiće gornji, i jedan je topić al jedva mi drži sve na mjestu 😁 predivne ste, uživajte 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• ponosna.mama
    01. Srpanj 2021. 09:01

Mateja31

ponosna.mama

Wauu zgodne trudnice ❤️ cice su top u ovom kupaćem. Ja sam uzela dvodjelni na trokitiće gornji, i jedan je topić al jedva mi drži sve na mjestu 😁 predivne ste, uživajte

Trebala sam uzet odma i zuti u narancasti, ovo je jedini kupaci koji mi moze drzat sve na mjestu 🙈

Ivona1505
    01. Srpanj 2021. 09:15

Jackie27

Ivona1505

Drage buduce mame, ima li netko od vas da je iz Osijeka i da ce roditi krajem 10.mjeseca? Mozda se sretnemo u bolnici, nama je termin 22.10., ali moram na carski pa ne znamo jos kad cemo ga dogovoriti, ajde odmah da mi ispricate iskustva sa carskog, malo me strah posto je prva bebica u pitanju. :)

Ja sam iz Osijeka, termin 06.10.
    Prva mi je beba tako da nemam iskustva s porodom i bolnicom općenito.
    Nema baš cura iz Os na forumu, ali valjda će netko napisati iskustvo. Iako mislim da je sve to jako individualno i da su doživljaji subjektivni.
    Nadam se da će biti dobro sve 😊

Mozda se sretnemo u bolnici, sve ovisi kad ce mi dogovoriti carski. A ja sam malo citala i svima su razlicita iskustva tu u Os sa bolnicom i sestrama na odjelu. A znam, samo me zanima da vidim ja sto vise raznih iskustava. I ja se nadam da ce tebi biti sve dobro, kako ce se zvati djecak? 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

little baby
    01. Srpanj 2021. 09:41

ponosna.mama

Koja zgodna mamica,kupaci ti je top🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Zara7
    01. Srpanj 2021. 09:41

Pozz zgodne okruglice 🌞
    Što se epiduralne tiče, ja bi volila da u Zd bar imamo izbora pa kao ja se moram odlučiti oću li je uzeti ili ne 😅 tu dobiješ epi samo ako si kćer od ginekologa vjerojatno 🤷🏼‍♀️ 
    Pitanje još, koji magnezij u spreju koristite, meni nije htjela prodati žena u apoteci jer je to kao klorid, a trudnice ne smiju (u pitanju je od Natural Wealtha) iako uredno vidim po internetu da piše na nekima da je siguran za trudnice, a isto je klorid pa mi nije jasno. A jedan mišić na leđima me toliko boli kad sjedim na poslu da ću poludit 🥴

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.