Ako si za prijedloge, David mi je isto predivno ime, Josip takoder. 😊
Mi smo uzeli kolica, narucili na bazzaru za 1500 kn, odlicna su mi, jedino nemaju zastitu od kise, ali smo dobili torbu zato, kupili smo mu krevetic, madrac i komodicu sa kadom ugradenom i navlakom za presvlacenje, a dobio je od kume vec robice, dude dvije, partiklice i par gazica, a ostalo cemo lagano kasnije. :)
Mi već tjednima pomalo uzimamo i naručujemo kako stignemo. Neki dan sam išla pregledati šta još fali od robice i skužim da svega ima dovoljno 😃
Ostaje nam još uzeti krevetić i madrac, neke stvari za mene za rodilište, kadicu za kupanje i još neke higijenske potrepštine za bebu. I mislim da je to to.
Planiramo to krajem 7./početak 8. mj i onda je sve manje više spremno 😃😊
-
I meni su ta imena lijepa, ali mužu se većina imena ne sviđa haha pa ćemo vidjeti još 🙈😊 hvala na prijedlozima svakako 😊
-
CarpeDiem. - pozdrav veliki i vama od naaas 💙💙 sve je u redu hvala Bogu. Prošli tjedan me malo zabrinuo jer sam ga danima jako slabo, skoro nikako osjetila. Išli smo na pregled i sve je u redu, onda se aktivirao pa me ne brine više. 😊
Sad čekam kada ću napokon promijeniti okolinu i ići kod svojih 😃😃🙈
Mi jos nismo od robice nista sami kupili, vi mi govore da ne kupujem nista da ce oni kupiti, a i ima od koga naslijediti, jedan bratic ima sina koji ce sutra godinu dana, a drugi bratic sina od 6 mj, tako da mi je robica najmanji problem. Tako smo i mi mislili krajem ovog mjeseca otici jos dodatno kupiti nesto za mene za bolnicu i flasice i jos gazica za malenog, glupo mi da mi drugi sve kupuju.
Ma i mom suprugu se nije na prvu svidjelo ime, a i Matej mu je krsteno ime pa mu bilo glupo, na kraju je rekao neka bude Matej, nekako sam ga uvjerila. 😂 A recimo i njegova sestricna je trudna, isto ce sina imati, kod njih u obitelji vecinom sinovi i prevladavaju, njihov malisan ce bit Renato, to mi je isto predivno ime. 😊 I nemoj brinit ako ga ne osjetis, ja svoga nisam 2 dana i treci sam htjela u bolnicu, sreca pa nismo isli posto me tako jako ritnio da sam se cak malo upiskila.
I ako nisi otisla, odi do dm-a, napravi karticu pa dobijes kremice besplatno i neka muz ode kad bude dolazio u bolnicu po tebe nakon sto rodis, dobit ces paket pelena i vlaznih maramica. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Haru 🥰🥰 znaci kad vidim vas koje ste debelo blizu 30tj i tim nahero trbusima čini mi se kao da sam ja na početku trudnoće sa svojim speksijem još uvijek 🤪
https://ibb.co/P9T5BPg
Mislim da mi je ovo prva slika na temi 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Mi jos nismo od robice nista sami kupili, vi mi govore da ne kupujem nista da ce oni kupiti, a i ima od koga naslijediti, jedan bratic ima sina koji ce sutra godinu dana, a drugi bratic sina od 6 mj, tako da mi je robica najmanji problem. Tako smo i mi mislili krajem ovog mjeseca otici jos dodatno kupiti nesto za mene za bolnicu i flasice i jos gazica za malenog, glupo mi da mi drugi sve kupuju.
Ma i mom suprugu se nije na prvu svidjelo ime, a i Matej mu je krsteno ime pa mu bilo glupo, na kraju je rekao neka bude Matej, nekako sam ga uvjerila. 😂 A recimo i njegova sestricna je trudna, isto ce sina imati, kod njih u obitelji vecinom sinovi i prevladavaju, njihov malisan ce bit Renato, to mi je isto predivno ime. 😊 I nemoj brinit ako ga ne osjetis, ja svoga nisam 2 dana i treci sam htjela u bolnicu, sreca pa nismo isli posto me tako jako ritnio da sam se cak malo upiskila.
I ako nisi otisla, odi do dm-a, napravi karticu pa dobijes kremice besplatno i neka muz ode kad bude dolazio u bolnicu po tebe nakon sto rodis, dobit ces paket pelena i vlaznih maramica. 😊
Mi nažalost nemamo od koga naslijediti, tako da sve moramo kupiti. Ali dobro prva je beba, pa neka bude i za druge u budućnosti ako Bog da 🙈
A ne bih se pouzdavala u poklone i to, jer ko zna kada ćemo uopće išta dobiti. Muž nema rodbine tu u Os osim roditelja, a moji su većina u Hercegovini tako da smo odlučili sve uzeti da se ne sekiramo oko toga ☺
-
Nisam paničar niti išta, baš sam čekala duže da se malac javi da znam da je OK. Inače je baš aktivan tijekom cijelog dana već dugo vremena, pa mi nije bilo svejedno.
Ali sve je u redu, valjda se bio malo ulijenio haha 😃
-
Imam karticu u DM-u, išla sam već prije po paket za trudnice. I čitala sam da se nakon poroda može preuzeti još taj paket za bebu. Hvala ☺☺❤
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Mi nažalost nemamo od koga naslijediti, tako da sve moramo kupiti. Ali dobro prva je beba, pa neka bude i za druge u budućnosti ako Bog da 🙈
A ne bih se pouzdavala u poklone i to, jer ko zna kada ćemo uopće išta dobiti. Muž nema rodbine tu u Os osim roditelja, a moji su većina u Hercegovini tako da smo odlučili sve uzeti da se ne sekiramo oko toga ☺
-
Nisam paničar niti išta, baš sam čekala duže da se malac javi da znam da je OK. Inače je baš aktivan tijekom cijelog dana već dugo vremena, pa mi nije bilo svejedno.
Ali sve je u redu, valjda se bio malo ulijenio haha 😃
-
Imam karticu u DM-u, išla sam već prije po paket za trudnice. I čitala sam da se nakon poroda može preuzeti još taj paket za bebu. Hvala ☺☺❤
Ee to je bas steta, bilo bi vam barem financijski lakse da imate, iako u Pepcu, Kiku i Lidlu ima bas kvalitetne a jeftine robice ako nista drugo. 😊
Ja isto nisam panicar bas po prirodi, ali sam se zabrinila posto je stalno aktivan bio inace, na kraju sam pitala doktoricu kad amo u Zg bili na pregledu i rekla je da je to normalno, zato je na pregledu tamo divljao i sutao, muz gleda i ne vjeruje, a mali u stomaku lezi isto ko i tata mu, rukica ispod glave i nogama udaranje, ali bitno da je on nama zdrav. 😊
Ma nema na cemu. 💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
SRPANJ:
Leonoah 01.07.
Endzrue 01.07.
Freya_444 02.07.
Orhideja13 02.07.
Missy88 02.07.
Little baby 02.07.
Lollypop 02.07.
Tommyfame 02.07.
Ane_Ši 02.07.
Gigi 02.07.
Sanjarka88🦔 05.07.
aAnchy 05.07.
Ivkica 05.07.
Veky004 05.07.
Buhtlica34 06.07.
Sanja0508 06.07.
LadyD 07.07.
Taya🤍 08.07.
MadameI 08.07.
Haru 08.07.
Mateja31 09.07.
Sunce7 09.07.
Zara7 10.07.
Leah 12.07.
Jana25 13.07.
Kinderica 13.07.
Tonkica 111 13.07.
Ivkica 14.07.
Nyssa_ 14.07.
Lorre 15.07.
Mišić 15.07.
Mokosh 15.07.
Lyra 15.07.
Ani92 19.07.
Preggo_Life 19.07.
Jackie27 20.07.
Mateja2602 20.07.
Traveller 20.07.
Dannna 21.07.
Sanjalica5 21.07.
Bumac95 21.07.
Ponosna.mama 22.07.
Ana25 22.07.
CarpeDiem 22.07.
LilM 23.07.
Anuška 23.07.
Ljesnjak 23.07.
Missy88 26.07.
Lisa27 28.07.
Haru 29.07.
Pokloncic 29.07.
KOLOVOZ:
Bilja1212 04.08.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam jucerr kupila sve za mene za bolnicu 😂 nela sve stojii spremnoo jer mi je vec sada tesko hodati sta ce biti kasnije...ovih dana idem samo za bebija da uzmem one osnovne za higijenu i to je to...ostale mi komodice i kolica da narucim...to cu tamo negdje krajem julaaa 🤗🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Dobar dan jesenske trudnjače 🤭 kako ste danas?
Ja jutros isla rijesit komplikacije na Hzzo. Posli se spustila s malcem do mora al puše jako i valovi su ,tako da sam samo kavu popila i evo nas kući. Ja u ležećem naravno 😁
E da se nadovezem za robicu jos, nisam fan plišanih tutica pa to necu kupovat. Najviše sam uzela u broju 56 jednodijelne tutice, a u broju 62 isto tako uz pokoju majičicu i hlačice....za šetnje imamo par debljih ( postavljenih) jednodijelnih. Za doma budu dobre i tanje uz bodiće i štramplice ispod.
Episualna nemam pojma.... Rodila sam 2 puta bez nje pa mislima da ću i treći. Nije mi bas neka najdraža opcija uzet je a s druge strane evo drugi porod me bolilo jako samo zadnjih pola sata na 9cm kad sam bila .... Pa i ne vidim neki smisao. Uzela bi je ako se oduzi, bude jako bolilo a sporo se otvarala. Inače , mimoza sam i ježim se opet proći porođajne bolove 🙈
Ponosnamama koji si ti komad od ženske 😎😎😎
Nyssa cestitam na curi 💞💞
Gigi robica iz Sinsaya je skroz ok za te novce 👍 kad ti je termin? 😊
Haru super kvrgaaa hehe ♥️
Poklonici bravooo za dobar pregled i uspavanu ljepoticu 🥰 sretno sa OGTT , meni je bio skroz ok ne kuzim čemu tolike drame oko njega haha. Zgodna moja trudnica 🥰 brzo cemo i ja i ti u treće tromjesečje, vrijeme bas leti
Endzrue, Leonoah cekamo vase izvjestaje sa pregleda 🍀
Marela, Petoma kako su vaši prosli jučer ? 😊
Ja se već 2-3 tjedna je vidim obrijati "dole"
Place mi se 😒
Dobar dan jesenske trudnjače 🤭 kako ste danas?
Ja jutros isla rijesit komplikacije na Hzzo. Posli se spustila s malcem do mora al puše jako i valovi su ,tako da sam samo kavu popila i evo nas kući. Ja u ležećem naravno 😁
E da se nadovezem za robicu jos, nisam fan plišanih tutica pa to necu kupovat. Najviše sam uzela u broju 56 jednodijelne tutice, a u broju 62 isto tako uz pokoju majičicu i hlačice….za šetnje imamo par debljih ( postavljenih) jednodijelnih. Za doma budu dobre i tanje uz bodiće i štramplice ispod.
Episualna nemam pojma…. Rodila sam 2 puta bez nje pa mislima da ću i treći. Nije mi bas neka najdraža opcija uzet je a s druge strane evo drugi porod me bolilo jako samo zadnjih pola sata na 9cm kad sam bila …. Pa i ne vidim neki smisao. Uzela bi je ako se oduzi, bude jako bolilo a sporo se otvarala. Inače , mimoza sam i ježim se opet proći porođajne bolove 🙈
Ponosnamama koji si ti komad od ženske 😎😎😎
Nyssa cestitam na curi 💞💞
Gigi robica iz Sinsaya je skroz ok za te novce 👍 kad ti je termin? 😊
Haru super kvrgaaa hehe ♥️
Poklonici bravooo za dobar pregled i uspavanu ljepoticu 🥰 sretno sa OGTT , meni je bio skroz ok ne kuzim čemu tolike drame oko njega haha. Zgodna moja trudnica 🥰 brzo cemo i ja i ti u treće tromjesečje, vrijeme bas leti
Je li koja uzimala za bebuu 46 i 50 broj?? Meni kazu uzmii po jedan/dva bodica i kompletice jer bolje da bebi stegne pempas nego da visi 🤔🤔 nemam pojmaa...prviii bebaac pa nista ne znam 😂😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji