Dobar dan cure :) cestitke na pregledima, od slicica, zapantila san od Mana_Mare. Prelipo, ne mos virovat. 😍😌 Meni beba svaki put licem okrenuta mojim ledima, nikako dobit bolju slicicu.
Pisete o svemu i svacemu..
Sta se imena tice, muz ima svoje, ja svoje favorite. Bas kako je Demetria napisala, iman neki osjecaj da cemo znat koje ime dat bebi onog trena kada se rodi, kada ju vidimo. Jer spol necemo znat dotada. Tako da imamo vrimena jos 😅
Mi jucer prvi put isli prosetat po centru. Udemo u MagicBaby i po prvi puta san vidila Maxi Cosi Adorru koju bi Tila uzet. Super su kolica, lagana, lako sklopiva, bas super. Moja polovica skoro pa ne zainteresirana. Bas mi je bilo bzvz, gledala san ja svejedno Al nije puno interesa pokaza, jer kaze da su mu sva ista i ruzna. Pobogu 🤷♀️🤯 on je na pocetku trudnoce vidija jedna Diamond nesto.. Lipa jesu, dekor malo pretjeran, ali glomazna su i teska. Otpisala san ih i gledan ove kvalitetnije modele neutralnih boja. Mozda ga uspijen zainteresirati, vidit cemo 🤔.
E da, znaci u Magic babya Maxi Cosi 2u1 je na akciji. Gratis je autosjedalica 0+. Super ponuda ali mi cemo je priskočit. Znna da je neko pisa o tim kolicima pa mozete bacit pogled na akciju, do kraja mj je.
Mene straj, nez ni ja kako bi to opisala. Niti jedan komad nisan uzela. Nista nista. On misli isto sta i ja mada smo svjesni i druge strane da cemo morat kroz 6.mj jer ce doc vrucine i kupovina ce bit nemoguća s drobom do zubiju.
Zelim vam svima Lip dan, ja cu vjer s M prosetat da si uzme koji komad robe i tako. Idu dani, mi se kotrljamo 😅🙋♀️💓💓
Raspisala san se A zab bitno, on i ja smo se jucer satrali u KFCu. Nismo rucali pa otisli tamo, neka mi zelja dosla. Kilogrami here we come.
Jutros zato pahuljice i jogurt. 😅😂
Cure, kakvi su bolovi normalni? Ja unazad par dana imam grčenja, probadanja, stezanja u trbuhu, onako dosta nisko i bol se mičw malo lijevo, pa sredina pa desno...mislila da će prestat ako lezim, al nije bas...nije to konstantno, ali mi onako sjeva u trbuhu 😒
I kaj se tiče imena, ja i muž smo svoju curicu nazvali emma 🥰♥️
[/url
Isabela ime je bas lijepo 😊😊
A da, pa mojim deckima je ime Isabela favorit hehe
.
Bolovi, imala sam svakakve.. Tj jos se javljaju periodicno ali traju dva tri dana pa prestane. Uvijek mozes ic provjeriti ako osjecas nelagodu.
Marta čestitam na urednom pregledu! 🤗😍 Baš je slatka curica, ona već zna i mahati 😍😍
Bosco i meni je trbuh pretežno veći navečer nego ujutro…
Dinosaurus i meni su se stvorile kao gljivice ili ekcem između prstiju, isto nakon presađivanja i čupanja korova. Mislim da je od onih vrtnih rukavica. Inače sam i prije znala to dobiti od deterdženta i sredstava za čišćenje…
Cime si lijecila? Da mazem obicnu kremu protiv gljivica? 🤷♀️
Cure jel ima neko mučnine i povraćanja nakon 12.tjedna? Evo ja sam već prešla 16 tjedana i dalje povraćam, imam mučnine, boli me glava i slabo mi je...trebam li se zabrinuti? 😐
Mah mah i bebici 😍 preslatko
Skakavac i mi smo u Argole jučer. Juneći šnicl u toću i restami krumpir 😰 imaju mi super jela pogotovo dnevni meni.
Morati ću u ja nagovoriti da da do kraja 6 mjeseca kad je opet pregled krenemo u shopping jer ne pada ni meni napamet s trbuhom do zuba šetati okolo. Samo bi mi bila slika pred licem di pupom rušiš sva pred sobom kad se okreneš u trgovini. Iovako sam smotana pa srušim.
"
Fb grupu babywearing pratim već par dana i iskreno neznam što bi rekla. Ljudi stave slike,za rijetke meni to izgleda ok a ono vidiš savjetnice ispravljaju. Pomislila sam si pa ja bi za svako nošenje morala pitati je dobro. Jer ima onih kojih odmah vidiš da nije dobro ali kod nekih mi čudno kako nije dobro kad sve izgleda ok 🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Polako pocinjemo s imenima i sve postaje stvarnije
Sanja ostat cemo ovdje u kontaktu pa kad dodem u Hrv (iduci cetvrtak) mogu ti poslati slike, naravno bez obaveza
Skakavac obradi muza za kolica, sigurno imas svoje metode i taktike, nece valjda on odlucit
Marta cestitam na pregledu bas mi je drago da stize curica, sad mozes navalit na pinky stvarcice
Meni se s onog popisa cini previse 4 rucnika, kad je skroz mali obrisat cu ga tetrom jer je meksa.. Imam 2 u De i 2 u Hrv i sasvim su mi dovoljna, a i tetre ovisi ak ce bljuckat il ne, 10 je dovoljno za pocetak rekla bih, al opet dobro dodu one male krpice, definitivno cu dat prekrojit tetre da imam male krpice brisalice, najvise volim vodu kad je beba tak mala, ne volim joj lice il prste brisati vlaznom maramicom
Ne znam tko je kupio mekani rozi rucnik u pepcu stvarno su najmeksa stvar na svijetu
Napokon imas kante za pelene u Mülleru, funkcionira tako da se u njih stavi jedna rola od tih posebnih 50 vrecica i onda kad metnes pelenu u kanticu ona upadne u tu posebnu vrecicu i zatvori se..
Te role za kanticu su dugorocno skupe kantics nije skupa mozda 10e, al bebina kakica ionak ne smrdi ak je dojena (za bebe na AD ne znam)
Isto cemo imat problem sa smecem jer imamo malu kantu i isto ide svaka 2 tjedna. Vec sad sve sortitamo i plastiku vozimo na odlagaliste jer jednostavno nemamo mjesta u kanti, ne znam kak cemo to rijesit.
Isabela ime je bas lijepo 😊😊
A da, pa mojim deckima je ime Isabela favorit hehe
.
Bolovi, imala sam svakakve.. Tj jos se javljaju periodicno ali traju dva tri dana pa prestane. Uvijek mozes ic provjeriti ako osjecas nelagodu.
Isabela i je i meni prwdivno ime hehe, al imamo dugo prezime pa smo htjeli kratko ime 😁
A bilo je sve super na pregledu, kad sam doktoru rekla za bolove zabrinuo se da se cerviks ne skraćuje, ali nije sw smanjio pa mi je rekao da su ta probadanja od širenja i pomicanja...al reko da pitam vas tu, ipak stw u višim tjednima i znate kak vam je bilo 😁
[/url
Napokon hvala sto si svoj popis odlucila podjeliti s nama, uvelike si mi olaksala posao 😁😁😁
Mana_mare preeeeslatko je ovo sto si kupila 😍😍
Ja idem danas malo u shoping sa sestrom dok muz radi 😆
Bosco tako je i meni bilo u tvojim tjednima. Ujutro skoro ravna i cim bi pojela nesto a pogotovo iza rucka izgledala bi kod 7. Mj trudnoce 😂
Marta cestitam na uredno pregledu i super je slikica 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji