LUX daj stavi potpis da te pratimo u kojem si tjednu 🙂
I meni danas malo žgaravica.. ali meni i dalje falemo najgore podrigivanje i nadutost..
Mene isto zadnja dva dana navecer uhvati intenzivno podrigivanje. Taman mi se muz vrati s posla, a ja krenem sa svojom milozvucnom pjesmom
I meni se moj smije.. a ne mogu si pomoc. Lakse mi je. Na poslu ne mogu pa si doma dam oduska 🙂
Mogle bi napravit ono sto je netko vec tu spomenuo, listu s terminima kao sto imaju i cure u drugim grupama. Ili nam je jos rano za to?
Što bi sve stavile? Termin porođaja, pregleda?
Pridruzujem se vašim divnim simptomima 🤣 podrigivanje , vjetrovi 🙈,zgaravica
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jedna info za cure kojima je DM u blizini. Mozete si podici paket za trudnice. Samo dodete i pitate za paket i daju vam 🤗 ja sam svoj jucer uzela. Ne treba vam ni dmova kartica ni nista. Dobije se mini radosnica, knjizica s kuponima, kremica biobaza mama, protiv strija, bepanthen mast i jos neke sitnice 😄
Jel koja stavljala u potpis praćenje trudnoće preko mobitela ili baš moram na komp 🤷♀️. Htjela bi da je lijepo kao i kod vas a ne link
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jel koja stavljala u potpis praćenje trudnoće preko mobitela ili baš moram na komp 🤷♀️. Htjela bi da je lijepo kao i kod vas a ne link
trebaš izabrat jedan od linkova što ti nudi pod forum. ne znam sad točno koji. probaj pa vidi.
Ja sam preko moba stavljala.
Klikneš na forum i kopiras oba linka u potpis
Cure, meni je sad na papiru bilo malo svjeto svjetlo smedje bez. Zvala sam odmah gon i kaze da je alarmantno samo ako je svjeza krv. Ali sam se ja tako jako prepala. Uf. Nista me ne boli. Nadam se da ce sve biti ok
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji