Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2020. 13:52

hope444

Meni se evo opet pojavilo smedje. Dal mi je to od hematoma?

Kažu da se od hematoma to javlja..al nije to nista strašno 

• LUX
    24. Siječanj 2020. 13:58

Evo.. Moji tjedni ali ne znam dal sam uspjela btw ja sam zapravo par dana manje po uzv

[link=https://lilypie.com][/link]

• LUX
    24. Siječanj 2020. 14:03

danchy1990

Jel koja stavljala u potpis praćenje trudnoće preko mobitela ili baš moram na komp 🤷‍♀️. Htjela bi da je lijepo kao i kod vas a ne link

Evo ja uspjela.. Kopiraj zadnji link (kratki je) pod forums

[link=https://lilypie.com][/link]

Slee
    24. Siječanj 2020. 14:12

Super je potpisic!
    Znaci danas prvi dan da se osjecam pozitivno i super i onda mi ovo popodne prestanu skroz boliti cice i taj svjetlo smedji iscjedak. Skroz sam se izbedirala.
    Hope tebi je potvrdjeno da imas hematon? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta14
    24. Siječanj 2020. 14:14

Koliko nas samo smedari.. 🤞🍀Sve ce biti ok!

Mamicaa znas ti sta o ovome, ako se vidi da dijete ima Dow.Syn.onda ides u Graz roditi?!

• MiMi
    24. Siječanj 2020. 14:23

Slee

Cure, meni je sad na papiru bilo malo svjeto svjetlo smedje bez. Zvala sam odmah gon i kaze da je alarmantno samo ako je svjeza krv. Ali sam se ja tako jako prepala. Uf. Nista me ne boli. Nadam se da ce sve biti ok

Ja sam se prije sat vremena isto zdedirala... Išla na wc, a papir svjetlo roze boje tj iscjedak koji imam. I to samo kda se prvi puta obrišem. Gačice čiste. Sad svako malo idem na wc i ništa više nije bilo. Baš sam se prepala. Odmah sam išla guglati i ispada da je to normalno. Ništa me više ne boli nego inače. Malo sam prehlađena pa možda i zato. Ugl  nastavljam pratiti stanje. 

• MiMi
    24. Siječanj 2020. 14:25

Imam još pitanje pije li koja od vas već magnezij ili je još rano za to. 

Slee
    24. Siječanj 2020. 14:25

Meni je gin sada rekla da ne brinem i da sve sto nije bas svjeza krv je ok. Tako da vjerujem da cemo sve biti dobro! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

MAmica21
    24. Siječanj 2020. 14:36

MiMi

Imam još pitanje pije li koja od vas već magnezij ili je još rano za to.

Ja uzimam magnezij, svaki 2.dan otprilike. Meni je dr. Rekla da je to super! Plus bavim se regularno sportom pa je ionako dobro 😊

Curke želim da svima prestanu smedarenja i sve bude ok👍👍

Marta, uf za to nemam pojma! Sve cu se raspirati u roku mj dana pa cemo znat:) Nadamo se da takve informacije nećemo morati ni dobti! 

• MiMi
    24. Siječanj 2020. 14:40

Znam da ako nije svježa krv da nije za paniku... Ali ipak doza straha postoji.
    Sad i hodam s opezom. Uzas. Nadam se se se neće ponoviti pa da mogu se malo opustiti. 
    I dalje se ponašam normalno, kao da nisam trudna, smo gledam da ne dižem preteške stvari. Morati ću ipak malo više pripaziti. Iako moj mozak to još ne shvaća, ne shvaća da sam trudna, onako to mi je kao znanstvena fantastika. Možda dok ne odradim prvi pregled i vidim da zaista kuca malo srčeko u meni.

I da pucaju me hormoni jače..jučer sam gledala neki video na YouTubu gjde neka curica ljepo pjeva i počela sam plakati, suza suzu lije, a da je bar pjesta mtuna ni to. Ahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.