Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    24. Siječanj 2020. 14:47

MAmica21

MiMi

Imam još pitanje pije li koja od vas već magnezij ili je još rano za to.

Ja uzimam magnezij, svaki 2.dan otprilike. Meni je dr. Rekla da je to super! Plus bavim se regularno sportom pa je ionako dobro 😊

Curke želim da svima prestanu smedarenja i sve bude ok👍👍

Marta, uf za to nemam pojma! Sve cu se raspirati u roku mj dana pa cemo znat:) Nadamo se da takve informacije nećemo morati ni dobti!

U koje doba dana uzimaš?  Jel i za trudnica najbolje navečer prije spavanja? A koji piješ sumeći? Ja imam marine magnesim u kapsulama. Inaće ne volim te smeće nekako mi se čine da su bezveze. 

Slee
    24. Siječanj 2020. 15:04

Ja sam sad isla na wc i nije samo kod brisanja, nego smedja tockica i na papiru. Moram se pokusat smirit, ja sam doslovno van sebe

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta14
    24. Siječanj 2020. 15:06

Pa je, treba usporiti u pocetku, ja sam do sada imala 3x iscjedak i uvijek sam dan prije nesto malo vise radila.. Ne kazem da treba stati ali ne dizati tesko i tako mozemo, ipak je to sve osjetljivo sad..
    Onaj dan kad sam bas rozu krv imala sam isla sa jednog kraja grada na drugi pjeske, po dijete u vrtic i doma pjeske i jos psa setala... Da mi ne bude dosadno jos sam kucu ocistila..pa se cudim.. 

Marta14
    24. Siječanj 2020. 15:09

Mamica ok, budem i ja pitala al tek za 5tj 🙈
    Cure ako vas je strah uvijek mozete na pregled otici, da se smirite.to je vase pravo
    Ja sam bila vec 3x uvijek kazu normalno.. Desava se..
    . Rozo, smede je normalno a sa bolovima i izljevima nije.. Cak sam imala mali ugrusak, i meni je bilo dosta na ulosku svijetlo roze krvi.. Te kod brisanja. 

Slee
    24. Siječanj 2020. 15:12

A ako sad odem s 5+1 sto bi uopce mogli vidjeti?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Princess Mimi
    24. Siječanj 2020. 15:13

Slee

A ako sad odem s 5+1 sto bi uopce mogli vidjeti?

Gestacijsku i zumanjcanu jedino. I naravno vidjeli bi ako je kakav hematom

MAmica21
    24. Siječanj 2020. 15:15

MiMi

MAmica21

MiMi

Imam još pitanje pije li koja od vas već magnezij ili je još rano za to.

Ja uzimam magnezij, svaki 2.dan otprilike. Meni je dr. Rekla da je to super! Plus bavim se regularno sportom pa je ionako dobro 😊

Curke želim da svima prestanu smedarenja i sve bude ok👍👍

Marta, uf za to nemam pojma! Sve cu se raspirati u roku mj dana pa cemo znat:) Nadamo se da takve informacije nećemo morati ni dobti!

U koje doba dana uzimaš? Jel i za trudnica najbolje navečer prije spavanja? A koji piješ sumeći? Ja imam marine magnesim u kapsulama. Inaće ne volim te smeće nekako mi se čine da su bezveze.

Ja sam imala to doma pa uzimam- natural Welth Magnezij. Ja prek dana većinom, navečer mi se ne pije bas:)

Slee polako, bit ce sve uredu! Jel ti dr radi jos danas? Odi, ako možeš, ako ti duša neda mira. Sve bu ok, očito je  jako česta pojava. 

24. Siječanj 2020. 15:22

Pa sta je ovo s nama danas, svaka ima iscjedak. Ja sam se cula sa svojom doktoricom. Na proslom pregledu mi je potvrdjen mali hematom, al jako mali. Rekla mi je da je moguce da je od njega, da mirujem i da pregledi nisu dobri cesto ako se ide. 
    Znaci ostaje mi da lezim, mislim pozitivno i pokusam se opustit. 

danchy1990
    24. Siječanj 2020. 16:10

Uspjela sam napraviti 💪. Držite mi se,odmarajte više. A uvijek se može otići kod ginica da potvrdi da je sve uredu. 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    24. Siječanj 2020. 16:12

A za magnezij,neznam dali znate da se pije sa vitaminom c jer tijelo tako bolje absorbira

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.