Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolica
    22. Siječanj 2020. 10:16

Marta, svakako javi kako je prošao pregled, ali sigurno je to normalna pojava. Dosta je cura po forumima pisalo o takvom krvarenju i ispostavilo se da je to sasvim normalna pojava. 

MAmica21
    22. Siječanj 2020. 10:18

Marta14

Ma joj, luda sam, ne znam jesam tuzna, ljuta il nes trece.. A na momente mi dode pa si kazem: sta bude bit ce..
    Stavljam vec vaginalno Progesteron jer sam i prije 2 tjedna imala iscjedak ali puno manje..a folnu pijem isto.

Mamica pa tebi ovo na slici lijepo izgleda.🤗Napreduje

Hvala!!!
    Sve će biti uredu, danas imas termin za par sati i držim fige da ti i Dr. Potvrdi isto🍀

Sve zabrinute u grupi, jedva cekam da prođe mjesec - dva  da nam teme budu opuštenije ❤️

22. Siječanj 2020. 10:28

Ja isto 😂

Talija
    22. Siječanj 2020. 10:30

Marta14

Ja ipak imam danas u 13h pregled a ne sutra.
    Oko 1h sinoc mi je pocelo prvo smede pa rozo, na papiru, ulosku.. Toliko sam se prepala, pao mi tlak da sam se srusila.. I tako polako do jedno 4h pa sam zaspala nekako. Ujutro je bilo malo smede kad sam ustala..
    Ne boli me nista..
    Ali nemam snage bas nikako, i sva hrana mi je odbojna ali jedem nekako.

Prošla identično to... u potpunosti te razumijem. Javi kako je prošao pregled! Držim fige da je sve dobro i da će biti dobro!
    Nemoj se krivit. Nema smisla da se još time opterećuješ. Kako treba bit će. Definitivno šetnja nije razlog tome.
    Ja sam možda pogriješila što nisam otišla kod ginekologa nakon što sam prvi/drugi put uvidjela smeđi iscjedak.. možda bi mi dao tablete za zadržavanje trudnoće... nego ono, čitala po internetu da je sve to normalno dok je "smeđe" 
    Bit će sve u redu! 

22. Siječanj 2020. 10:31

Ja vec gledam kolica da vidim sto se nudi. I ful su skupa! Razlike u cijenama kolica koja naizgled nude isto su ogromne. Uopce ne znam na koje da se karakteristike uspnjerim. 

MAmica21
    22. Siječanj 2020. 10:37

Talija

Marta14

Ja ipak imam danas u 13h pregled a ne sutra.
    Oko 1h sinoc mi je pocelo prvo smede pa rozo, na papiru, ulosku.. Toliko sam se prepala, pao mi tlak da sam se srusila.. I tako polako do jedno 4h pa sam zaspala nekako. Ujutro je bilo malo smede kad sam ustala..
    Ne boli me nista..
    Ali nemam snage bas nikako, i sva hrana mi je odbojna ali jedem nekako.

Prošla identično to… u potpunosti te razumijem. Javi kako je prošao pregled! Držim fige da je sve dobro i da će biti dobro!
    Nemoj se krivit. Nema smisla da se još time opterećuješ. Kako treba bit će. Definitivno šetnja nije razlog tome.
    Ja sam možda pogriješila što nisam otišla kod ginekologa nakon što sam prvi/drugi put uvidjela smeđi iscjedak.. možda bi mi dao tablete za zadržavanje trudnoće… nego ono, čitala po internetu da je sve to normalno dok je "smeđe"
    Bit će sve u redu!

Isto i ja u prošloj T, koja je kobno završila... Imala sam par kapljica krvi ca 22dpo i nisam reagirala jer sam  isto mislila da je to normalno... Eto, ucim iz greške. Rađe 10 puta paniku dignem nego čekam.

Marta javi!! 🍀🍀🍀

RedR ni ja. Meni je bitno da kolica budu mobilna, za jogging eventualno, da muž može s bebom radit ono što najviše voli, a da je beba sigurna. Plus sklapanje i jednostavnost, pošto ako cu biti sama dok je on na poslu onda moram moći sklopiti kolica bez problema😉

22. Siječanj 2020. 10:38

Jučer sam razgovarala s jednom nutricionisticom i rekla mi je da se u ovom prvom tromjesečju savjetuje izbacivanje kiselih namirnica: limun, ukiseljeno povrće, puno octa... jer te kisele namirnice potiču krvarenje pa ako imate potrebu sad za njima, savjet nutricionista je da se izbjegavaju. Dobar izvor vitamina je zreli nar, zreli kivi (paziti da su zreli), kaki, kruške, banane, klementine (one nisu tako kisele). 

Slee
    22. Siječanj 2020. 11:05

Marta, javi sve! Bit ce sve dobro. Te boli sta?
    Ajme, a ja samo limun i narance jedem, sto zbog bolesti, sto zbog toga sto mi pase. 
    Al opet mislim da mi pol limuna u soku ili caju ne moze naskoditi

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• LUX
    22. Siječanj 2020. 11:11

Jutro cure, jel smijemo jest tunu?? Znam da se ne smiju neke ribe..
    I daaa ni ja apsolutno ne mogu docekat tamo onaj 12-13 tjedan da napokon mogu odahnut i veselit se, ovako doslovno sjedim i cekam da se nesto lose dogodi 😐😐 (a onda opet, gledam opremu za bebe i htjela bi sve kupit odmah) tak sam si i ja nasla vec kolica.. Ona junama ili anex.  nemam pojma sta se treba gledat kad se kupuju kolica 🤣 ja sam gledala izgled 🤣🤣 ali su recenzije dobre

[link=https://lilypie.com][/link]

22. Siječanj 2020. 11:11

Slee

Marta, javi sve! Bit ce sve dobro. Te boli sta?
    Ajme, a ja samo limun i narance jedem, sto zbog bolesti, sto zbog toga sto mi pase.
    Al opet mislim da mi pol limuna u soku ili caju ne moze naskoditi

Ma ne moze sigurno, al bi mogla mozda narance zamijeniti narom - on je pun c vitamina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.