Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    22. Siječanj 2020. 08:01

Hvala djevojke na tjesenju. Danas nista ne boli.ocito se samo moramo naviknuti na novo stanje :)
    Kako ste vi jutros? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

22. Siječanj 2020. 08:10

RedRobin

Pozdrav novim curkama!
    Takvi bolovi u onjem dijelu trbuha su uobicajeni. Meni je isto tako bilo. I to pikanje u jajnicima (mislim da to jos zuto tijelo radi svoj posao) i taj dio kod mjehura koji podsjeca na bolove kod prehlade. Sad me vise ne boli tako. Mene polako i cice prestaju bolit, nadam se da je to isto ok.

Kad je tvoj iduci pregled? I mene grud bole pa ne bole.

MAmica21
    22. Siječanj 2020. 08:14

Jutro svima!
    Ja ne znam kako si pomoći. Brinem, pa se pravim da se ne brinem. Mislim pozitivno, ali uvijek me strah obuzda... Pregled tek za 8dana, ne znam kako cu se strpit. Samo da je beba na mjestu i ok. Nemam nikakve posebne simptome, bradavice i dalje bole, grci rijetko....
    Mozda netko ne želi uploadat slike, evo moje  od prije tjedan dana. Nešto se nadzire, 5dana kasnije je bila GV veća i plod se isto samo jos nazdire, nije bio mjerljiv. Zbog toga čekamo jos i pokušavam se uvjeriti da nema razloga da ista bude krivo❤️ 

https://ibb.co/WpbD05d

Slee
    22. Siječanj 2020. 08:25

Mamica pa vidi se lijepo da napreduje i da je GV veca i nazire se plod. To je sve pozitivno. Tek si 6+3, mene je moja narucila kada budem 7tt da se ne bi prepala ako se nista ne bude vidjelo. Zato samo strpljenja, vidjet ce se za 8 dana sve i cut ces malo srceko! Ne brini! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

22. Siječanj 2020. 09:25

Hope, nemam pojma kad mi je pregled. Trebala sam ovaj ponedjeljak, al nema doktorice, a sestra mi nije ponudila alternativni termin neg je sam promrmljala da nema veze hoće li to biti s tjedan-dva odgode. Zvat ću u petak da je pitam jer ne volim ovu neizvjesnost. Odbrojavanje me čini sigurnom u ovim trenucima :D Kad si ti naručena? 
    Mamica, meni ovo sve izgleda super. Nije da se kužim, ali se lijepo vidi i to još tako rano :D 
    Meni se danas baš nekako spava, premda sam dosta spavala. Kapci mi imaju 100 kg. I već par dana se više ne budim po noći. Prespavam do ujutro bez buđenja za WC. 

Marta14
    22. Siječanj 2020. 09:47

Ja ipak imam danas u 13h pregled a ne sutra. 
    Oko 1h sinoc mi je pocelo prvo smede pa rozo, na papiru, ulosku.. Toliko sam se prepala, pao mi tlak da sam se srusila.. I tako polako do jedno 4h pa sam zaspala nekako. Ujutro je bilo malo smede kad sam ustala..
    Ne boli me nista.. 
    Ali nemam snage bas nikako, i sva hrana mi je odbojna ali jedem nekako. 

Marta14
    22. Siječanj 2020. 09:49

Jucer sam previse hodala, bas sam glupa.. Jos sam i cistit isla

22. Siječanj 2020. 09:56

Marta14

Jucer sam previse hodala, bas sam glupa.. Jos sam i cistit isla

Polako, nemoj se tako častiti  
    Takva su krvarenja dosta česta, barem ovdje kod nas na forumu. Sad odmaraj, a kasnije će ti vjerojatno doktorica dati nešto s progesteronom. 
    Uzimaš folnu? Sad sam se sjetila da za mučnine preporučaju vitamin b6. 

Marta14
    22. Siječanj 2020. 10:05

Ma joj, luda sam, ne znam jesam tuzna, ljuta il nes trece.. A na momente mi dode pa si kazem: sta bude bit ce..
    Stavljam vec vaginalno Progesteron jer sam i prije 2 tjedna imala iscjedak ali puno manje..a folnu pijem isto.

Mamica pa tebi ovo na slici lijepo izgleda.🤗Napreduje

22. Siječanj 2020. 10:10

Marta14

Ma joj, luda sam, ne znam jesam tuzna, ljuta il nes trece.. A na momente mi dode pa si kazem: sta bude bit ce..
    Stavljam vec vaginalno Progesteron jer sam i prije 2 tjedna imala iscjedak ali puno manje..a folnu pijem isto.

Mamica pa tebi ovo na slici lijepo izgleda.🤗Napreduje

Bila sam prije ove na temi ljetne bebe i tamo je isto jedna cura imala tako povremena krvarenja bez obzira na progesteron, mislim da je napisala da joj je doktorica rekla da se ne brine dok nema jakih bolova i dok nije svježa krv. 
    Nemoj se naprezati i odmaraj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.