Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    22. Siječanj 2020. 11:49

Hvala cure 💛 Ne boli nista srecom. 
    Inace sam i ja panicar i idem za svasta na hitnu ali eto nesto mi je reklo sinoc da ostanem doma, ne mogu objasniti..

Ja sam citala da se tuna ne smije cesto, ako da onda iz konzerve. Ja obozavam al necu ju jest..
    A gle slucajnosti sa narancom i krvarenjem🙈jedino mi narance pasu i svaki dan si sok radim od jedno 4 - 5 naranci

Lion♡baby
    22. Siječanj 2020. 12:00

Vibram za dobre vijesti s pregleda. Nemam iskustva s nikakvim krvarenjem, smedjarenjem, al znam da bi isto paniku digla. Zato samo saljem podrsku.
    Za kisele namirnice nisam cula, dapace samo mi se kiselo i jede. Isto ko i tuna, ne jedem svjezu tunu, ali onu iz konzerve na salatu cesto spremam i davim se u njoj, jucer bas radila, necu je jest svaki dan, al ono, mislim da od te iz konzerve ne moze nista biti. 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

22. Siječanj 2020. 12:22

Marta14

Hvala cure 💛 Ne boli nista srecom.
    Inace sam i ja panicar i idem za svasta na hitnu ali eto nesto mi je reklo sinoc da ostanem doma, ne mogu objasniti..

Ja sam citala da se tuna ne smije cesto, ako da onda iz konzerve. Ja obozavam al necu ju jest..
    A gle slucajnosti sa narancom i krvarenjem🙈jedino mi narance pasu i svaki dan si sok radim od jedno 4 - 5 naranci

Stvarno ne znam. Sad i ja tražim po netu nešto na tu temu i ne nalazim baš nešto pa ne želim sad tu širiti neprovjerene informacije. Eto, ona je rekla da ne preporuča te namirnice. Inače mi se pokazala kao dobar praktičar jer mi je pred nekog vremena napravila jelovnik koji mi je uredio probavu. 
    Možda da jedeš ak te traži, al ne pretjeruješ i probaš s nekim drugim namirnicama - kiwi? 

22. Siječanj 2020. 12:36

I kim u hrani pomaže kod nadutosti. To mi je isto rekla i sad mi nije to bed reći jer i na netu mogu naći članke koji to potvrđuju  pa informaciju smatram provjerenom 

Slee
    22. Siječanj 2020. 13:53

Ma mislim da je sve ok umjereno. 
    Jao i ja jedva cekam taj 12./13. tjedan da se sve premacimo u neki vedriji mood. Neke od vas to vrlo brzo ceka, nadam se da ce i nama novijima brzo to doc. 
    Ja skicam isto i kolica i krevetice i svasta nesto, ali onako kao fol nezainteresirano jer je jos prerano za ista, a opet znatizeljno jer ima toliko toga lijepoga. Jedva cekam da dodemo u tu fazu gdje cemo opusteno moci cakulati o bebinim udarcima, kupovini, trosenju i ostalim veseljima

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Marta14
    22. Siječanj 2020. 14:17

Vidjela sam kako srce kuca ❤️❤️❤️
    Kaze da je sicusno i da je cudo ovako rano vidjeti, da ce biti dobro 💛5 +3 danas

I narucila me opet za 5 tjedana 🙈🙈o boze

22. Siječanj 2020. 14:27

Marta14

Kaze da je sicusno i da je cudo ovako rano vidjeti, da ce biti dobro 💛5 +3 danas

Ajme divno!!!! Baš sam sretna  Evo, tvoje malo slatko čudo nakon tolike brige. Sve je u redu 

22. Siječanj 2020. 14:32

Marta14

♥️♥️♥️ super, sada se opusti i uživaj 🌷

MAmica21
    22. Siječanj 2020. 14:33

Marta14

Divno😍😍😍😍 uživaj!!!!! 

Slee
    22. Siječanj 2020. 14:35

Marta wow prekrasno! Eto vidis! Sve je u redu 💗💗
    Stvarno cudo da se tako rano cuje! To je neki znajcek snazni 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.