Marta odlicna vijest!!! Bas mi je drago!
Sto je rekla za iscjetke? Jesi dobila kakvu terapiju? Trebas mirovat ili sve najnormalnije dalje...?
Hvala 🤗
Rekla je da ne dizem tesko i tako to, i bez odnosa. A ostalo normalno..
Da se desava u ranoj trudnoci..
Nije bas neka od price. Rekla mi je i da je normalno sto gubim na kilazi, samo da jedem zdravo koliko mogu.
Vadila mi krv samo.
Nisam dala urin, papa, bris nista... Jeste vi?!?😳
I uputnicu za bolnicu, pregled za Down syn.(do14tjedna). To nisam bas skuzila, Mamica znas ti sta o tome? 190e kosta, ide vadenje krvi i ultrazvucni pregled.
Moram dovrsiti sa Progesteronom vaginalno a ako se sukrvica nastavi uzimati duphaston ako ne onda nista.
Hvala 🤗
Nije bas neka od price. Rekla mi je i da je normalno sto gubim na kilazi, samo da jedem zdravo koliko mogu.
Vadila mi krv samo.
Nisam dala urin, papa, bris nista… Jeste vi?!?😳
I uputnicu za bolnicu, pregled za Down syn.(do14tjedna). To nisam bas skuzila, Mamica znas ti sta o tome? 190e kosta, ide vadenje krvi i ultrazvucni pregled.
Ne znam nista... Jesi dobila Mutter - K-Pass?
Ja ću sve detalje znat u četvrtak 30.01 i onda te obavijestit😊 jel si dobila oslobođenje od posla ili to nije tema kod tebe?
Ok skuzila sam sad, u 11 i 12 tjednu se radi. Kombinirani probir je to. Rekla je da nije obavezno, ne znam da li sam ga radila u prosloj t 🤔
Ja ne radim, doma sam. I nisam dobila MKP 🤪Nisam ja nista cini se al nema veze, neka je srce dobro 😄Moze, ja cekam tebe jer sam se ja pogubila sva tamo..
Hvala 🤗
Vadila mi krv samo.
Nisam dala urin, papa, bris nista… Jeste vi?!?😳
Meni isto nije uzimala ni papu ni briseve jer je rekla da mi ne zeli dolje sad pretjerano iritirati jer sam krvarila.
Ovu uputnicu ti je dala za kombinirani probir (mislim da se tako zove), mislim da se od 11./12-14. tjedna radi - da bi se utvrdilo da beba nema kakav kromosomski poremecaj, npr. Down sy.
Imaju i drugi testovi za to: npr. Nifty i Harmony. Oni se rade iz majcine krvi i salju negdje na analizu, mogu se radit od 10. tjedna i u Hr kostaju oko 4000kn.
Ovaj kombinirani za koji ti je dala uputnicu je u Hr besplatan.
Marta i Mamica, vi ne zivite u Hr? Ako ste rekle, preskocila sam il zaboravila
Ja cu na pregled tako oko 11 sedmice i tad cu mjerit Nuhalni nabor i odlucila sam radit i Nifty. I sad bas razmisljam valja se i oko toga brinut hocel sve biti ok.
Ja sam isto odlucila se za nifty. Vidjela sam da ela dvornik nudi nekakav popust na instagramu za nifty za do 14.2. ili tako nesto. Meni je tada jos prerano, ja bih mogla raditi od 27.2. pa cu bas zvati mogu li iskoristiti popust ranije, a otici na to dva tjedna kasnije. Vidjela sam da ga mogu raditi kod svoje gin u Rijeci, sto mi je super
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Da Robin, trebalo mi je vremena da skuzim sta je jer prica njemacki A ja se pogubim kad netko prebrzo prica..🙈
Mamica i ja smo u Austriji, prvo sam u Hr rodila..
Sortiraj odgovore
Najstariji