Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    26. Travanj 2020. 20:50

Napokon potpuno se slazem stobom moramo se malo da se sredimo i uzivamo u trudnoci,i ja popijem nekad casu piva.isto prestala pusiti cim ostala trudna ,ne volim vidjeti zene trudnice koje pusi i ako voljela sam jako zapaliti i isto vuce mi kao i kod tebe,po gotovo navecer znala sam kad djeca odu spavati ja na balkonu i uzivam u toj cigaretu 😅😂😂😂 izkreno nadam se da necu vise ni poceti .
    Bebice su nama zaštićene dobro u stomaku ,naravno moramo se paziti ali ne preterivati 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    26. Travanj 2020. 20:57

Proslo je malo vise od 2 god otkad sam prestala pusit. Kad sam saznala da sam trudna sa sinom popusila sam zadnju i ostavila se. Bila sam uvjerena da cu izlazak iz rodilista proslavit cigaretom ali eto kao dok dojis nie preporucljivo zapalit, bare ne koji sat prije dojenja pa sam onda odgadjala i svaki dan sebi govorila "ma sutra ces jednu" i evo tako do dan danas.. I sad mislim da cu pocet nakon ove trudnoce ali iskreno se nadam da necu. Iako mislim da ako si pusac iz nekog gusta a ne samo navike da ti ta strast nikad ne prode 😳

• Crwena
    26. Travanj 2020. 21:02

Vita26

Ajme imala sta citati 🙈🙈🙈
    Slazem se sa Nadom
    Sto se tice bojanja kose i lakiranje noktiju ,mi u drugom tromjesečju mozemo ljepo uzivati .
    Ali mogu rec samo jedno kako sam starija malo vise se brinem i sikiram za neke stvari,recimo neku noc sam ae trgla u snu sanjala sam nesto,i odmah me uhvatila panika hoce li sa bebicom sta biti???
    I kad se necega uplasim isto tako sikiram .sikiram ako sam popila salicu kave vise danas,ako sam popila gazirano ,U prijašnje trudnoce nisam toliko sikirala kao sad recimo.

I meni je tako.. s prvih dvije trudnoće sam manje brinula.. iako sam u prvoj imala svoje brige s pupčanom vrpcom.. al sad sve me brine.. pogotovo jer imam veliku želju za seksom 🙈 pa se brinem da se ne otvorim prebrzo..

Zojo
    26. Travanj 2020. 21:16

Crwena,ako je sa trudnoćom sve u redu nema razloga da se suzdržavaš od sexa,ali samo nježno(takav sam ja savjet dobila od gin). I obavezno sa zaštitom, što se mm nije baš svidjelo jer smo 2 godine radili na bebi pa toga logično nije bilo ali mora se i on malo žrtvovati za dobrobit bebača. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Martina1988
    26. Travanj 2020. 21:17

Ninche9

Ja sam s prvim koristila platnene do njegove 1.5god i tad smo odustali zato jer se njegov hod nije popravio, hodao je kao kauboj zbog velikog paketa medu nogama. Platnene su puuuno deblje od jednokratnih, a kako oni rastu tako pisaju sve rijede ali puno i treba deblji sloj medu nogama da to upije.
    naravno pp mame u grupi su mi sve govorile da je to normalno da ima takve oks noge itd al nama nije izgledalo normalno.
    Kad smo izbacili platnene pocele su nogice popravljat i sad hvala Bogu hoda normalno ko i druga djeca
    Tko planira koristit platnene neka se pripremi na velik trosak odjednom i puno pranja govanca, al ustvari nije uopce komplicirano, po doma je jako lako, a kad ides van pripremis si par komada i kad premotas pokakanu u nepropusnu vrecicu a cistu na guzu..
    Ima ta maramica koja se moze baciti u smece skupa s govancem, al formirano govance je tek debelo iznad godinu dana, do tad kakaju tekuce i kasasto i to bude po cijeloj peleni..

To i mene najvise brine..kad se pokakaju a ono bude razljepljeno po cjeloj pelene..nemoze takva u masinu  moras ju preprati rucno i ona tako s kakicom svaki put..i sta kazes vecinom je mekana i ne mozes ju baciti u wc..
    Sta imas u planu s ovom bebom? Platnene ili jednokratne?

Martina1988
    26. Travanj 2020. 21:19

Zojo

Crwena,ako je sa trudnoćom sve u redu nema razloga da se suzdržavaš od sexa,ali samo nježno(takav sam ja savjet dobila od gin). I obavezno sa zaštitom, što se mm nije baš svidjelo jer smo 2 godine radili na bebi pa toga logično nije bilo ali mora se i on malo žrtvovati za dobrobit bebača.

Zasto sa zastitom? To mi bas nije jasno...

isabelagregorijan
    26. Travanj 2020. 21:20

Ja sam isto prestala pusit, nokte nalakiram jednom u dva tjedna jwr mi se uzasno listaju 🤨 ne farbam se niti pijem.
    S cigaretom sam vodila borbu do prijw dva tjedna. Prije trudnoće sam pusila skoro dvije kutije na dan...i to je sve bilo radi svih stresova oko mene...kad sam saznala za t smanjila sam na 5 i sad sam skroz prestala...
    Samo zelim da mi beba bude dobro i da se nista lose ne dogodi. 
    Dal vi imate lose dane kad mislite da nekaj ne valja iako nema razloga za to? 
    Js ne znam zasto ali ja se nikako ne osjećam trudnom. Trbuh mi je vec malo naraso, ali osim toga nema nikakvih promjena na meni...i stalno sam u nekoj brizi. 

[/url

Martina1988
    26. Travanj 2020. 21:22

Ja sam isto prestala pusit kad sam vidjela plusic, onda dok mi je bilo slabo i dok mi je sve smrdilo uopce me nisu privlacile..a sad kako se dobro osjecam opet me pocelo pitat..ali necu posustat🙄

bebacica
    26. Travanj 2020. 21:29

ivy88

Mina 29

Isabelagregorijan, Ivy88 i bebacica ne mogu vjerovati da imam sve susjede baš smo sve na par kilometara jedna od druge 🙈
    Ko zna možda se i znamo bar iz viđenja.. Jesmo bar po terminima blizu pa ću sa kojom na ctg? 😂😂🙈
    Bebacica ti me onda kužiš i dosta ti je reći za ovog gin. Stvarno me užasava.. Ali sad ga moram trpjeti.
    Iako kak sam i ja zdr.radnik sredim ja njega u času.
    Sad ga moram trpjeti.. Kaj ću drugo. Nekad me iznenadi a nekad šokira. Borgudanka je bila carica za njega

Ja sam po terminu blizu bebacice.. 1.10. ☺️

Mi cemo se sigurno vidjeti u trudnickoj ambulanti na Bracaku.
    A i iz istog smo mjesta 😁

tashee7
    26. Travanj 2020. 21:31

Martina1988

Zojo

Zasto sa zastitom? To mi bas nije jasno…

Baš, zašto zaštita? 
    Ja sam svog baš u petak pitala jel smijem imat odnose, nije spominjao da treba zaštita.. A nije da je sutljiv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.