Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    26. Travanj 2020. 17:47

Jasamja Znas ti mozda da li se moze u Rijeci 4D napraviti? Ali da valja doktor.. 

jasamja
    26. Travanj 2020. 17:53

Martina1988

jasamja

Martina1988

Zojo

Zapravo komplicirano pitanje, smatram se Slavonkom(rođena i odrasla ondje-vt) ali zadnjih 8 god sam u Istri-Poreč tako da pola-pola. Vjerojatno budem rodila u Puli

Konacno neko iz Istre i da ce roditi u Puli😉

I ja sam iz Istre 💚 ali rodit ću u Rijeci,mada sad kad sam vidjela da su otvorili novi ginekološki odjel u Puli nekako mi je postalo privlačno

Iz kojeg grada? Zasto si se odlucila roditi u Ri? Jesi cula neke negativne price za bolnicu u Pu?
    Da, preselili su i prijateljica sta ima termin sada uskoro (05.05) kaze da je prekrasna bolnica..

Iz jednog malog mjesta 😉 Rijeka mi je bliže pa zato. 
    Svatko ima svoje iskustvo tako da kad bi se ravnao po komentarima možda bi na kraju svi doma rodili od straha i loših iskustava. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Travanj 2020. 17:55

Marta14

Jasamja Znas ti mozda da li se moze u Rijeci 4D napraviti? Ali da valja doktor..

Neznam stvarno. Nisam mislila ić na to pa onda nisam ni u potrazi. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Martina1988
    26. Travanj 2020. 18:15

jasamja

Martina1988

jasamja

Martina1988

Zojo

Zapravo komplicirano pitanje, smatram se Slavonkom(rođena i odrasla ondje-vt) ali zadnjih 8 god sam u Istri-Poreč tako da pola-pola. Vjerojatno budem rodila u Puli

I ja sam iz Istre 💚 ali rodit ću u Rijeci,mada sad kad sam vidjela da su otvorili novi ginekološki odjel u Puli nekako mi je postalo privlačno

Iz kojeg grada? Zasto si se odlucila roditi u Ri? Jesi cula neke negativne price za bolnicu u Pu?
    Da, preselili su i prijateljica sta ima termin sada uskoro (05.05) kaze da je prekrasna bolnica..

Svatko ima svoje iskustvo tako da kad bi se ravnao po komentarima možda bi na kraju svi doma rodili od straha i loših iskustava.

Mogu samo reci da se nadam da ce moje iskustvo s porodom u Pu biti pozitivno😉

Halila
    26. Travanj 2020. 18:15

Ketty1309

Halila

Vidim cure iz Vt i Vž, blizu smo si 😊
    Meni je treća trudnoća, prva je bila biokemijska, a druga - moja curica ❤. Imam 32 god i iz Koprivnice sam.

Znači nisam jedina za Koprivničko rodilište!?! Pošto najčešće rađam ranije nožda se i sretnemo 🥰

O i ti si iz Kc? Ja sam tek 12 tt, vjerojatno se necemo sresti onda. 

Vezano uz kolica… mi smo imali proljetnu bebu i svejedno smo puno košaru koristili, to mi je bilo super i on se voljela voziti. Moglo se uzglavlje i podici malo pa kad je malo porasla, to nam je isto dobro došlo. Svakako mislim da je košara super za jesen/zimu.. Ali vidim ta neka kolica gdje se sportski pretvara u košaru i čini mi se da se beba jednako dobro može zaštititi od hladnoće i u takvim kolicima. I ja baš gledam jedna takva trenutno, iako smo mi daaaleko još od kupovine stvari za bebu.

Demetria
    26. Travanj 2020. 18:25

Pa i meni se to čini praktično i jeftinije, ali možda bi bilo dobro vidjeti uživo ili potražiti na faceu onu grupu sa savjetima za kolica i tamo pitati nekog je imao iskustva, to bi puno pomoglo. P.s. jako su lijepa kolica i izgleda čvrsto. Neznam za uživo kakva su, i ja čekam otvaranje trgovina.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Halila
    26. Travanj 2020. 18:25

Martina1988

Cure…jedno pitanje za vas koje ste vec mame..
    Da li je koja od vas koristila platnene pelene i kakva su iskustva?

Nisam, ali dvije frendice jesu i samo pozitivno sam čula o tome. Ne djeluje mi čak ni komplicirano to sve skupa s pranjem. Ima kao taj neki uložak koji se baca u smeće, a pelene se operu i to je to. I mislim da su dobre za odvikavanje od pelena.. vecinom ranije krenu na tutu djeca koja nose platnene pelene jer ipak one ne upijaju tako dobro kao jednokratne pa im smeta. Takva su bar iskustva mojih frendica.

jasamja
    26. Travanj 2020. 18:31

Martina1988

jasamja

Martina1988

jasamja

Martina1988

Zojo

Mogu samo reci da se nadam da ce moje iskustvo s porodom u Pu biti pozitivno😉

Svima na tom želim,u kojem god rodilištu da jesmo 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    26. Travanj 2020. 18:42

Znam da su platnene pelene kad se gleda u daljinu isplative, jer ih koristiš dosta dugo, sve je jedna veličina. Imaju ulosci koji se bacaju, a sama pelena se pere, naravno ako pogriješis sa pranjem moze u smeće. Meni je kod toga super jer su sve prirodni materijali i za kod kuće, ali mi je jako ne praktično ako smo negdje. Znaci di da odlozim usranu pelenu ako je ulozak popustio? A u običnoj jednokratnoj smotam ju i u smeće.. Tako da kad sam pročitala o samom korištenju platnenih, odustala sam 

Halila
    26. Travanj 2020. 18:45

Demetria

Pa i meni se to čini praktično i jeftinije, ali možda bi bilo dobro vidjeti uživo ili potražiti na faceu onu grupu sa savjetima za kolica i tamo pitati nekog je imao iskustva, to bi puno pomoglo. P.s. jako su lijepa kolica i izgleda čvrsto. Neznam za uživo kakva su, i ja čekam otvaranje trgovina.

Svakako štedi prostor 😁
    Mene samo zanima kako to funkcionira s remenjem, jel se skida kad se koristi kao košara? Mislim glupo je, moralo bi se dati skinuti, ne? 😂
    I ova koja ja gledam mi imaju tu manu što zaštitna prečka nije odvojiva, to mi nije baš praktično ako koristiš sportski dio kao košaru. Ne znam. Moram još malo istražiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.