Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    26. Travanj 2020. 16:22

Dobrodosle cure 🤗🤗
    Demetria, super za popis s bolnicama 🙆‍♀️🙋‍♀️
    Dalo bi se razgovarat o tome sta koristit, sta ne.. Za neke stvari za koje znamo izričito da su zabranjene npr lijekove, mislin da ih niko ne koristi. Također ima puno stavova o tome sta da a sta ne.. Humana istrazivanja se ne izvode na trudnicama, tako da nista utvrdo ne znamo za dobar dio nepreporucenih stvari. Bez obzira to, ja ne konzumiran ananas, tunu, frisku ribu ili npr neobrađena jaja. Straj nosin u sebi, ko i svako, vise ili manje. Stava sam da cu psihički lakse podnit trudnocu ako izbjegavam neke stvari na kojima je naglasak, radi svoga mira, radi onog ne daj Boze da se dogodi. Za puno ruznih stvari nema nikakvog objasnjenja, a svjedoci smo da ih je dosta. Svako radi po osjecaju, u najboljoj namjeri za bebu i samu sebe. 

Martina1988
    26. Travanj 2020. 16:36

Zojo

Zapravo komplicirano pitanje, smatram se Slavonkom(rođena i odrasla ondje-vt) ali zadnjih 8 god sam u Istri-Poreč tako da pola-pola. Vjerojatno budem rodila u Puli

Konacno neko iz Istre i da ce roditi u Puli😉

jasamja
    26. Travanj 2020. 17:02

Martina1988

Zojo

Zapravo komplicirano pitanje, smatram se Slavonkom(rođena i odrasla ondje-vt) ali zadnjih 8 god sam u Istri-Poreč tako da pola-pola. Vjerojatno budem rodila u Puli

I ja sam iz Istre 💚 ali rodit ću u Rijeci,mada sad kad sam vidjela da su otvorili novi ginekološki odjel u Puli nekako mi je postalo privlačno

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ledolina
    26. Travanj 2020. 17:23

Znam da je bila prije par dana tema o dječjim kolicima, nisam baš pratila pa me zanima jel netko možda bacio oko na Maxi cosi zelia model. Čini mi se da su dobra, a sviđa mi se jer se košara kasnije pretvara u sportski dio. E sad koliko je to funkcionalno... Nekako razmišljam, pošto ću roditi u 10.mj da košaru neću možda puno ni koristiti, jer brzo će doći zima i to... 

Demetria
    26. Travanj 2020. 17:29

Ledolina

Znam da je bila prije par dana tema o dječjim kolicima, nisam baš pratila pa me zanima jel netko možda bacio oko na Maxi cosi zelia model. Čini mi se da su dobra, a sviđa mi se jer se košara kasnije pretvara u sportski dio. E sad koliko je to funkcionalno… Nekako razmišljam, pošto ću roditi u 10.mj da košaru neću možda puno ni koristiti, jer brzo će doći zima i to…

Ja sam baš nekako mišljenja da je lakše zimi obući bebicu i pokriti u košari. Nećeš ići van po najvećoj zimi i kiši ali bude zimi i lijepih dana za prošetati.
    Ja čak mislim da mi sportski neće trebati do ljeta.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Martina1988
    26. Travanj 2020. 17:32

jasamja

Martina1988

Zojo

I ja sam iz Istre 💚 ali rodit ću u Rijeci,mada sad kad sam vidjela da su otvorili novi ginekološki odjel u Puli nekako mi je postalo privlačno

Iz kojeg grada? Zasto si se odlucila roditi u Ri? Jesi cula neke negativne price za bolnicu u Pu?
    Da, preselili su i prijateljica sta ima termin sada uskoro (05.05) kaze da je prekrasna bolnica.. 

Ledolina
    26. Travanj 2020. 17:42

Demetria

Ledolina

Znam da je bila prije par dana tema o dječjim kolicima, nisam baš pratila pa me zanima jel netko možda bacio oko na Maxi cosi zelia model. Čini mi se da su dobra, a sviđa mi se jer se košara kasnije pretvara u sportski dio. E sad koliko je to funkcionalno… Nekako razmišljam, pošto ću roditi u 10.mj da košaru neću možda puno ni koristiti, jer brzo će doći zima i to…

Ja sam baš nekako mišljenja da je lakše zimi obući bebicu i pokriti u košari. Nećeš ići van po najvećoj zimi i kiši ali bude zimi i lijepih dana za prošetati.

Ma sve to stoji, nego više razmišljam o tome da ne uzimam košaru posebno, jer ovdje je kao košara/sportski dio u jednom a ne znam koliko je to praktično za korištenje. Gledala sam video i košare su inaće same po sebi čvrste, ali ova mi onak... Možda bi dobila drugačiji dojam kad bi vidjela uživo. 

Marta14
    26. Travanj 2020. 17:42

Demetria

Ledolina

Moj je roden u 1mjesecu i sa kosarom mi je bilo super, volio je biti u njoj, spavati i bas smo je iskoristili.. Nismo isli vani samo po kisi. Spakiras ga unutra i super.. Znam da se pisalo za kosaru da nije iskoristiva ali eto mi smo bas imali pozitivno iskustvo. Bio je do 6mj u njoj.. 

Tejic
    26. Travanj 2020. 17:43

Hrana- ja imam osjecaj kao da se moj organizam poslozio od pocetka trudnoce i sam mi govori sta smijem a sta ne 😀 znaci od pocetka trudnoce ne mogu smisliti jaja, fast food iz dostave, pizzu iz dostave, ribu iz konzerve, mesne preradevine (pastete, salame, hrenovke itd) ali i neko povrce poput graha, brokule, blitve i tak 🙈
    Vjerujem da sve "zgrijesimo" bar jednom i konzumiramo nesto sto nije preporucljivo u trudnoci, i ja sama sam si takva. Ovisnik sam o kapima za nos, nasla sam neka polurjesenja pa se pokusavam odviknuti ali alergija mi uvelike odmaze u tome.. Pusac sam inace, i smanjila sam na minimum. To su moji najveci "grijesi", al evo nekako ih pokusavam sve vise suzbiti.
    Popis rodilista - super ideja! Jos sam da se nadje netko iz Varaždina 😀
    Oprostite na dugom komentaru, nade se puno toga za reci😃🙈🙈

Martina1988
    26. Travanj 2020. 17:43

Cure...jedno pitanje za vas koje ste vec mame..
    Da li je koja od vas koristila platnene pelene i kakva su iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.