Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.
29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊
Slavonski Brod, druga trudnoća dva sina 💙, 28 godina.
url=https://lilypie.com]
Meni je prva trudnoca, 31 godina, Pula
I rodit cu u bolnici u Puli..iz Istre nema bas nikoga?😪
Mina kako stitnjaca? Sta su ti rekli?
Meni se spustila na 2.5 bas sam bila sretna😀
Meni je 3 trudnoca, 2 andela🤍🤍, 30 godina, a nadam se da cu ove godine za 31 rodendan u 11 mjesecu dobiti najljepsi poklon🥰
🌈💙👣🙏
Pozdrav svima 🙂 Citam vas vec dugo i evo konacno sam se registrirala..
Meni prva trudnoća, 30 godina... Ja cu roditi u Osijeku 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Ajme super! 😊 I ja isto. Ako rodim prije termina, onda bi se mogle i potrefiti skupa. Samo da nam sve bude ok. 😍
😊😊😊🤗 Čula sam da su OK sestre i doktori u Dbk bolnici 🤷♀️. Ja sam inače isprepadana i na samu pomisao bolnice, uvijek sam govorila da ću rodit u Podobniku, ali sad me više nekako nije strah, nitko od mojih prijateljica nema loša iskustva, hvala bogu, pa me to smirilo. Ali jedno vrijeme su na internetu stalno iskakala prestrašna svjedočanstva jadnih žena prema kojima su se ponašali neljudski pa me to prestrašilo ajme..
Od prijateljica i poznanica koje su već rodile sam takodjer čula samo pozitivna mišljenja o doktorima i sestrama tako da nema straha sto se toga tiče. 😊 Često se ponegdje dogodi i negativno iskustvo koje se brzo proširi internetom... U svakom slučaju, bit ćemo na sigurnom. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Meni je treća trudnoća ( prva missed ab, druga biokemijska). Neki dan napunila 34 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji