Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    23. Travanj 2020. 17:29

Na takve mislim
    https://ibb.co/WGZn2HG

Marta14
    23. Travanj 2020. 17:34

Super su hlace Ninche
    Ovo za opremanje, ja cu gledat da budem do 32-33 tt gotova i spremna.. Vidjet cu kako sta uspijem, moram i dijete za skolu opremiti.. Vecinu vec znam sta cu pa lako narucim. 

happy_m
    23. Travanj 2020. 17:45

ela32

Cure moj pregled gotov! Sve je savrseno, veva se uredno razvija. Pustila mi je i da srceko cujem, predivno!! Slicicu mi ovaj puta nije dala. Ali nakon 3 decka stize nam princeza 💜💜💜💜💜💜💜💜

Cestitaaam 😍💜
    Bilo je i vrijeme da nam princeze pocnu stizati 💜💜💜

Vita26
    23. Travanj 2020. 17:46

Ela32predivno napokon i princeza 🥰🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    23. Travanj 2020. 17:52

Ninche9 ja san prije otprilike dva mj u hma uzela crne jeans rebe (hlače) i nosim ih sada kad idem u ginek ili negdi slicno.. Super su im hlače, donji dio ko normalan jeans a gori elastično. 

Marta14
    23. Travanj 2020. 18:08

Mare jesi gledala u normalnim haljinama, ne one za trudnice? Ima nekih u koje bi se mogle ugurati

Dinosaurus
    23. Travanj 2020. 18:22

Ela32 cestitkeee na princezi!! 💜💜

• ela32
    23. Travanj 2020. 18:39

Hvala vam cure😙😙...muz i ja smo presretni, kao i ostatak obitelji. Jos nitko nema curicu..naravno da bi bila jednako sretna i da je deckic, al mozete zamisliti kolika nam je zelja imat curku nakon tri sina!! Jos sam u soku i ne vjerujem! 
    Sretno ostalim curama na pregledima!

Bosco
    23. Travanj 2020. 18:39

ela32

Cure moj pregled gotov! Sve je savrseno, veva se uredno razvija. Pustila mi je i da srceko cujem, predivno!! Slicicu mi ovaj puta nije dala. Ali nakon 3 decka stize nam princeza 💜💜💜💜💜💜💜💜

Cestitam na curici! 🌸💫 Joj kako ce je braca razmazit 🤭

Ja danas isla kupit Pre mama duo i dali mi 10 tableta besplatno, bas lijepo 😊

Happymom
    23. Travanj 2020. 18:45

Ela32 čestitam na curici!!!
    Imat će ona starije braće da je čuvaju od momaka, nema straha za nju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.