Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 20:04

Ninche9

Cestitam svim curama na 💜 i 💙 srcima, evo ja imam pregled pocetkom iduceg tjedna, tad cu bit 19+3 i nadam se 💜 srcu tako da imamo par,
    al i pisonja bi me razveselio do neba.
    Trbuh raste i sad sam vec prava trudnica.
    Citam o ljuljama, kreveticima i odjednom mi sve "treba".. Sve je lijepo i privlacnoNapokon i ja sam davno uzela neke djecje stvari u kiku, a rucnik i dan danas koristimo. Gledam da je pamuk i za bebe ima lijepe robice
    S vremenom mi se roba u drugim ducanima pokazala bolja , ali i kik je super pogotovo kad su tako mali.
    Ja cu uzet ja mislim br 56 jer ce mi se i u susilici nesto stisnut jedino HM mozda uzmem nesto 50 jer oni kao imaju vece kalupe

Ove benkice su po meni odlične, ugodne na dodir, 100% pamuk, pa cu vidjeti i da ih obuce 2 puta ili da ih odmah usere nece mi biti žao... A rucnik, za te novce, ako ostane grublji meni ce biti super za kosu 😂 u svakom slučaju ce se iskoristiti

Marta14
    23. Travanj 2020. 20:16

Onka

Cure da se javim sa pregleda sve je u najboljem redu , posteljica je sprijeda ali moj dečkić se bas nije htio slikati pa smo uspjeli samo dvije fotkice napraviti.
    https://ibb.co/D5qqS2x

https://ibb.co/j5h8vVt

Ela čestitke na maloj curki ❤️❤️

😍😍Divno! 

nada23
    23. Travanj 2020. 20:21

Cure, čestitam na urednim pregledima! 🤗 Ela, tvoja curka će zaista biti prava princezica! 🌸😊 Onka, sladak ti je mali dečkić. 😍 Vidi se da baš lijepo uživa u maminoj bušici. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Martina1988
    23. Travanj 2020. 20:46

Cure, cestitam vam na pregledima, pogotovo onima koje su doznale spol  i bas mi je drago da je svima sve u najboljem redu🥰

Ketty1309
    23. Travanj 2020. 20:48

Ela čestitam! Baš mi je drago zbog cijele obitelji! Kod mene je sin najstariji i nema da netko dirne njegove sestre! Ili bracu 😊. Prije par mjeseci je u školi našao sestru na hodniku kako plače jer ju je dečko iz razreda izvrijeđao i bez razmišljanja je upao u njen razred pod satom i odvukao tog dečka u ured ravnatelja! 😱

Hip_Hopsica
    23. Travanj 2020. 20:49

StizeBeba2020

Cure, evo mene nakon nekog vremena opet. Citam vas svakodnevno, ali eto da se i javim. Vidim da sve vec lijepo napredujete 😍 Bravo za vas/nas!! 🤰😍
    Imam problemcic vec i prije trudnoce. Danas smo usli u 20. tjedan i umjesto da sad uzivam, uzasno me muci Bartolijeva zlijezda koja je prisutna jos od 8. mjeseca prosle godine. Pojavila mi se bas u periodu kad mi je mama bila na smrtnoj postelji i ginekologica je rekla da ce proci i da mi je to od pada imuniteta i stresa. Do sad je ona bila skoro svakodnevno prisutna pa malo nestane pa se opet pojavi. Zadnja 2 dana bas osjetim i da me boli. Velicine je veceg oraha. Ginekologica je na zadnjem pregledu prije 2 tjedna rekla da je nece dirati u trudnoci i da ce mi vjerojatno u rodilistu na porodu to maknuti. Jel se koja mama susrela s tim i kako je bar malo ublaziti do iduce kontrole za 2 tjedna?? Zvala sam naravno i ginekologiju (nek se javim ginekologici), zovem i ginekologicu (ne javlja se, a bez najave me nece primiti). Bas je postalo neugodno kad sjedim i hodam. 😢

Joj,ja sam se namučila sa tom bartolinijevom žlijezdom... 5 godina zafkrkancije... uglavnom sve živo i mrtvo sam probala od prirodnih metoda. Bila sam na 3 marsupijalizacije  i opet se brzo nakon zahvata vratila. Imala sam.ju kroz cijelu trudnoću i rodila sam s njom. Nisu mi ništa riješili na porodu. Nakon što sam se oporavila od poroda skupila sam hrabrost i otišla privatno na jednu noviju metodu riješavanja  sa Wordovim kateterom i evo već 2 godine mir. Toplo preporučam da to privatno riješiš jednom kako treba.  Ovo sve drugo je muka i opet se vrati.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Princess Mimi
    23. Travanj 2020. 21:06

Cure cestitam na uspješnim pregledima 🤗 
    Ela baš mi je drago da vam stiže mala princeza 💜
    Onka,presladak je bebač. To je 3d?

• ela32
    23. Travanj 2020. 21:20

Marta14

ela32

Marta14

Da li pise negdje u knjizici ili na slici od utz koliki je cerviks? 🙈🙄

Meni samo napise u trudnicku da je cerviks odrzan..al ne pise duzina

Ali pise bas "cerviks" ili ima i neki drugi naziv, skracenica?

Piše Cx

23. Travanj 2020. 21:33

Princess Mimi

Cure cestitam na uspješnim pregledima 🤗
    Ela baš mi je drago da vam stiže mala princeza 💜
    Onka,presladak je bebač. To je 3d?

Hvala ti, 4D

Demetria
    24. Travanj 2020. 06:46

Nikad kasnije sređivanje za pregled, sinoć pred spavanje se nakon natjerala. U ponoć legla, spavala do 3, ustala popiti vodu i vrtila se po krevetu dugo dugo. Znam da sam pogledala na sat bilo je već prošlo pola 5 😵😴😱
    Sad ustajanje i tuširanje za pregled u 8. Nikad nisam bila ovako podsvjesno nervozna zbog pregleda.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.