Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    24. Travanj 2020. 09:43

Pozdrav curke, nisam se javljala ovih dana, imamo radove u stanu pa sam na 100 strana. Ja sam u ponedjeljak imala pregled i baš sam žalosna. Gin je samo mene pregledao, pitao dal osjetim bebicu, ja potrvdila i rekao da nećemo raditi UZV kao da nije ni to baš dobro za bebu nego ćemo sljedeći put. Od utrogestana sam dobila gljivice pa ga sad moram piti a ne više vaginalno, i dobila Klotrimozol vaginalete i kremu :/ Žgaravica me ubija svaki dan, pomažem si sa žličicom sode bikarbone i mineralnom, oticanje nogu i pristiju pa bi trebala što više odmarati i noge na povišeno, izbaciti sol itd...a di ću sad leći kroz dan dok nam je stan u takvom stanju -.-
    Muči me sad i to da ovih dana, kak imamo radove i dosta sam aktivna, malo manje osjetim bebicu nego prošli tjedan. A sad k tome još nismo ni UZV radili i baš sam zabrinuta da li je sve u redu i da li je to normalno :( 

• SmileA
    24. Travanj 2020. 09:45

Ej curke moje❤️ evo mog izvjestaja sa jucerasnjeg vecernjeg pregleda☺️ Bebica je dobro hvala Bogu🙏 napredna je, 53 mm, kaze doktor da je trudnoca za 12 tjedana, termin je onda ipak 05.11., hematoma jos uvijek ima, stanjio se jako ali je jako i dugacak 48 x 9 mm, jos cu imati tog smedeg iscjetka, a ako bi slucajno i bilo krvarenje, nema vise opasnosti za bebicu jer je sad vec veca, tako da trebalo bi biti sve u redu. I dalje do sljedece kontrole za 3 tj strogo mirovanje, poslao me vaditi urin, urinokulturu, krv, tsh i glukozu za secer.
    Mjerio je nulani nabor i kost i sve je u redu🙏
    Kad je to radio, a kako to malo traje, jel, ja sam gledala ekran i vidjela na bebici na mjestu gdje je spolna kvrzica nesto pa sam ga pitala sta je to, da sam ja to malo i po internetu proucavala 🙈pa je rekao da bi to mogao biti djecak ali da je za takvo nesto reci ipak preprerano, da bi mi kroz 3 tjedna vec mogao sa sigurnoscu reci, tako da eto cekamo, ali to mi je najmanje bitno, samo mi je bilo bitno da je sve u redu.🙏❤️

🌈💙👣🙏

• SmileA
    24. Travanj 2020. 09:47

I hvala svakoj od vas na bezrezervnoj podrsci i savjetu🥰znam da si za to tu i sluzimo ali evo ovako vam reci jos jednom hvala uz vas je sve lakse❤️
    Navecer sam bila stvarno premorena i glava me ubijala tako da nisam se javila (nije ni cudo kakve sam drame cijeli dan stvarala🙈) ali dobro

🌈💙👣🙏

nada23
    24. Travanj 2020. 10:01

Smile, čestitam na urednom pregledu! 🥰🥳 Neka je bebica dobro, to je najbitnije. Sljedeći put se naruči ujutro na pregled pa se barem nećeš morati mučiti cijeli dan. I mislim da nema žene koja ne osjeća nervozu prije pregleda. Sve se mi podsvjesno bojimo, ali važno da je sve dobro na kraju. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Vita26
    24. Travanj 2020. 10:11

SmaliA
    Tako je meni drago da si se napokon javila sa ljepim vjestima 🥰🥰🥰 bitno da ste dobro sad uzivaj te🥰😘👶🏼Pus

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    24. Travanj 2020. 10:13

Demitria Cestitam na urednom pregledu ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Mona1309
    24. Travanj 2020. 10:15

SmileA čestitke na urednom pregledu i naprednoj bebici, opusti se i uživaj u dobrim vijestima  

• ela32
    24. Travanj 2020. 10:15

Cestitam curama na uspjesnim pregledima!!😙😙

Marta14
    24. Travanj 2020. 10:18

Cure cestitam na uspjesnim pregledima 😊😊
    tejic normalno je da ju manje osjetis posto nisi mirna, nismo jos dosle u onde neke tjedne kad cemo lupanje osjetiti u bilo koje vrijeme, u bilo kakvom polozaju..
    Ja isto osjetim samo kada lezim na ledima, i moram pricekati neko vrijeme pa krene.. Tu i tamo dok sjedim me lupi. Jucer nije skoro cijeli dan i ja vec bila mislima na hitnoj, ali onda je krenulo navever ❤️

Bosco
    24. Travanj 2020. 10:18

Cure cestitam na urednim pregledima! 🎉

Jel vas jos bole grudi? Mene vec jedno tjedan dana ne bole, cak nisu bi nesto posebno osjetljive. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.