Pozdrav imam pitanje, cure koje ste isle na Nifty test ili slicne testove, koliko ste cekale rezultat, jel to trajalo duze od 7 dana, meni eto 8 dan jos nista, pa vec panicarim? 🙈
Ja sam čekala 7 dana, a rekli su mi do 2 tjedna da se rezultati mogu čekati
Pozdrav imam pitanje, cure koje ste isle na Nifty test ili slicne testove, koliko ste cekale rezultat, jel to trajalo duze od 7 dana, meni eto 8 dan jos nista, pa vec panicarim? 🙈
ja obavila u utorak, u ponedjeljak dobila nalaz. al to je bilo prije ove korone. sad možda kasni zbog toga. uostalom, meni su rekla ako me ne nazovu nakon 8 radnih dana da nazovem ja njih.
Ja sam napravila u ponedjeljak i dobila drugi četvrtak navecer mail. Nemoj se brinuti , to sto duže čekaš ne znaci ništa. Biti će sve ok i javi nam rezulatate.
Hvala cure za savjete na patpat stranici. Ja sam čitala svasta, pa ću pokušati i vidjeti s nekom sitnicom.
Sretno svima kod doktora danas .
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Trljanje bedara-s tim sam se i prije trudnoće namucilani to kako. Svašta nešto probala, ali već par godina unazad ja vam to sve lijepo namažem rexona dezicem u sticku (koristim rexonu i inače, ne kupujem ju samo za to 😂) i ja sam preporođena. Nema trljanja i crvenila, nema prištića..ničega...ako imam neke dulje rute, kad idem na wc podebljam za svaki slučaj i šišaj...🥳
Pravila foruma ne dopustaju linkove ja Mislin.. Pa evo fotografija🤗
https://ibb.co/HVNBCbj
Hvala ti puno 🤗Spremila sam jer ce mi trebati, ti javi kakve su kad dode.
.
Ja ne znam sta mi je zadnja dva dana, zeludac, jednjak, imam osjecaj da ce se popet i izac kroz usta.. I dole me sve nesto bocka, babu bas i ne osjetim.. Ehh
Mene je u zadnjoj trudnoci sa zgaravicom spasila soda bikarbona (ali kupljena u bio ducanu ili na odjelu zdrave prehrane, nemojte onu obicnu iz ducana jer sadrzi aluminij ). Jedna zlicica u malu casu vode. 👌🏼
Cure moj pregled gotov! Sve je savrseno, veva se uredno razvija. Pustila mi je i da srceko cujem, predivno!! Slicicu mi ovaj puta nije dala. Ali nakon 3 decka stize nam princeza 💜💜💜💜💜💜💜💜
Cure, evo mene nakon nekog vremena opet. Citam vas svakodnevno, ali eto da se i javim. Vidim da sve vec lijepo napredujete 😍 Bravo za vas/nas!! 🤰😍
Imam problemcic vec i prije trudnoce. Danas smo usli u 20. tjedan i umjesto da sad uzivam, uzasno me muci Bartolijeva zlijezda koja je prisutna jos od 8. mjeseca prosle godine. Pojavila mi se bas u periodu kad mi je mama bila na smrtnoj postelji i ginekologica je rekla da ce proci i da mi je to od pada imuniteta i stresa. Do sad je ona bila skoro svakodnevno prisutna pa malo nestane pa se opet pojavi. Zadnja 2 dana bas osjetim i da me boli. Velicine je veceg oraha. Ginekologica je na zadnjem pregledu prije 2 tjedna rekla da je nece dirati u trudnoci i da ce mi vjerojatno u rodilistu na porodu to maknuti. Jel se koja mama susrela s tim i kako je bar malo ublaziti do iduce kontrole za 2 tjedna?? Zvala sam naravno i ginekologiju (nek se javim ginekologici), zovem i ginekologicu (ne javlja se, a bez najave me nece primiti). Bas je postalo neugodno kad sjedim i hodam. 😢
[lbdf.lilypie.com]
Ok cure. Kad je sluzbeno prihvatljivo opremat se sa stvarima za bebu a da to nije zadnjih 2 tj 🤣?
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji