Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    23. Travanj 2020. 12:49

Napokon Bas lijepo! 😍😍I ti se vec opremas.. Kod nas u A jos sve zatvoreno do 2.5, onda ja startam.. 

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 12:51

bulba

Cure jel pogledala koja stranicu patpat. Ima predivnih stvari i razmišljam da naručim jer je sad kad sniženje. Bacite pogled.

Citala sam na ljetnim bebama da je robica dosta tanka, skoro pa prozirna, da nisu svi zadovoljni, pa je moj savjet da za početak napraviš manju narudžbu da vidis kakva je robica...
    Imas i stranicu sinsay pogledaj i tamo... 

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 12:55

Marta14

Napokon Bas lijepo! 😍😍I ti se vec opremas.. Kod nas u A jos sve zatvoreno do 2.5, onda ja startam..

Znaci nema sanse da prođem kraj dječjih stvari a da ne kupim nešto... 😁😁😁
    Ma planiram kupiti za početak od svega po 2,3 komada, eto da imam nesto u komodici... A onda tamo u 7 mjesecu planiram vec u detalje kupovati... 
    Vamo se kik nedavno otvorio, a kad ce ostalo ne znam, nadam se sto prije 

Skakavac
    23. Travanj 2020. 13:07

Dobar dan cure :) da i ja svima zazelim srecu na pregledima. Bit ce sve super 🤗 
    ja sam danas usla u 22. tjedan 😅🤭 prijavljujem nove tegobe. Odvratnu žgaravicu 🙄 u jednjaku mi gori, doslovno. I to krene predvečer i najjace kad legnen spavat. Otic cu danas po Reflustat, kazu cure da pomaze a smi se u trudnoći. Bas me satrala, neovisno o tome sta pojiden. A iza 8 bas nista nisam. Hvala za informaciju za Lidl, opet cu ja uzet koji komad ako uvatin.. Njihove tajice su mi udobne ali nisu bas neke kvalitete i gustoće.. Pa da imam rezervu. Cekam tajice s Asosa i nekakve ko hlačice antichafing, povise koljena.. Oboje za trudnice. Bas me zanima kakve ce bit. H&M san narucila 18oga i cini mi se nista prije ponediljka.

Skakavac
    23. Travanj 2020. 13:24

Mana_Mare ne, tajice i antichafing hlačice su s Asosa. Dobro da ne znas za njih, vjer jer ti se unutrašnja strana bedara ne voli tj ne dodiruje ko meni 🤧😂 zato sluze te kratke hlačice, za ispod odjeće npr haljina po ljeti. Hm svi hvale pa se nadam da ce grudnjaci, gaćice i haljina bit ok 🤗

Hannica0 👧
    23. Travanj 2020. 13:31

Tea ima li kakvih novosti od Podobnika?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Tea2807
    23. Travanj 2020. 13:48

Hannica0

Tea ima li kakvih novosti od Podobnika?

Taman sam te se sjetila, nema nazalost. Kod tebe?

• dd123
    23. Travanj 2020. 13:52

Book, jel ima tema o testovima otvorena ,nemogu naci pa da nepisem ovdje ako ima vec ,hvala😉

Vita26
    23. Travanj 2020. 13:58

Gonal
    Ja sam ti isla  bila u ldl  prije pol mjeseca po tajce stajala sam u Redu pola sta vani da nas pusti u nutra,zbog korone.usla u nutra i ostale bile samo haljine i hlace. I to samo veliki broj ja poludila 🙈🙈🙈😂😂😂koj baksuz Ee gahahah 
    Tako da ostalo u mom gradu ne radi nista Moracu malo sacekati .da pocinje normalno sve raditi.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 13:59

dd123

Book, jel ima tema o testovima otvorena ,nemogu naci pa da nepisem ovdje ako ima vec ,hvala😉

Ma slobodno napisi i ovdje, ako mozemo pomoći, rado ćemo pomoći. Ako trebas ubacit sliku, odi na ibb.co i tamo ucitas sliku i ovdje link zaljepis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.