Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    24. Travanj 2020. 07:17

Demetria

Nikad kasnije sređivanje za pregled, sinoć pred spavanje se nakon natjerala. U ponoć legla, spavala do 3, ustala popiti vodu i vrtila se po krevetu dugo dugo. Znam da sam pogledala na sat bilo je već prošlo pola 5 😵😴😱
    Sad ustajanje i tuširanje za pregled u 8. Nikad nisam bila ovako podsvjesno nervozna zbog pregleda.

Sretno! 😊

• ela32
    24. Travanj 2020. 07:17

Demetria

Nikad kasnije sređivanje za pregled, sinoć pred spavanje se nakon natjerala. U ponoć legla, spavala do 3, ustala popiti vodu i vrtila se po krevetu dugo dugo. Znam da sam pogledala na sat bilo je već prošlo pola 5 😵😴😱
    Sad ustajanje i tuširanje za pregled u 8. Nikad nisam bila ovako podsvjesno nervozna zbog pregleda.

Sretno na pregledu!! I naravno javi nam se poslije sa vijestima i slicicama!!

mc_mouse
    24. Travanj 2020. 07:58

Ela i Onka čestitke ❤️❤️❤️❤️
    Demetria sve smo nervozne pred pregled 🙁 to je valjda prirodno. Sretnoooo!!!

Mina 29
    24. Travanj 2020. 08:14

Sretno Demetria.. ❤️

Marta14
    24. Travanj 2020. 08:24

Dobro jutro! 
    Demetria sretno ❤️
    Smileu cekamo jos, nije se javila..

Imate do 28. na Minigreeny popuste neke

nada23
    24. Travanj 2020. 08:37

Cure sretnooo! 🍀🍀🍀 Čekamo lijepe vijesti 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Travanj 2020. 08:40

Ja prijavljujem laganu žgaravicu i mučninu prije spavanja. Inače je sve ok, bol u leđima je prošla. 😊 Kako jedno prođe, nešto novo dođe. Nema pauze. 😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Vita26
    24. Travanj 2020. 09:26

Demitria sretno ti danas javljaj nam ljepe vjesti🥰🥰🥰 nervoza ce proci kad izadjes sretna iz ambulante 😍😍👶🏼

SmaliA 
    Di si draga,jos te cekamo😘❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    24. Travanj 2020. 09:32

evo i nas https://imgur.com/AAE9h8p
    u trudničkoj knjižici piše tjedan trudnoće 18+3, a visina fundusa 16+3 što se ustvari slaže s mojim dugim ciklusima i datumom ovulacije.

Uglavnom kad se trebalo slikati bila je bebita dosta nemira ali kad se je mjerila i kad se trebali čuti otkucaji onda je mirovala.
    Neznamo još spol jer se muž i ja još nismo usuglasili tako da će to sigurno ostati do poroda tako 
    Bitno da smo živi i zdravi i da nam je ginička dozvolila snimiti ekran za taticu :) tako da je i on poslije uživao u videu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    24. Travanj 2020. 09:39

Demetria, superrr! Čestitam na uspješnom pregledu. 🥳😘 Drago mi je da je sve u u redu i da bebita napreduje. 😍 Bas se fino smjestila. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.