Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    23. Travanj 2020. 16:59

Ela32 čestitam!! 🥳
    Nakon TRI dečka?! 😱 svaka čast! 
    Bio je i red da dode princeza 🎀😉

Skakavac
    23. Travanj 2020. 17:03

LoMa ahaaa cula san za to, isto s dobrim povratnim informacijama. Kako kaze ova jedna cura s YouTubea, bedra maze dezodoransom u kremu. Kupila sam i probala. Mogu ti rec da je vrhunski i za pazuhe pa i za ovo.
    Marta14 ma nema na cemu. Javim se cin isprobam, drzin fige sama sebi da je dobro rjesenje 😅 a da, isti su mi simptomi zgaravice ko i kod tebe. Probaj reflustat ili sodu, ko sta kaze Dinosaurus. 
    Dinosaurus moji doma odavna koriste sodu za slicne tegobe..  Nekako san racunala da nebi sodu, nez ni ja zasto. Ali me satralo da je to bas ajme. Uzela san danas Reflustat. Na pakiranju je, uz ostalo, navedeno da je za zgaravicu u trudnoći pa neman sta izgubit.. Nadan se da ce pomoc.
    Ela32 super, prelipe vijesti. Cestitke 🤗

• SmileA
    23. Travanj 2020. 17:03

ela32

Cure moj pregled gotov! Sve je savrseno, veva se uredno razvija. Pustila mi je i da srceko cujem, predivno!! Slicicu mi ovaj puta nije dala. Ali nakon 3 decka stize nam princeza 💜💜💜💜💜💜💜💜

Ela32 prekrasne vijesti, cestitam!!😃🎀💜 Ja evo heklam od nervoze do svog pregleda u 18.30, vec sam tri puta plakala, na muza bzvz grezala, znam da nema smisla ali nemrem si pomoci valjda me hormoni peru🙉

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 17:07

LUX

Ok cure. Kad je sluzbeno prihvatljivo opremat se sa stvarima za bebu a da to nije zadnjih 2 tj 🤣?

Ja sam početka polako. Kolica imam, ogradicu imam, jastucak imam, od robice imam 2 bodija 56, 2 benkice 56, 2 benkice 62, 2 pidzame 56, 1 pizdama 62, 7 pari čarapa, 1 strample, 1 majcica 56. Planiram jos uzet stramplica, trenercice, majcice i kapice i onda stat malo dok ne vidim sta cu dobiti sve od robice... 

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 17:08

ela32

Cure moj pregled gotov! Sve je savrseno, veva se uredno razvija. Pustila mi je i da srceko cujem, predivno!! Slicicu mi ovaj puta nije dala. Ali nakon 3 decka stize nam princeza 💜💜💜💜💜💜💜💜

Cestitam 💜💜💜💜💜💜💜

Demetria
    23. Travanj 2020. 17:08

Čestitam na uspješnim pregledima.
    Skakavac piše mi : That page doesn't exist.The requested page was not found.

Ne mogu vidjeti tvoju sliku, napišite šifru tajica kojih si kupila pa ću po tome potražiti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• vitae
    23. Travanj 2020. 17:13

LUX

Ok cure. Kad je sluzbeno prihvatljivo opremat se sa stvarima za bebu a da to nije zadnjih 2 tj 🤣?

Ovo se i ja pitam  :) sve si mislim da je nekako rano a ne bih si bas sve ostavila za zadnji tren. Nisam pametna.

Skakavac
    23. Travanj 2020. 17:22

Demetria

Čestitam na uspješnim pregledima.
    Skakavac piše mi :That page doesn't exist.The requested page was not found.

Ne mogu vidjeti tvoju sliku, napišite šifru tajica kojih si kupila pa ću po tome potražiti

A da, mislim da mi je ostala ona opcija da slika bude dostupna na dva sata. Sorry. Samo otidi na Asos i upisi: maternity anti-chafing shorts.🤗

Marta14
    23. Travanj 2020. 17:24

Ja nisam ni znala da je ovo zgaravica 🤭😅
    I magnezij sam promijenila, rekla sam joj 3x da pijem od Solgara citrat.. I kaze ona kao super dobro, i napise recept za neki drugi u prahu😂wtf
    Smilea drugi put se naruci u 8h 😁 sve ce biti ok!! 
    Ela Cestitam na curici 💜💜 

Ninche9
    23. Travanj 2020. 17:25

Meni su naj hlace iz HMa, one sto izgledaju ko traper al su lagane i elastika nije preko trbuha nego samo uz rub hlaca..to cu nosit po vani i haljine, a dosle su mi kratke traperice, nist mi nije dobro, sve premalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.