Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    23. Travanj 2020. 14:07

Skakavac

Mana_Marene, tajice i antichafing hlačice su s Asosa. Dobro da ne znas za njih, vjer jer ti se unutrašnja strana bedara ne voli tj ne dodiruje ko meni 🤧😂 zato sluze te kratke hlačice, za ispod odjeće npr haljina po ljeti. Hm svi hvale pa se nadam da ce grudnjaci, gaćice i haljina bit ok 🤗

Baš i ja imam taj problem s bedrima ispod haljina.
    Počela sam po stanu nositi dimije i pidžame jer me klasične tajice počele dosta stezati tako da jedva čekam ponedjeljak da uhvatim tajice u lidlu.

Kad smo kod lidla, išli smo danas osigurati auto za registraciju i ja mužu vozi u lidl jede mi se burek. Eto da i ja imam trudnicku želju. 
    Danas mi je baš neko loše jutro bilo. Stalno neka probadanja oko grudi, ispod grudi, između grudi.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• dd123
    23. Travanj 2020. 14:07

Hvala, znaci rodila sam prije3mj, dojim bebu i men. normalna 2mjeseca ,sad nisam dobila.Jel moguce da zbog dojenja tako ciklus bude cudan, radila sam 4 testa svi su negativni ,dogodio se odnos da je zastita pukla pa me to najvise i brine sad.Nije da bih bas odmah bebicu ponovo 😶

Hannica0 👧
    23. Travanj 2020. 14:12

Tea2807

Hannica0

Tea ima li kakvih novosti od Podobnika?

Taman sam te se sjetila, nema nazalost. Kod tebe?

Nista jos ni kod mene. Budem zvala sutra oko 14h ako me do tad ne nazovu

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 14:12

dd123

Hvala, znaci rodila sam prije3mj, dojim bebu i men. normalna 2mjeseca ,sad nisam dobila.Jel moguce da zbog dojenja tako ciklus bude cudan, radila sam 4 testa svi su negativni ,dogodio se odnos da je zastita pukla pa me to najvise i brine sad.Nije da bih bas odmah bebicu ponovo 😶

Znam iskustvo kume, ona je nakon 4 mjeseca ostala opet trudna... Nisu joj se ciklusu unormalili, i kad je skuzila da nema menge vise od 30 dana nakon zadnjeg odnosa napravila je test i on odmah pozitivan... Vidi s obzirom da znate da je zaštita pukla, znas otprilike i kad je bio taj kritičan odnos, u recimo nekakvom pravilu bi test bio pouzdan 2 tjedna nakon odnosa... Ako je prošlo više od toga, a test negativan, iskreno mislim da nisi trudna, vjerojatno hormoni jos divljaju + sad taj stres jesi ili nisi.. 

Dinosaurus
    23. Travanj 2020. 14:16

dd123

Posve normalno ako dojis da ce ti ciklusi biti neredoviti i totalno cudni. Nemoj da te to brine. Ali trudnoca uz neredovite cikluse je isto moguca. Pricekaj jos malo pa napravi test kad prode bas dosta vremena, ako opet bude neg onda nisi trudna. ☺️

• Tea2807
    23. Travanj 2020. 14:26

Hannica0

Tea2807

Hannica0

Tea ima li kakvih novosti od Podobnika?

Taman sam te se sjetila, nema nazalost. Kod tebe?

Nista jos ni kod mene. Budem zvala sutra oko 14h ako me do tad ne nazovu

To sam i ja rekla, vec strazarim ispred sanducica 🙈🤦🙊🙄

Skakavac
    23. Travanj 2020. 14:42

Mana_Mare sritnica si kad je tako 🙆‍♀️ mene zezaju unutarnje strane bedara, pa se snalazim. Kupi si svakako, ako se situacija ne normalizira brzo, da imas i za sebe 🤗 bas javim kakva je roba iz hma za mene
    Demetria  uhh onda se razumimo 🤪 ja san prije dva mj uvatila jedne L tajice u Lidla, tada su mi bile ogromne oko trbuha a i oko nogu nelose. Otkad je karantena na snazi, dosle su na red 😂🤧 prosli put sam isla u Lidla cila uvjerena da cu nac tajice, kad ono nula bodova. Zamisli, tri dana posli, u redovitoj kupovini, nadem dva para M veličina. Sive i crne, divota. Kazen, nosin ih najcesce s nekakvim komadom robe da prekrije straznji dio jer su malo "prozirne" ali su najudobnije. Bas ti javim kad stignu te s asosa. Navodno sprječavaju to neugodno trljanje bedara odnosno crvenilo i peckanje. I da, njihove neke tajice za trudnice, imaju dobru recenziju pa cemo Vidit. I moran rec, kako ne virujen da su mi sise ovoliko narasle. Vec san pisala o tome. Ovih dana grudnjak mi sve manji i manji 😶 jedva cekan ove iz hma

Marta14
    23. Travanj 2020. 14:52

Skakavac das link ili nesto za te hlacice sa Asosa? 

Skakavac
    23. Travanj 2020. 15:01

Pravila foruma ne dopustaju linkove ja Mislin.. Pa evo fotografija🤗
    https://ibb.co/HVNBCbj

tamica0002
    23. Travanj 2020. 15:21

Pozdrav imam pitanje, cure koje ste isle na Nifty test ili slicne testove, koliko ste cekale rezultat, jel to trajalo duze od 7 dana, meni eto 8 dan jos nista, pa vec panicarim? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.