Mene su isto jedno vrime mučile glavobolje skoro svaki dan. Nisan pila tablete iako iman lupocet. Pomoglo bi mi lezat u mracnoj sobi, oblozi i puno puno vode
Bok cure!
NapokonPreslatka slika
Ja sam na jednoj grupi na Facebooku (kvartovska grupa) vidjela da covjek poklanjapeg perego pliko 3 u 1 kolica, javila se, i danas otisla po njih 😊 u dobrom su stanju, vidjet cemo koliko ce trajati, ja sam stvarno prezadovoljna i prezahvalna. Jos nam je covjek rekao da ima jako puno robice za deckice, pa ako treba, da ce nam poklonit. Ima baš dobrih ljudi🤗
Bosco, ti si iz Zagreba?
Liti sam lakirala na nogama ali u trudnoci ni to. Pa opce poznato je da neki lakovi sadrze jako stetne sastojke. Imate neke lakove na kojima su valjda oznake 3 free i 5 free, pa oni kao ne sadrze ove od najgorih sastojaka ka sta su formaldehid, dbp i toulen..
Princessja sam za sebe gledala be Safe izi go, sjećam se samo da je bila do visine cca75cm
A beSafe ima odlične autosjedalice, nemam sad vremena škicnut centimetražu Modular verzije
Isto je do 75, navodno najbolja njihova za 0+
Jedino ne znam je li pametnije uzeti nju pa odvojeno kolica ili sve skupa?
Pa možeš uzeti nju i onda još neka kolica.
Ne znam sto si imala na umu kao drugu opciju? sto uopće imaš na umu 😃?
Gdje živiš? Grad/selo/stan/kuća, koliko često se koristite automobilom/putovanja i sl?
Prvo sam mislila uzeti neka 3 u 1, ali sam naisla na tu sjedalicu (jaje) i ucinilo mi se nekako sigurnije.
Tako da bi uzeli Be Safe Modular I odvojeno kolica. E sad za kolica nemam pojma koja. Zivim u gradu, u stanu (imamo lift i mjesta u stanu za kolica kakva god), auto je veliki i stanu u gepek, a sto se putovanja tice najvise putujemo avionom, gdje isto mislim da svaka kolica dolaze u obzir samo da nisu pre teska.
Meni je to bitno i zato jer imam problema s leđima i trebam moći baratati s kolicima koliko toliko, da mi nisu nezgrapna.
Liti sam lakirala na nogama ali u trudnoci ni to. Pa opce poznato je da neki lakovi sadrze jako stetne sastojke. Imate neke lakove na kojima su valjda oznake 3 free i 5 free, pa oni kao ne sadrze ove od najgorih sastojaka ka sta su formaldehid, dbp i toulen..
Znaci sad si me skroz uzdrmala i idem skidat lak... 😂
Ajme imam neki feeling ko da san dosadna baba sa svim info o stetnosti hrane, lakova ovoga onoga. Nisam bas tako ustogljena inace haha ali imala sam problema sa kozom jako dugo i onda sam proucavala sve sastojke kozmetickih preparata i svega sta je usput internet izbacio. Zato eto npr ovo znam ovako usputno 😅
Princess Mimi ja bi onda gledala ta neka buggy/kišobran za sve terene. Nulti položaj imaju, uzet korpu/dodatak za novorođenče/zimsku vreću i spremna si. Em se sklapaju u kocku još i idu svugdje. Laka su za manevriranje.
Možda nešto kao Mutsy Nexo ili Stokke beat, ne znam koliko ste ograničeni budžetom.
Maxi cosi adorra su isto izvrsna kolica ali su veća. Najbolje pogledaj videe na YT kad naletiš na kolica koja bi te zanimala.
U strahu sam prva mi je trudnoca usla sam u 26 tt suprug i ja imali smo odnos ali na leđima sam bila,prokrvarila sam ali nakon 10 min bilo je toliko svijetlo da se skoro ni ne vidiali brinu me jaki bolovi u trbuhu i pomicanje bebe koje je takodjer jako bolno i samo se kao kvrga napravi na jednom dijelu gdje se nalazi nikasa do sada nije tako se micao niti kvrge izbijale niti bolilo sve su do sada bili kratki i brzi udarci takodjer imam i bolove u donjem dijelu ledja istovremeno sto da uradim trebam li se drasticno bojati za bebu?
Da li ce joj se sta dogoditi?
U strahu sam prva mi je trudnoca usla sam u 26 tt suprug i ja imali smo odnos ali na leđima sam bila,prokrvarila sam ali nakon 10 min bilo je toliko svijetlo da se skoro ni ne vidiali brinu me jaki bolovi u trbuhu i pomicanje bebe koje je takodjer jako bolno i samo se kao kvrga napravi na jednom dijelu gdje se nalazi nikasa do sada nije tako se micao niti kvrge izbijale niti bolilo sve su do sada bili kratki i brzi udarci takodjer imam i bolove u donjem dijelu ledja istovremeno sto da uradim trebam li se drasticno bojati za bebu?
Da li ce joj se sta dogoditi?
Po meni je najbolje da odes na hitnu, bar ces bit mirna, makar rekli sve ok, ali radi sebe...
Sortiraj odgovore
Najstariji