Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happy_m
    20. Travanj 2020. 11:27

Marta14

happy_m

Marta14

mc_mouse

Sretno svima na pregledima, Martati bi trebala saznati spol? 😃

Nadam se 🤭

U kolko imas pregled? 😃😃

U 13.15h bi trebala ali kod nje uvijek cekam pa valjda cu zavrsit do veceras 🙈

Hahaha ma bit ce puno prije gotova 😃 znaci ti si prva danas, drzim fige i da spol saznate i zeljno iscekujem slikice 🥰🥰

Demetria
    20. Travanj 2020. 11:35

Napokon kako si? Kada su nalazi?
    Ajme cure mene jučer baš panika uhvatila kad sam vidjela šta sve treba gledati za kolica i auto sjedalicu.
    Stoga smo se dogovorili ovih dana sjesti i pogledati top pet koji nama odgovaraju i pašu financijski i možda dva skuplja a bolja pa ćemo pratiti akcije. Drukčije očito ne može, prvo studiraš onda kupujes

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 11:39

Bosco

Princess Mimi

Bosco

Bok cure!
    NapokonPreslatka slika
    Ja sam na jednoj grupi na Facebooku (kvartovska grupa) vidjela da covjek poklanjapeg perego pliko 3 u 1 kolica, javila se, i danas otisla po njih 😊 u dobrom su stanju, vidjet cemo koliko ce trajati, ja sam stvarno prezadovoljna i prezahvalna. Jos nam je covjek rekao da ima jako puno robice za deckice, pa ako treba, da ce nam poklonit. Ima baš dobrih ljudi🤗

Bosco, ti si iz Zagreba?

Jesam, iz Zagreba 😊

Cure, sretno na pregledima 🤞

Pitam jer sam vidjela na grupi kvartovskoj da netko poklanja kolica, pa da mi nisi ti u susjedstvu? 😂
    Ja sam u Gajnicama inace, a mozda se samo potrefilo da i tu netko poklanja 😅

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 11:40

LUX

Jutro cure, ja si jucer skoro naručila autosjedalicu bila je na popustu i u zadnji tren sam se predomislila, kao "prerano" je. Gledam cybex cloud z. Valjda ce opet bit neki popust…
    Ali mi je smijesno, posto sam sve te vece stvari mislila kupit na onom sajmu u west gateu, tamo mi ne bi bilo "prerano" hahaha

Eh da, toliko mi je krivo za taj sajam sto se nece održati. Bas sam se veselila🙈 

Napokon 2804
    20. Travanj 2020. 11:57

Demetria

Napokon kako si? Kada su nalazi?
    Ajme cure mene jučer baš panika uhvatila kad sam vidjela šta sve treba gledati za kolica i auto sjedalicu.
    Stoga smo se dogovorili ovih dana sjesti i pogledati top pet koji nama odgovaraju i pašu financijski i možda dva skuplja a bolja pa ćemo pratiti akcije. Drukčije očito ne može, prvo studiraš onda kupujes

Probada i dalje ali sad je minimalna bol... Nalazi iz bolnice su svi uredni. Sad sam kod ginica cekam pregled, pa cu njih forsirat jos jedan pregled da vide sta je

Skakavac
    20. Travanj 2020. 12:10

Obzirom na moj trudnicki mozak i nemogucnost da zapantin ko je sta pisa.. Ukratko, isla san u Analize na Trstenik, Split. Bilo je par vađenja krvi prije, pa sam na red dosla u 08.10. Jedna osoba unutra, svi ostali cekaju isprid.. Pratnja ne smi ulazi, tako da me cekala vanka. Ugl aparatom za šećer me bocnila kako bi vidila koliki ocitava. Rekla je ako bude >6.0 da salju doma zbog rizicnosti i na dijetu, pa nekad ponovno doc. Bija mi je 4.7 pa mi je tada obavila prvo vađenje iz žile. Dali su mi glukozu, oko 4 dl, koju trebam popit kroz 5 minuta.. Sva srica pa sam citala iskustva drugih i ponila limun.. Sestra mi ga je cilog iscidila u glukozu i mislim da san iz tog razloga lakse podnila tu ogromnu kolicinu secera.. S jednim limunom, i dalje bas slatko. Preporuka svima s osjetljivim zelucem.. Tako mi je i samoj i nez bili uspila bez njega. Ugl popila san to u dvi min i cekala sat vrimena do sljedeceg vadenja.. Izvadila mi tad, pa za uru treći put i to je to.. Nalaze cu dobit na mail.
    Ja se raspisala ko da nikad niko nije isa na ogtt ali eto, za prvorotkinje, ka sta san i sama, nadam se da ce bit od pomoci kakve takve. Ja volim znat sta me ocekuje 😅 cekam rezultate pa javim :) sritno svima na pregledima, samo pozitivno. Meni je sve lakse kad san krv izvadila.. To mi je straj ogroman. Sad mogu pomalo dalje 🤧🤭

nada23
    20. Travanj 2020. 12:18

Skakavac, neka si se ti raspisala. 😊 Mi to volimo. Hvala na info. Ipak ima nas i prvorotkinja, koje nemamo iskustva.😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• bulba
    20. Travanj 2020. 12:31

Cure u Zagrebu ako idete na ogtt moja preporuka je Breyer. Neću reci da je napitak fin ali najbolji mogući , mrzlo je i hrpa je limuna unutra, ima okus na jako slatku limunadu, ali kako je hladno može se izdržati .

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Mabel
    20. Travanj 2020. 12:39

Drage cure, sreeetno na pregledima danas! Meni je sutra ujutro i idem saznati spol - napokon! 
    .
    Pitanje za taj ogtt - meni ništa gin nije za to spominjala, to nije nešto što se mora, ili?
    .
    Pitanje za iskustva s vođenjem kod privatnog gin i uputnicama kod hzzo gin - upravo mi je hzzo gin "očitao bukvicu" na antibiotik koji mi je preporučila moja privatna gin (stigao mi je nalaz s urinokulture, imala sam česte upalice mjehura, neka lagana E.Coli je). Pa sam sad malo zbunjena, jeste imale sličnih iskustava?  Najbolje da rješavam privatno urinokulturu
    i da mi moja gin daje privatne recepte za antibiotike hm? 

• Tea2807
    20. Travanj 2020. 12:46

Mabel

Drage cure, sreeetno na pregledima danas! Meni je sutra ujutro i idem saznati spol - napokon!
    .
    Pitanje za taj ogtt - meni ništa gin nije za to spominjala, to nije nešto što se mora, ili?
    .
    Pitanje za iskustva s vođenjem kod privatnog gin i uputnicama kod hzzo gin - upravo mi je hzzo gin "očitao bukvicu" na antibiotik koji mi je preporučila moja privatna gin (stigao mi je nalaz s urinokulture, imala sam česte upalice mjehura, neka lagana E.Coli je). Pa sam sad malo zbunjena, jeste imale sličnih iskustava? Najbolje da rješavam privatno urinokulturu
    i da mi moja gin daje privatne recepte za antibiotike hm?

Meni je moja gin rekla da postoji samo par antibiotika koji su sigurni u ranoj trudnoci. Ja sam imala e.coli 10na5 i dobila amoksicilin. Srecom proslo u prvoj turi antibiotika. Sad sam nakon amniocenteze dobila opet isti, neznam koji su tebi prepisali?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.