Ja trenutno nemam nigdje lak, ali negdje sam pročitala za dva koja su ok za trudnice pa ću potražiti to za nožne kad krene toplije vrijeme.
Nisam još popila tabletu. Pojela sam dva vodena voćna sladoleda pa je malo pomoglo. Ako sutra nastavi popiti ću lekadol.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bok cure!
Napokon Preslatka slika
Ja sam na jednoj grupi na Facebooku (kvartovska grupa) vidjela da covjek poklanja peg perego pliko 3 u 1 kolica, javila se, i danas otisla po njih 😊 u dobrom su stanju, vidjet cemo koliko ce trajati, ja sam stvarno prezadovoljna i prezahvalna. Jos nam je covjek rekao da ima jako puno robice za deckice, pa ako treba, da ce nam poklonit. Ima baš dobrih ljudi🤗
Bok cure!
NapokonPreslatka slika
Ja sam na jednoj grupi na Facebooku (kvartovska grupa) vidjela da covjek poklanjapeg perego pliko 3 u 1 kolica, javila se, i danas otisla po njih 😊 u dobrom su stanju, vidjet cemo koliko ce trajati, ja sam stvarno prezadovoljna i prezahvalna. Jos nam je covjek rekao da ima jako puno robice za deckice, pa ako treba, da ce nam poklonit. Ima baš dobrih ljudi🤗
O pa odlično... Koliko god da traju, u svakom slučaju značit će 😊
Ja isto mogu inace bez laka, samo po ljeti mooram nesto na noge jer mi je grozno bez...Meni su inace losi nokti ali od ovih vitamina su super..Vidjet cu onda neki onaj koji moze.
Bosco To je danas rijetkost! Ja imam perego i zadovoljna sam, cvrsta su bas, stabilna..
Ja lakiram nokte...iskreno, nisam čula, a ni istraživala da li je i koliko štetno... 😕
Mah sve na kraju ispadne štetno 🙈 ja sam nekak uvjerenja da najviše svinjarija unesemo u sebi i inače u životu kroz hranu...pa kak to imam sve domaće i minimalno namirnica kupujem u dućanu onda ću bar nokte imat kak spada 🙈
Mah sve na kraju ispadne štetno 🙈 ja sam nekak uvjerenja da najviše svinjarija unesemo u sebi i inače u životu kroz hranu…pa kak to imam sve domaće i minimalno namirnica kupujem u dućanu onda ću bar nokte imat kak spada 🙈
Pa normalno da je tako...
Nokti-po truci sam kozmetičar ,nigdje ne pise da nesmijete lakirati nokte,ja osobno lakiram nokte i caj sa 8u 1,jedino posle gel nokte ili trajnog laka njega ne preporucujem.
Suzdržavanje od farbanje kose tj blajhanje ali lakirati nokte i posjetili kozmetički salon svakako😊
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Princessja sam za sebe gledala be Safe izi go, sjećam se samo da je bila do visine cca75cm
A beSafe ima odlične autosjedalice, nemam sad vremena škicnut centimetražu Modular verzije
Isto je do 75, navodno najbolja njihova za 0+
Jedino ne znam je li pametnije uzeti nju pa odvojeno kolica ili sve skupa?
Pa možeš uzeti nju i onda još neka kolica.
Ne znam sto si imala na umu kao drugu opciju? sto uopće imaš na umu 😃?
Gdje živiš? Grad/selo/stan/kuća, koliko često se koristite automobilom/putovanja i sl?
Sortiraj odgovore
Najstariji