Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    18. Siječanj 2020. 13:43

Dobrodošle nove curke🤗 
    Istina, dugo se cini od testa do pregleda, cijela vječnost 😂
    Moj datum uzv se blizi. U srijedu idem napokon vidjeti i čuti svoju bebicu❤️

18. Siječanj 2020. 13:59

Ja sam i dalje prikovana za krevet, međarenje je stalo. Zvala me moja doktorica i rekla da dodjem u ponedjeljak na pregled. Nisam joj rekla da sam bila u petak na uzv. To cu joj reci u ponedjeljak, mislim nesto dal bebici moze skodit 2 uzv u roku 2 dana?

• Pašticada
    18. Siječanj 2020. 15:07

Marta14

Ma meni glupo sto moram cekat ovoliko, poludit cu haha.. Jos ona visoka beta pa si brijem svasta u glavi..Ako budem opet trudna napravit cu test sa 10 dana kasnjenja a ne ovako rano prije M.. Sad samo cekanje a vrijeme kao da je stalo

Hehe, ja sam čekala kašnjenje od 10 dana, jer sam čitala kako kućni testovi nisu baš pouzdani prije nego zajakasni... Uglavnom veliki i snažni plus se pokazao prije kontrolne crte 😂. 

• Malela
    18. Siječanj 2020. 15:37

Slee postoji kućni uređaj kojim možes čuti bebine otkucaje, ima ga moja prijateljica i koristi ga. Ne sad svaki dan ali ako joj nesto čudno posluša da čuje maleno srčeko. 

Hannica0 👧
    18. Siječanj 2020. 16:03

Nemo

Zanima me,cure koje su bile u 5 tjednu t.na pregledu i gdje se samo vidjela gestacijska,koliko vam je vila velika, meni je 8 mm?

Ja sam bila na 5+1 mislim. Potvrdio je samo trudnocu i vidio gestacijsku. 4.8mm je bila. Sad cekamo 6+5 da vidimo kakvo je stanje. I dalje sam bez simptoma osim bolnih grudi nadodir. al danas ni to. Kako bude, nemamo utjecaja na sve.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

18. Siječanj 2020. 16:40

Hannica0

Nemo

Zanima me,cure koje su bile u 5 tjednu t.na pregledu i gdje se samo vidjela gestacijska,koliko vam je vila velika, meni je 8 mm?

Ja sam bila na 5+1 mislim. Potvrdio je samo trudnocu i vidio gestacijsku. 4.8mm je bila. Sad cekamo 6+5 da vidimo kakvo je stanje. I dalje sam bez simptoma osim bolnih grudi nadodir. al danas ni to. Kako bude, nemamo utjecaja na sve.

Tako i ja,samo bolne grudi,i malo me znaju jajnici probosti..bas sam se bila jucer nasekirala,po aplikaciji mi stoji 6 tjedana i ja dođem puna očekivanja..al dobro bar nam je trudnocu potvrdilo ..i sada moram cekati do 3.02, mislim da cu otici za 10 dana privatno,ko ce mi toliko cekati

Marta14
    18. Siječanj 2020. 16:46

Nemo, normalno je da se ne cuje u 6tom tjednu, rano je jos. Tamo u 7-8 se cuje.. . Bitno da je trudnoca tu,  cut ces i srce uskoro 😊

• september29.9.
    18. Siječanj 2020. 19:12

MiMi

september29.9.

Zdravo svim mamicama ☺️☺️
    Nova sam na forumu, nadam se da cemo se druziti.
    Muz i ja planiramo bebu vec tri mjeseca, zadnju menstruaciju sam dobila 17.12.2019. Ovaj mjesec jos uvijek nista. Uradila sam tri testa jucer i danas i sva tri su pozitivna 😀😀
    Ono sto me zanima je koji je slijedeci korak u ovoj prici da bih bila potpuno sigurna da smo uspjeli ☺️

Ajme pratimo se u dan. Meni je isto zadnja menstruacija bila 17.12. Ja sam od prije iz faza pokušavanja pila folnu, pa sam samo nastavila i naručila se na prvi pregled. On je tek 7.2. nekako ću preživjeti do tada.

Super ☺️ u ovakvim situacijama 7.2.je predaleko. Mi smo se nedavno preselili u drugi grad i drugu drzavu tako da jos uvijek nemam svog ginekologa... 

Slee
    18. Siječanj 2020. 19:30

Nemo sve je to normalno, na sljedecem ce se cuti! 
    Cure, jesu vam ovo prve trudnoce? Meni je prva.
    Ja za prvi pregled zovem u ponedjeljak, bas jedva cekam. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Princess Mimi
    18. Siječanj 2020. 19:42

I meni je prva trudnoća 😊 ja imam 27 godina a muz 28

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.