Ako bude decko Bice Andrej ili Tin
A zensko ime neznamo jos.
Ja imam sina Emanuel i cerku Sara i svog malog Andjela -Lea
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Napokon i nama se jako jako sviđa ime Jona, al u De je cesce za curice pa smo odustali od tog imena ak bude sin. Prosurfala sam
Ak bude kcer onda mozda Jona uđe u izbor
Sva imena su lijepa, najvaznije je da vama mamama sjedne.. U prvoj T je muz jako htio da bude Jakov i samo Jakov Jakov do zadnjeg dana nije odustajao al jednostavno nije mi leglo jer sam u srcu imala ime Ilija i meni je stalno bilo to ime kad sam mislila na bebaca..
Naš prvorođeni se zove Toni
Sada ako ostane muško bit će Lovre, ako se pretvori u curicu bit će Maris 😄
Nama je prvi izbor Lovro, al rekla sam ako mi na rođenju ne izgleda ko Lovro, onda neće bit 😁 drugi izbor je Jakov. Meni Je prekrasno Liam al muž ne želi ni čut.. danas nam je sinulo i Patrik.
Ni mi nećemo na nifty ni harmony nisam ni sa prvim sve je u Božjim rukama. Ja uglavnom samo vodu pijem eventualno mineralnu. Kavu s mlijekom pijem dva put dnevno kao i u prvoj trudnoći. Jedino je nisam pila prva 3 mjeseca zbog mučnina.
Tak sam se ja na kraju odlucila. Sestra je isla i nikak nije mogla dobiti nalaz,tri put su joj vadili krv...treci put kad su vadili bila je vec 17tj.! Sve ce nam niti uredu 😊
Kod nas ako bude curica bit ce Dina a ako ce bit decko Dino 🤣🤣🤣🤣😁🤣
Dobrodosla Ana!
Trbuh ti je 😍 To ti je prva trudnoca?
Hvalaaa...Da,da prva trudnoca.... 29 g.imam-nadam se da nije posljednja
.
. 😍😁😉
Wow Ana velika buša, koji ti je tjedan ? I dobrodošla 🥰
... 🤦♀️😂😁 a vii?
url=https://lilypie.com]
Mi smo odabrali imena i za curu i za dečka prije nego smo saznali da nam stiže sin, tako da je definitivno Leo 💙
Martina1988 imam ja hipotireozu, pijem tablete i u trudnoci kontroliraju krv svaki mjesec. Sad mi je visok TSH na zadnjem nalazu. Kako je kod tebe?
[left]Demetria pijem sve na bazi limuna, dumbira, Donat Mg, to mi nekako najbolje pase uz ova stalna povracanja 😣[/left]
[left]Kavu i cappuccino inace pijem dosta a sad ne mogu smisliti![/left]
[left]Mina 29 za sto si vadila krv? Ja jutros za sindrome i secer, rubeolu. Secer na granici a za rubeolu su rekli da sam valjda preboljela ranije (ja nemam pojma).[/left]
želja super za pregled, bebica bas lijepo napreduje! ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji