Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    17. Travanj 2020. 13:25

Ako bude decko Bice Andrej ili Tin 
    A zensko ime neznamo jos.
    Ja imam sina Emanuel i cerku Sara i svog malog Andjela -Lea 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    17. Travanj 2020. 13:44

Napokon i nama se jako jako sviđa ime Jona, al u De je cesce za curice pa smo odustali od tog imena ak bude sin. Prosurfala sam 
    Ak bude kcer onda mozda Jona uđe u izbor
    Sva imena su lijepa, najvaznije je da vama mamama sjedne.. U prvoj T je muz jako htio da bude Jakov i samo Jakov Jakov do zadnjeg dana nije odustajao al jednostavno nije mi leglo jer sam u srcu imala ime Ilija i meni je stalno bilo to ime kad sam mislila na bebaca.. 

mc_mouse
    17. Travanj 2020. 14:06

Naš prvorođeni se zove Toni
    Sada ako ostane muško bit će Lovre, ako se pretvori u curicu bit će Maris 😄

tashee7
    17. Travanj 2020. 14:42

Nama je prvi izbor Lovro,  al rekla sam ako mi na rođenju ne izgleda ko Lovro,  onda neće bit 😁 drugi izbor je Jakov. Meni Je prekrasno Liam al muž ne želi ni čut..  danas nam je sinulo i Patrik. 

Maskota85
    17. Travanj 2020. 14:47

mara1992

Ni mi nećemo na nifty ni harmony nisam ni sa prvim sve je u Božjim rukama. Ja uglavnom samo vodu pijem eventualno mineralnu. Kavu s mlijekom pijem dva put dnevno kao i u prvoj trudnoći. Jedino je nisam pila prva 3 mjeseca zbog mučnina.

Tak sam se ja na kraju odlucila. Sestra je isla i nikak nije mogla dobiti nalaz,tri put su joj vadili krv...treci put kad su vadili bila je vec 17tj.! Sve ce nam niti uredu 😊

Maskota85
    17. Travanj 2020. 14:47

Kod nas ako bude curica bit ce Dina a ako ce bit decko Dino 🤣🤣🤣🤣😁🤣

Maskota85
    17. Travanj 2020. 14:48

Kako si stavim dole sticker? Koji kod moram kopirat? Hvala 😊

• _ana_
    17. Travanj 2020. 14:48

Marta14

Dobrodosla Ana!
    Trbuh ti je 😍 To ti je prva trudnoca?

Hvalaaa...Da,da prva trudnoca....  29 g.imam-nadam se da nije posljednja
    .
    .  😍😁😉

Onka

Wow Ana velika buša, koji ti je tjedan ? I dobrodošla 🥰

... 🤦‍♀️😂😁    a vii?  

url=https://lilypie.com]

Princess Mimi
    17. Travanj 2020. 14:50

Mi smo odabrali imena i za curu i za dečka prije nego smo saznali da nam stiže sin, tako da je definitivno Leo 💙

Orangina
    17. Travanj 2020. 14:52

Martina1988 imam ja hipotireozu, pijem tablete i u trudnoci kontroliraju krv svaki mjesec. Sad mi je visok TSH na zadnjem nalazu. Kako je kod tebe?

[left]Demetria pijem sve na bazi limuna, dumbira, Donat Mg, to mi nekako najbolje pase uz ova stalna povracanja 😣[/left]

[left]Kavu i cappuccino inace pijem dosta a sad ne mogu smisliti![/left]

[left]Mina 29 za sto si vadila krv? Ja jutros za sindrome i secer, rubeolu. Secer na granici a za rubeolu su rekli da sam valjda preboljela ranije (ja nemam pojma).[/left]

želja super za pregled, bebica bas lijepo napreduje! ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.