Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    17. Travanj 2020. 17:24

Demetria

Dinosaurus

Bosco

Dinosaurus

Cure vi ste sve instalirale app lilypie i preko nje koristite ove stickere ili sam ja nes propustila? 😅

Ne trebas nista instalirati, stisni na neki sticker i napravis svoj 😊

Hvalaa! Uspila sam! I bilo mi cudno, app kosta 14kn pa se mislim whaaat nije moguce da su sve odlucile platit to haha 😅🤭

Ja sam stavila po terminu poroda, ne po zadnjoj menst. jer imam preduge cikluse a bebica i paše po veličini prije terminu poroda.

A kak si izracunala termin? Jer su i meni ciklusi neredoviti ful, a po mens. sam vec 13+2, po ultrazvuku 12+4

• vitae
    17. Travanj 2020. 17:30

Demetria

vitae

Ima li netko za preporučiti nekakve vježbe s youtubea?

samo upiši Vježbe za trudnice - Drugo tromjesečje - xx. tjedan

Neka plava ženska zove se Lana Novota - Habitus by Lana. Na njenom kanalu imas skoro sve tjedne od 7 do 39 tog, kao i okretanje u pravi položaj bebe…

Joj hvala ti! 💜

teica30
    17. Travanj 2020. 17:32

Curke evo mene sa super vijestima sa pregleda ... A kad uspijem, ubacim i slikice 🥰. Bebac taman odgovara veličinom za 12 tjedana, veliki smo cak 5,40 cm 🥰...kaže dr da bi mogao biti dečko, ali neće još 100% potvrditi 🥰🥰🥰 
    NN 1.11 mm, svi organi razvijeni 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

2020
    17. Travanj 2020. 17:33

Vita26

MartinaOrangina
    Malo sam citala o toj stitnjacu da Moze utjecat na razvoj,a ja zadnji put vadila nalaz stitnjace prije skoro dva mjeseca od kako je ovaj virus kod nas nista ne radi😔😔😔
    Zadnji Tsh mi je bio 4,5
    Pijem Eutyrox od 75mg svaku jutro.mislim osjecam se dobro.

Meni je bila prije mjesec i po 3,47 i dobro sam se prepala, isla kod endokrinologinje ali ona je rekla ma nije to nista strasno, vadi ponovno. Tako da nisam ni pila terapiju. A ponovno sam izvadila tek prekjučer pa čekam nalaz.. 

Marta14
    17. Travanj 2020. 17:35

Cure super sto su pregledi dobro prosli, bebice rastu🎉🤗

Demetria
    17. Travanj 2020. 17:36

Uzv i veličina bebice se slaže s mojim praćenjem ovulacije a time mi je i termin od 06.10 vjerojatniji od 22.9.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

teica30
    17. Travanj 2020. 17:38

https://ibb.co/ysbsMwD
    Evo i slikica ako sam dobro kopirala 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Dinosaurus
    17. Travanj 2020. 17:39

teica30

Curke evo mene sa super vijestima sa pregleda … A kad uspijem, ubacim i slikice 🥰. Bebac taman odgovara veličinom za 12 tjedana, veliki smo cak 5,40 cm 🥰…kaže dr da bi mogao biti dečko, ali neće još 100% potvrditi 🥰🥰🥰
    NN 1.11 mm, svi organi razvijeni 😁

Suppeeer bravo! 🥰
    Za sve cure kojima je Liam u izboru evo jedan smisan video 
    https://youtu.be/lcwJr-F-OCY 😂

Bosco
    17. Travanj 2020. 17:42

teica30

https://ibb.co/ysbsMwD
    Evo i slikica ako sam dobro kopirala 🥰

Ajmee, kak slatko 😍

teica30
    17. Travanj 2020. 17:47

Išla sam u 9 kod soc. Gin. I u 12 sam išla kod privatnika, i odlučila do kraja voditi tamo trudnoću, jer me dr pri domu zdravlja naručila tek za 2 mjeseca na pregled... Bas sam se skroz razočarala. 
    A sto se tiče pregleda kod privatnika sasvim druga priča. Dobili smo i video, koji je stvarno super ... 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.