Zelja super onda, bitno da je sve u redu!
Napokon nadam se da ces pobijediti 🤭
Mi smo za curicu imali ime od prvoga dana , no saznali smo da je dečkić i sada se nemozemo odlučiti između Mateo, Jakov i Filip sto vi mislite ?
Iako mi je termin 21.09. Te pada na svetog Mateja…
Onka kad vec pitas, evo meni se svida Mateo😃🤗
🌈💙👣🙏
Onka meni se svida Filip😀 samo tako mi se zove mali od sestricne pa mi je glupo isto ime dati
Meni je za musko bilo lijepo Liam dok jos nisam bila trudna i onda susjeda 3 kuce dalje rodi u 1 mjesecu i da ime Liam pa sam ja odustala😀
Zelja super onda, bitno da je sve u redu!
Napokon nadam se da ces pobijediti🤭
Rekla sam mu da do zadnje kapi krvi se borim 😂😂😂😂
Lijepo mi je i Jakov, Mario, Mateo, Fran, Jona... Ali to sve vec imamo u familiji, tako da hoću nesto sto nema još... Iako od rodbinskih imena mi se najviše sviđa Jona...
Meni je isto Jona prekrasno jer može biti i zensko i muško ime. Kao i Robin
Gabriel, Emanuel, Valentino (ista za cure), Matias, Noa, Oskar, Leon
Cure prve tri verzije pa Antea, Aurora (prekrasno!)
Dorotea, Korina, Lara, Larissa, Laura, Melania
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I Jakov i Dunja mi je isto prekrasno ali to već imamo u obitelji
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni je isto Jona prekrasno jer može biti i zensko i muško ime. Kao i Robin
Gabriel, Emanuel, Valentino (ista za cure), Matias, Noa, Oskar, Leon
Cure prve tri verzije pa Antea, Aurora (prekrasno!)
Dorotea, Korina, Lara, Larissa, Laura, Melania
Moj sin se zove Leon ❤
url=https://lilypie.com]
Meni je Jona čudesno ime i divno za decka ali nismo još sigurni. Lijepo nam je i Viktor, Liam, Lav, Toma. A za curice imam sto imena Marla, Maris, Masa, Tena, Mari....
Cure da vas pitam jesam li luda ili je moguće, gledam TV sada i imam ruku na trbuhu na rubu gaćica i osjetim pod prstima tri lagana udarca, titraja, ne znam uopće kako da opisem. Iznutra nisam osjetila ništa ali na jagodicama prstiju sto posto. E sad jel to beba ili neki ritmični grčevi maternice dolje nisko ispod pupka uz rub gaćica???
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Kod nas je Dino 😊
Leon mi je super ime ali muz nije bio za, i za curicu Leona mi je isto super ali on opet nije za tako da ce ovaj put on odabrat. 😁
Mi još nismo razmišljali o imenima. Pričekat ćemo prvo da saznamo spol pa ćemo onda u istraživanje. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji