Martina1988hvala ti. Nalaz će biti u pon kod liječnika pa ga ja nažalost nit neću vidjeti dok ne dođem na sljedeću kontrolu da mj isprintaju 🥴
Demetria eto.. Nisam jedina valjda.. To je sve zbog tih mučnina vjerojatno. Slatko me općenito odbija užas.. Ali vjerojatno će se smiriti ubrzo..
Kad smo kod imena. Ajde pucajte..
Naš je Emanuel i kako je rečeno jučer da nam možda stiže braco ja nemam ni jedno ime.. Pa dajte ideje..
Jedan Emanuel drugi neka bude Manuel… Meni bi to bilo prekrasno 😍😍
Ja navijam za Tin, Teo, Jan, Ian, Toni, Ivano…
A muz za Florijan, Branimir, Zlatko, Andrija, Krešimir, Goran…
Hvala ti za prijedlog.. Svakako super zvuči..
Kod nas će isto biti bitke.. Jer bi muž opet dugo ime.. Sad mu je top Sebastijan 🤷♀️ mali je reko Matias.. A ja ja nemam uopće ideje.. Iako mi se sviđa Adam.. Ali njemu neee🙈😂🤷♀️ bit će bitke 😂😂😂
Zelja 😍Kako lijepo, velika bebica, tako i treba biti.. Meni je to sve jos nestvarno.. Jesi pitala za ona zatezanja? Sad si me dotukla sa ovim neotkrivanjem spola 😂
Mina i kod nas se spominje Emanuel.. Da li ga zovu tako ili skraceno? Ja imam Adama..
Hehe.. Emanuel stvarno posebno i toplo ime i da svi ga zovu Emanuel.. Nećakinja kak je još mala ga je zvala na početku Manana a sad je Emanujej.. Preslatko❤️ muž ga zove Šefe😂😂😂 djed Manek... A mi svi ostali Emanuel 🤷♀️
I da.. Baš sam gore napisala.. Da mi se Adam sviđa a i David mi je super. .. Volimo katolička imena. Emanuel ima posebno značenje a i Adam i David.. No baš kak sam rekla.. Moj muž kaže Sebastijan i toga se drži.. 🤷♀️😂😂😂
…
Cure da vas pitam jesam li luda ili je moguće, gledam TV sada i imam ruku na trbuhu na rubu gaćica i osjetim pod prstima tri lagana udarca, titraja, ne znam uopće kako da opisem. Iznutra nisam osjetila ništa ali na jagodicama prstiju sto posto. E sad jel to beba ili neki ritmični grčevi maternice dolje nisko ispod pupka uz rub gaćica???
U kojem si tjednu?
Tako sam i ja neki dan osjetila nekih 10tak sekundi.
Isto sam baš tu držala ruku.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni je isto Jona prekrasno jer može biti i zensko i muško ime. Kao i Robin
Gabriel, Emanuel, Valentino (ista za cure), Matias, Noa, Oskar, Leon
Cure prve tri verzije pa Antea, Aurora (prekrasno!)
Dorotea, Korina, Lara, Larissa, Laura, Melania
Iskreno, Aurora mi je prva na listi😍
Ja ne znam jesam luda ali kao da nekad osjetim bebino srce pod rukom... Znaci baš bude ubrzan ritam i onda drugim rukom pipam svoje srce da vidim kak ono kuca
…
Cure da vas pitam jesam li luda ili je moguće, gledam TV sada i imam ruku na trbuhu na rubu gaćica i osjetim pod prstima tri lagana udarca, titraja, ne znam uopće kako da opisem. Iznutra nisam osjetila ništa ali na jagodicama prstiju sto posto. E sad jel to beba ili neki ritmični grčevi maternice dolje nisko ispod pupka uz rub gaćica???
U kojem si tjednu?
Curke tako i ja osjetim uvijek kad pritisnem tu. To je maternica. Beba kad udari uglavnom ne bude tako nisko.
url=https://lilypie.com]
Ja sam u 18 tjednu i imam posteljicu naprijed , gdje inače beba udari? Fakat je neobično i nisam nikad do sad osjetila.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Mina bas je lijepo Emanuel, i ja bi da ga tako zovu.. Al vjerojatno bi ispao Manu kod ovih austrijanaca.. 😅
Meni je i Sebastian lijepo..
Ima puno lijepih imena, samo treba "kliknuti" ..
…
U kojem si tjednu?
Curke tako i ja osjetim uvijek kad pritisnem tu. To je maternica. Beba kad udari uglavnom ne bude tako nisko.
Ja nisam pritisnula nego lagano držala tu ruku. I ja sam osjetila iznutra neke baloncice kao. Negdje na pola puta do pupka.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi za curicu znamo jos dok smo bili cura i decko da ce bit Anja i sve ove godine sam molila Boga da nitko od rodbine neda curici to ime, a za deckica bi bilo borbe velike al tata je rekao da ce biti Mata i ne odustaje. Doduse i moj i njegov djed su bili Mate i brat mi je Matej pa nek se tradicija nastavi.
Meni je predivno musko ime Maro a kad sam muzu rekla smijao se ko lud i rekao da sam promasila regiju u koju sam se udala😂😂😂
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji