Martina1988 treba drzati stitnjaci u nekim normalnim granicama a nama je bolje imati nize vrijednosti.
U prosloj trudnoci su mi puno objasnili o tome, da je opasno za trudnicu i bebu, da se beba nakon poroda ne razvija psihomotoricki kako bi trebalo, imati zdrav.problema itd.
Sto manje o tome mislis to bolje jer samo ces se stresirat a stres je sad nepozeljan! Samo pij redovito terapiju 😉
Mom sinu su odmah u bolnici nakon poroda izvadili krv da vide ima li genetski poremecaj stitnjace i hvala bogu nema ❤
Evo rijesila pregled. Sve je super :) po uzv 11 tj.. No ništa mi nije rekla za nuhalni nabor?, nije niti spomenula.. Dali se to moze vidjet po slici ili ne? Samo mi je rekla ukoliko hocu da mogu napraviti kombinirani u slijedeća dva tjedna.
Mala
Evo rijesila pregled. Sve je super :) po uzv 11 tj.. No ništa mi nije rekla za nuhalni nabor?, nije niti spomenula.. Dali se to moze vidjet po slici ili ne? Samo mi je rekla ukoliko hocu da mogu napraviti kombinirani u slijedeća dva tjedna.
Tako je i meni rekao privatnik, ja moram radi tog karcinoma maternice ici svaka 2tj, i da je njemu ave ok da mi on mene poslao na kombimirani drugi put,znaci sljedeci tjedan bi isla
Jel ti napisao na nalaz koliko ti je nn? Meni je rekao da moram danas krv vadit, a jucer sam bila na ultrazvuku.
Neznam dal da promijenim u 12+4 u opisu jer mi je jucer na ultrazvuku napisao 12+3 ili da ovak ostavim. 🤔 Koja dilema hahah
Cure vi ste sve instalirale app lilypie i preko nje koristite ove stickere ili sam ja nes propustila? 😅
Moj dragi je za curicu odabrao ime Nicole a ako ce biti decko Luka 🥰🥰
Cure vi ste sve instalirale app lilypie i preko nje koristite ove stickere ili sam ja nes propustila? 😅
Ne trebas nista instalirati, stisni na neki sticker i napravis svoj 😊
Bas mi je drago da je sve dobro 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji