Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    17. Travanj 2020. 10:22

Bulba
    Limunada u mjesto vode ,budem i ja to 😃😃

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    17. Travanj 2020. 10:29

Ja popijem ujutro kavu sa mlijekom. Inace pijem vodu, limunadu i sok od narance si svaki dan napravim. Prije sam neki caj za trudnice iz DMa ali sad mi je toplo pa me ne vuce vise.. Mislim da je voda ipak najbitnija 😊

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 10:37

Ja pijem vodu, cedevitu, limubadu, cijeđenu naranču, i gazirano... Sts me tijelo trazi... Kavu nikad nisam pila, cajevi mi ne pasu, pijem ih bez secera al mi odvratno sjedne pa ga podrigujem

Mina 29
    17. Travanj 2020. 11:08

Ja pijem samo vodu. Ili čaj sa limunom.. Slatko ne mogu podnijeti. Ali ništa.. Ni sok.. A kamoli čokolade uh od same pomisli mi zlo😱😂ni nesicu.. Kavu da ranije pila ali bez šećera. Tak da sad je popijem možda jednom tjedno. 
    Iako vjerujem da će se sve to promijeniti kad ove mučnine stanu i kad se želudac smiri.. Sad stojim sa kilažom ali nadoknaditi ću kao i u prvoj 😂🙈🙈

Mina 29
    17. Travanj 2020. 11:08

Obavila danas vađenja krvi.. Nalazi budu u ponedjeljak.. Pa javim.. 😊

nada23
    17. Travanj 2020. 11:20

Demetria

Sretno na pregledu.

Cure što vi pijete? Ja pijem vodu i jednom dnevno čaj od brusnice ili kamilice, ponekad oko podne i jednu jacobs granule instant kavu, ali ju napravim kao bijelu kavu.
    Nažalost ne mogu do kuće čaja da kupim pravi čaj pa kupujem ove kupovne u vrećici. Imate li savjet vi koje bi bilo dobro piti? Malo mi glupo samo vodu piti.

Ja pijem čaj od brusnice, Babylove voćni čaj iz dm-a, mentu, cijeđeni limun sa mineralnom. Voda mi rijetko kad odgovara. Kavu još uvijek ne pijem od početka trudnoće, ali mislim da ću početi uskoro 1 šalicu dnevno. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• bulba
    17. Travanj 2020. 11:21

Cure moje jek vi znate da Cedevita ima 88 grama šećera na 100 grama. Obožavala sam ju i sad kad ne smijem išla provjeriti i skoro se onesvijestila.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

nada23
    17. Travanj 2020. 11:28

bulba

Ja pijem voćne čajeve , također kupovne jer nis ne radi. Napravim u dvije litre sedam vrecica razlicitih okusa i to dobro ohladit. Sve to ide bez šećera jer njega ne smijem. Naviknula sam se na to i planiram i nakon trudnoće nastaviti s tim. Ako ne pijem čaj u litru i pol vode iscjedim jedan limun i također rashladim.

Super ideja! 👌Mmm, rashladeni čaj je pravo osvježenje. Isto tako i voda s limunom ili s krastavcem. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Martina1988
    17. Travanj 2020. 11:29

Ja pijem 90% vodu, tu i tamo limunada ili cjedena naranca i caj od dumbira s limunom..kavu sam prije obozavala ali kako sam prestala pusiti kad sam doznala da sam trudna tako je i kava nekako isceznula i vise me ne privlaci..
    Mina poslala sam ti moj nalaz na mail da imas za usporedbu kad tvoj dode
    Sto se tice nifty i harmony ja i mm smo isto odlucili da ih necemo raditi i nadam se da ce sve biti ok..samo pozitivno👍 

happy_m
    17. Travanj 2020. 11:30

Ja pijem najvise vodu, jer sam stalno zedna a ona mi najvise utazi zed, i pokusavam svaki dan popit barem jedan ocjedeni sok...a kavu i tipa cocktu si priustima 2 puta tjedno kad mi dode zelja 😊
    Takoder nisam radila Nifty jer vjerujem da je sve uredu, jer su mi svi nalazi od prvog dana odlicni 🥰
    Kolko vas je vec odabralo ime za dijete? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.