Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 13:46

Marta14

Vidjet cemo sta mislis kad se budes gegala u 8mom mjesecu 😂
    Mene nuzasno bole/peku bradavice.. Dotaknut ih ne smijem

Cari trudnoće... Pre uzbuđena sam tako da mi se to čini kao macji kašalj 😂😂😂😂
    Moje su uzasno suhe i tek su mi se sad po sisama pojavile plave zile... I bole na dodir... Pekle su me bile prije par tjedana i onda sam samo pojačala mazanje... Negdje sam citala da bi bilo super cijelu trudnoću masirati sise, da li koja od vas to radi? 

Princess Mimi
    07. Travanj 2020. 13:49

Izvještaj sa sv duha: 😅
    Ispred bolnice je ogroman red (jedan za trudnice a drugi za ostale pacijente)
    Svakog pregledaju i mjere temperaturu i naravno nema pratnje.
    Mog doktora nažalost nije bilo ali me pregledala doktorica koja je super. Pregled nije dugo trajao, možda 15 minuta.
    Beba je super, organi lijepo razvijeni i stiže nam dečko 💙🤗💙
    Sto se anomaly scana tice, dr kaže da je to samo provjera organa i da je ovo dovoljno, a na sljedećem pregledu će ponovo sve pregledati (nadam se duže).
    Iduća kontrola je 5.5.😄
    Pitala sam i za baby watcher, rekla je da apsolutno nikakve štete nema za bebu🙌🏼

Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 13:54

Princess Mimi

Mog doktora nažalost nije bilo ali me pregledala doktorica koja je super. Pregled nije dugo trajao, možda 15 minuta.
    Sto se anomaly scana tice, dr kaže da je to samo provjera organa i da je ovo dovoljno, a na sljedećem pregledu će ponovo sve pregledati (nadam se duže).
    Iduća kontrola je 5.5.😄
    Pitala sam i za baby watcher, rekla je da apsolutno nikakve štete nema za bebu🙌🏼

Jos jedan deckic 
    💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 Bas mi je drago za uspješan pregled 💙💙💙💙

Skakavac
    07. Travanj 2020. 14:15

Ja san isto mislila koji komad robe s h&m narucit.. Pa ako imate jos koju recenziju kupljenoga, dobro ce doc.. Jos nisam online kupovala pa da nebi bija fijasko s brojevima😅 mislim se uzet tajice i mozda sta od donjeg rublja.. Hvale dosta njihove od je majice za trudnice pa se sve mislim narucit i probat. Pare trosimo samo na spizu 🤷‍♀️

Skakavac
    07. Travanj 2020. 14:16

Princess Mimi meni ti je isto nesto slicno receno za anomaly.. Bitno da je sve uredu. Malo detaljniji uzv je bija i to je to. Da joj je bilo sta sumnjivo, sigurno bi trazila dodatne preglede. Samo lipo gustat do iduceg pregleda, sa sta manje stresa 😍

• Gonal
    07. Travanj 2020. 14:19

Jos jedan izvjestaj iz Like:
    Kombinirani probir su napravili, sve je u redu. Nuhalni nabor je 2 mm. Dr mi je pokazivao rukice, nogice, ... sad samo cekati nalaz krvi.
    Beba je jako zivahna  i vrti se stalno. Kontrola za 4 tjedna.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Skakavac
    07. Travanj 2020. 14:20

Napokon 2804 ja svaki dan masiram prilikom mazanja.. Nadam se da ce bit koristi... Ima dobrih mj dana na grudima su mi se pojavile strije. Cini mi se da blijede, kako ih mazem.. Jedan dan Biobaza krema mama, s drugi dan bademovo ulje.. Tako cu do kraja sve bitne dijelove tila. 

Ninche9
    07. Travanj 2020. 14:27

Skakavac

Ja san isto mislila koji komad robe s h&m narucit.. Pa ako imate jos koju recenziju kupljenoga, dobro ce doc.. Jos nisam online kupovala pa da nebi bija fijasko s brojevima😅 mislim se uzet tajice i mozda sta od donjeg rublja.. Hvale dosta njihove od je majice za trudnice pa se sve mislim narucit i probat. Pare trosimo samo na spizu 🤷‍♀️

Imam sve iz HMa i sve mi odgovara vel M, a inace nosim 40, krenula sam s 68kn na 170cm.
    Njihov trudnicki L mi se cini velik 
    Majice su super, fini pamuk, osobite one 3/4 rukav. Traperice ovisi kako koji model nisu svi isti, al isto imam M

Bosco
    07. Travanj 2020. 14:33

Princess Mimi

Iduća kontrola je 5.5.😄

Cestitam na urednom pregledu i na deckicu!
    🎉🎉💐💐

Marta14
    07. Travanj 2020. 14:38

Mana_Mare

Marta14

Mare meni danas dosao grudnjak za mame iz HMa. Narucila sam broj koji inace nosim, prvo sam mislila da mi glava stane u to al kad sam probala pase taman😂🐖
    Uglavnom mekan je pa mi ne stoje bas cice dobro posto su vece al za po doma je ok, a gace sam narucila broj vece.. Trebat ce 🍫😏

Aha bravo! A znaci skroz su mekani. Imas li sliku, cisto da otprilike vidim sto traziti. Iako ce kasnije trebat veci. Od par cura sam cula da su kod njih dosta dobri grudnjaci da imaju i duplo pakiranje i cijena je ok.
    Bas sam mislila ove dane naruciti neku robicu na H&M

https://ibb.co/Q9VJsf9
    https://ibb.co/xjnDttb
    https://ibb.co/rxz58ZB
    Ove sam narucila, znaci nisu oni skrooz mekani imaju spuzvicu ali moje cice bas ne drze, meni treba neka potpora jaca 😅Ali bas su udobni, imala sam ih vec proslu trudnocu..
    Ja nosim C kosaricu 🙈 i ova Mama je kao mrvu veca nego ove koje nosim inace C, tako da ima mjesta za rast 🤭
    Ova kolica su lijepa bas 😍ali ne znam kakva su
    Mimi cestitam  💙💙💙 Sta se ovo desava 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.