Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    07. Travanj 2020. 11:19

Cure cestitke na dobrim pregledima!
    Sve pišonje 💙😁
    Ja cekam cetvrtak pa cemo vidit sta ce gin rec, ako beba bude dala da se vidi spol. 
    U prvoj trudnoci je malac bio tako zivahan i non stop se okreta da smo jedva i slucajno uspili uvatit jednu sliku na kojoj se uspio vidit visuljak 😁
    Cure koje zivite daleko od familije, jel vas opere depra ikad zbog udaljenosti? Meni ova karantena bas sad vec tesko pada.. I inace mi fale i prijatelji i obitelj ali nekako bi prosli dani u tjednu lakse kad bi se zabavili vani pa dode vikend pa je opet muz s nama cili dan.. Bas me sad ubi ova samoca (ili hormoni) 😕

Ledolina
    07. Travanj 2020. 11:37

Evo da se i ja javim, na pregledu sve super, bebica raste 😊  spol još ne znam ali meni je svejedno, sin stalno govori da bi želio seku, već je i ime odabrao 😁

Dinosaurus, tak je i meni, sin i ja stalno sami, muž mora raditi, nigdje ne možemo, dani sporo prolaze. Nekad sam baš u depri nekoj zbog toga, a vjerojatno je i do hormona plus mučnine koje nikad prestati... Ali valjda će bit bolje! 

Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 11:51

ela32

Ja vas stalno pratim ali se rijetko javljam..dosadna sam trudnica 😂😂..nemam nikakvih tegoba ni problema pa se nemam na sta potuziti..jos imam dvojicu skolaraca pa smo po cijele dane zauzeti skolom. Meni je na proslom pregledu sa 16.tj rekla da ne vidi piska al ne zeli jos potvrdit da je curka jer nije dobro vidjela..tako da se nadam da ce kod mene biti jedna curica.. imam vec 3 deckica pa bi nam jedna princeza popravila prosjek 😁😁. Iako sta god da bude ja cu biti presretna kad se rodi!!

U svakom slučaju ako bude curka popravlja prosjek kod vas, i ovdje kod nas 😁😁😁😁

Demetria
    07. Travanj 2020. 12:07

Mc_mouse prekrasna slika cestitamo.
    Meni upravo došao baby wachter, ne možeš bebicu baš čuti jer stalno bježi ali povremeno joj možemo vidjeti otkucaje srca i opet pobjegne.
    Ja sam izrazila želju da ne bi voljela znati što čekamo pa se i muž usuglasio 
    Tek smo ušli u iduće tromjesečje a meni se već baš vidi stomak. Istina od vanmatericne prije 6 godina je ostao pupo tako da stalno izgledam kao trudnica 
    Sad se već zaoblio i zaokružio.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 12:39

Demetria

Mc_mouse prekrasna slika cestitamo.
    Meni upravo došao baby wachter, ne možeš bebicu baš čuti jer stalno bježi ali povremeno joj možemo vidjeti otkucaje srca i opet pobjegne.
    Ja sam izrazila želju da ne bi voljela znati što čekamo pa se i muž usuglasio
    Tek smo ušli u iduće tromjesečje a meni se već baš vidi stomak. Istina od vanmatericne prije 6 godina je ostao pupo tako da stalno izgledam kao trudnica
    Sad se već zaoblio i zaokružio.

Daj nam slikicu trbuscica... Mi volimo slikice 
    😁😁😁😁😁

Marta14
    07. Travanj 2020. 13:18

Mare meni danas dosao grudnjak za mame iz HMa. Narucila sam broj koji inace nosim, prvo sam mislila da mi glava stane u to al kad sam probala pase taman😂🐖
    Uglavnom mekan je pa mi ne stoje bas cice dobro posto su vece al za po doma je ok, a gace sam narucila broj vece.. Trebat ce 🍫😏

Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 13:23

Ja aam trenutno iznenađena sisama... Stoje tako dobro i tako su bujne da o grudnjaku uopće ne razmišljam eventualno nesto na lijepit preko bradavica da ne bodu u oci 😂😂😂
    Lezim u krevetu od 10 sati, i razmišljam kako bi bilo lijepo da se rucak sam napravi (razmišljam dok jedem napolitanke da muzemoj strani kreveta jer ce mene bockat mrvice) 
    Pomalo sam nestrpljiva i jedva čekam osjetiti bebicu i imati onaj veliki trudnicki trbuh i jedva čekam gegati se, i da mi muz oblaci čarape i patike... Ustvari nisam pomalo nestrpljiva, nego sam uzasno nestrpljiva 
    😍😊😁

Tejic
    07. Travanj 2020. 13:28

Ja mislim da mi se jucer poceo javljati moj mali pisonja 😁😅 osjetila sam neka lagana lupkanja, ko neke male mjehurice a posto mi je prva trudnoca ne znam dal je to to il samo umisljam jer si jako prizeljkujem da mi se sto prije javi 😀
    I neznam kaj se dogodilo, al izgleda ko da mi je trbuscic samo odjednom skocio preko noci 😅

Marta14
    07. Travanj 2020. 13:30

Vidjet cemo sta mislis kad se budes gegala u 8mom mjesecu 😂
    Mene nuzasno bole/peku bradavice.. Dotaknut ih ne smijem

Ninche9
    07. Travanj 2020. 13:33

Ja nosim normalne grudnjake one iz c&a s tankom spuzvicom. Inace sam na 85B a grudnjaci koje sam kupila pred kraj prosle trudnoce su bili 90D,znaci D kosarica!!! Cicke su mi bile ogromne, a kad sam rodila i kaj je doslo mlijeko jos vece  da ne povjerujes.. 
    Zato se sad suzdrzavam od kupovine MAMA grudnjaka jer ce do poroda sigurno nabujati, ne znam koji broj cu trebati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.