I ja nista osim tog automatskog odg nisam dobila, sutra cu zvati, nema mi druge.
Sto se ove teme tice, meni ne pada na pamet da pusim i pijem alkohol u trudnoći, ali isto tako niti da komentiram zene koje to rade. Mislim da svatko za sebe zna najbolje sto mu pase i sto je dobro za njegovu bebu 😊
Nema mi tko govoriti sto cu jesti, piti, koje ime da dam i slicno 😂 (osim naravno doktora kojem vjerujem i muza koji me pazi i brine o svom djetetu kao i ja, pa smije dat misljenje 😂🤗)
Nekad je dovoljno samo da ti neko stavi bubu u uho i pokvari odabrano ime ili da neki glupi komentar
I ja nista osim tog automatskog odg nisam dobila, sutra cu zvati, nema mi druge.
Ja sam otvarala komplikacije sad oko 24.03. Zvala sam prvo hzzo i pitala koji je postupak i objasnili mi na koji mail posaljem scan doznaka i odmah su mi poslali papire koje sam doma ispunila, isprintala potpisala i vratila skenom nazad. Jedino sam jedan dan cekala da mi moj poslodavac posalje obrazac da iznosima placa.
Zato ne kazes odabrano ime nikome, kad rodis onda mozes 😊Ja nisam u prvoj, bili su dosadni ali sam se pravila da ni ja ne znam jos ime..
.
Sta jedete za veceru?!? 🍽️🍽️Nemam ideje uopce
Muka mi vec od kruha i sirnog namaza 😅
Cure hvala na podršci, ja isto tako mislim da sve najbolje znamo sta nam sada treba i sta nece nastetit. Ja ne osuđujem nikog, ne vezano dal se radi o trudnoci ili ne. Svatko neka radi sto oce dok nije na stetu drugog. 😁 Bilo je jos par komentara samo danas, tako da vjerujem da ce ih bit tokom cijele trudnoce i cak dok i rodim.
Sta se tice komplikacija, ja sam samo dobila automatski odgovor da su dobili i proslijedili mail, drugo nista 🤷♀️
Zato ne kazes odabrano ime nikome, kad rodis onda mozes 😊Ja nisam u prvoj, bili su dosadni ali sam se pravila da ni ja ne znam jos ime..
.
Sta jedete za veceru?!? 🍽️🍽️Nemam ideje uopce
Muka mi vec od kruha i sirnog namaza 😅
Ja razmišljam o mlincima, tako da cu pravit cini mi se domace, ispec slanine da dobijem masnoce i to papati
😁
A jel koja od vas koristi baby watcher? Ja razmisljam da su ga narucim, sam ne znam otkad se najranije moze cut…
Ja ga imam, pisalo je da se moze cuti od 14.tt al ja sam cula vec sa 13 (kad sam ga i kupila :)). Uglavnom super je stvarcica i bas je lijepo slusati taj zvuk male lokomotivice 😍😍😍
Vidim da pisete o BH kontrakcijama? Kak to prepoznati? Pitam jer sam jucer imala situaciju, trbuh ko balon, tvrd i napet a u donjem dijelu trbuha kao menstrualni grcevi.. I onda kasnije navecer jos bol na dodir u pupku koja se siri desno i dolje 🤔 🤔
Isabela i ja ga imam. Nekada poslušam jednom dnevno. Nekad dva puta, a nekada svaki drugi dan. Koristim ga od 13tt. Ali ja to ne drzim na istom mjestu, to sam pročitala da ne valja jedino, jer dolazi do zagrijavanja “bebe”. Ono sad da ću ja to držat i slušati otkucaje. Ja čim ulovim otkucaje gasim iste sekunde jer pomislim da nebi štetila bebici 😂
Tejic da. To su BH kontrakcije. Kad te stegne i pusti. To je to. Kao grč menstrualni.
Cure jel ima koja da je otvarala komplikacije dok je ova situacija s karantenom 🤨, tj. da je slala dokumentaciju mailom? Pitam jel sam im poslala 27.03. i jos nisam dobila povratnu informaciju pa ne znam kakva im je praksa, dali odgovore kada nas obrade ili ne? Kako da znam jesu mi otvorene komplikacije ili ne 🤔? Namjeravam ih sutra zvati ali nekako sumnjam sa cu dobiti inf 😔.
Nisam ih otvarala, ali sam slala doznake mailom u HZZO. Odgovorili su mi kroz dan dva da su primljene i proslijeđene dalje. Ako ti do sutra ne posalju mail svakako nazovi i provjeri 😊
Hvala na odg, a na koji mail si poslala? Ja sam na onaj ppp i pisarnicu?
Na ppp sam slala.
A ovo za petljanje ostalih u vaše živote - to treba riješiti u startu inače nagrabusiš za cijeli život.
Da li je Netko vjenčan, a ima dijete - totalno nebitno. Nije njihova stvar. Također, tko će koliko piti i što. Budalaština. Svatko je punoljetan i odgovara za svoje postupke. Ne smije se dozvoliti pametovanja.
Mada treba razgraničiti pametovanja od dobronamjernih savjeta. Ne treba u svemu prepoznati kritiku.
A jel koja od vas koristi baby watcher? Ja razmisljam da su ga narucim, sam ne znam otkad se najranije moze cut…
Ja ga imam, pisalo je da se moze cuti od 14.tt al ja sam cula vec sa 13 (kad sam ga i kupila :)). Uglavnom super je stvarcica i bas je lijepo slusati taj zvuk male lokomotivice 😍😍😍
Vidim da pisete o BH kontrakcijama? Kak to prepoznati? Pitam jer sam jucer imala situaciju, trbuh ko balon, tvrd i napet a u donjem dijelu trbuha kao menstrualni grcevi.. I onda kasnije navecer jos bol na dodir u pupku koja se siri desno i dolje 🤔 🤔Isabelai ja ga imam. Nekada poslušam jednom dnevno. Nekad dva puta, a nekada svaki drugi dan. Koristim ga od 13tt. Ali ja to ne drzim na istom mjestu, to sam pročitala da ne valja jedino, jer dolazi do zagrijavanja “bebe”. Ono sad da ću ja to držat i slušati otkucaje. Ja čim ulovim otkucaje gasim iste sekunde jer pomislim da nebi štetila bebici 😂
Tejicda. To su BH kontrakcije. Kad te stegne i pusti. To je to. Kao grč menstrualni.
A nemoj zezat, ja mislila da to nemre skoditi...ajooj, al mislim da cu svejedno naruciti cisto da mi bude lakse
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji