Ja nista jos ne osjecam bebu. Ne vjerujem da cu to toliko brzo osjetit..
Nego, cure moje.. ja ne znam.. nijedna ne pise o tome, ali mene trbuh svrbi za popizdit. Sve je pocelo jos prije 2 tjedna kad su pocela leđa, tocno iznad guzice… sad i dalje to traje + trbuh.. izludit cu 😂😂
mene je trbuh jaaaako svrbio od početka trudnoće, ali sam se mazala svaki dan biobaza mamom i uljem od alverdea i evo, veću dugo nemam problem s tim. a htjela sam si kožu poderat.
netko je pisao o dlakavosti; i meni je trbuh nešto dlakaviji, a dlake na nogama rastu brže nego prije.. inače nisam nešto dlakava. ne znam, možda zato kaj dečka nosim :D
ali sad mi se jako koža ljušti na leđima i ramenima, ko da sam izgorila. počela sam se mazati nevenovom kremom, možda se umiri.
i boli me dolje lijevo, na mjestu jajnika, al samo kad lagano pritisnem. ne znam jel još nekome tako. inače na uzv su mi vidjeli po jednu cistu žutog tijela sa svake strane, zbog stimulacije, možda je zato
Joj tek krajem mjeseca imam pregled... do tad ce proci valjda ☺️
Mazem kozu ali ne toliko redovito koliko bi mozda trebala.
Ja sam si protumacila samo da se širim pa zato ☺️
Joj tek krajem mjeseca imam pregled… do tad ce proci valjda ☺️
Mazem kozu ali ne toliko redovito koliko bi mozda trebala.
Ja sam si protumacila samo da se širim pa zato ☺️
Cuj nije da panicarim i vjerojatno je od sirenja, ali svakako reci ginicu... I pokusaj ovih dana bas vlaziti kozu da vidis hoce biti promjena..
Al nisam uopce cula od nekog da to moze biti nesto drugo ili nesto opasno. Ti znas za neki slucaj da je to znacilo nesto? Beba je odlicno, svi nalazi koje sam radila odlicno za sad...
Citala sam u ljetnim bebama.. Svrbez koji duze traje, ponekad moguce da se radi o kolestazi.. Da je najčešći pokazatelj uporan i bolan svrbež na dlanovima i tabanima. Naravno da ne triba panicarit, ali dobro je znat pa o svemu obavijestit ginek 😌
Necu nis panicarit. Vjerujem da je bas sve dobro jer se jako dobro osjecam.
Ovo pise da su simptomi kolestaze: “Simptomi su joj žutica bjeloočnica i kože, svrbež kože, tamna mokraća i svijetla stolica.“
Nemam apsolutno nis osim svebezi u podrucju trbuha i leđa iznad guzice...
Necu nis panicarit. Vjerujem da je bas sve dobro jer se jako dobro osjecam.
Ovo pise da su simptomi kolestaze: “Simptomi su jojžutica bjeloočnica i kože, svrbež kože, tamna mokraća i svijetla stolica.“
Nemam apsolutno nis osim svebezi u podrucju trbuha i leđa iznad guzice…
Najranije se pokazuje kroz svrbez, tek kasnije ide na zuticu, mokraću i slicno... Ella dvornik je imala koleostazu i rodila je u 35 tjednu, a prije toga dosta dugo lezala u bolnici jer joj nalazi nisu bili dobri... Vjerojatno nije ništa opasno, ali za svaki slučaj pripazi
Mene svrbi isto trbuh I grudi u zadnji par dana vise nego inace, ali to pripisujem samo sirenju... Trudim se jednom dnevno namazat bar nekim uljem za kozu... U prvoj trudnoci sam strije dobila 2 tjedna prije poroda,u podrucju lijevo ispod pupka njih par, a do tad nista, ali se nisam ni mazala redovno...
Po meni je to jedino i ispravno, osluskivat se i pratit kako se razvija. Sve nas svrbi kako se koza siri, ali eto postoji i ta kolestaza ko i jos more dijagnoza u trudnoći 🙄 najgora opcija je googlat simptome. Svaka od nas bi npr na pretjerani svrbez, pozvala ginek i konzultirala se :)
Cure, je li se koja susrela sa tamnom stolicom u trudnoći?
Primjetila sam zadnjih par dana da je skoro pa crna, a nemam nikakvih drugih problema ni bolova pa mi nije jasno uslijed cega.🤔
Od dodataka prehrani uzimam Pre mama tablete+kapsule i Magnezij Solgarov.
Sortiraj odgovore
Najstariji