Cure, je li se koja susrela sa tamnom stolicom u trudnoći?
Primjetila sam zadnjih par dana da je skoro pa crna, a nemam nikakvih drugih problema ni bolova pa mi nije jasno uslijed cega.🤔
Od dodataka prehrani uzimam Pre mama tablete+kapsule i Magnezij Solgarov.
Moguće da je od dodataka... Meni je kak sam počela pit vitamine stolica okej, ali hemeroidi katastrofa
Meni je tamnija stolica od pocetka, zbog ovih vitamina.
Jesi već imala tako u prvoj trudnoći?
U prvoj sam pila i zeljezo dodatno pa sam imala jos tamniju. Ali rekla mi je doktorica da je tamnija stolica normalna od svega toga..
Jao ja muku mucim sa stolicom...dnaas je treći dan kako nisam bila, pijem i magnezij i sve ali nikako...kupila sam si portalak sirup tsk da cu danas to popit..ovo je uzas...
Kaj se tiče udaraca, ako je posteljica sprijeda kasnije sw osjete pokreti je li tako? Meni je dr reko da mi je naprijed tak da cu ja valjda onda jako kasno to osjetit
[/url
Mislim da da.. ako je sprijeda posteljica onda je to još jedan sloj više i teže se osjete pokreti bebe, odnosno kasnije.
P.S. ja isti muku mučim sa svrbežom. Isto ne noge svrbe ispod koljena i kukovi. Baš sam muža poslala po kreme.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Napokon jel koristiš nešto za hemeroide? I ja se mučim s time.
Isabela da, tako je. Kasnije ćeš osjetiti. Meni je u prvoj T bila s prijeda posteljica i osjetila sam tek u 22tt
A jel koja od vas koristi baby watcher? Ja razmisljam da su ga narucim, sam ne znam otkad se najranije moze cut...
[/url
Napokonjel koristiš nešto za hemeroide? I ja se mučim s time.
Isabela da, tako je. Kasnije ćeš osjetiti. Meni je u prvoj T bila s prijeda posteljica i osjetila sam tek u 22tt
Da, gin mi dala cepice neke, jedva ih stavim koliko boli, e o da kad se oni kao rastope, se isprdim i onda mi lakse bude, ali to je riješenje do sljedećeg kakanja
Sortiraj odgovore
Najstariji