Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    05. Travanj 2020. 01:18

Princess Mimi

Cure, je li se koja susrela sa tamnom stolicom u trudnoći?
    Primjetila sam zadnjih par dana da je skoro pa crna, a nemam nikakvih drugih problema ni bolova pa mi nije jasno uslijed cega.🤔
    Od dodataka prehrani uzimam Pre mama tablete+kapsule i Magnezij Solgarov.

Moguće da je od dodataka... Meni je kak sam počela pit vitamine stolica okej, ali hemeroidi katastrofa 

Marta14
    05. Travanj 2020. 08:59

Meni je tamnija stolica od pocetka, zbog ovih vitamina. 

Princess Mimi
    05. Travanj 2020. 09:04

Marta14

Meni je tamnija stolica od pocetka, zbog ovih vitamina.

Jesi već imala tako u prvoj trudnoći?

Marta14
    05. Travanj 2020. 09:06

U prvoj sam pila i zeljezo dodatno pa sam imala jos tamniju. Ali rekla mi je doktorica da je tamnija stolica normalna od svega toga.. 

tashee7
    05. Travanj 2020. 10:05

I meni je tamnija stolica, al dok je redovita, ne brinem se previse

isabelagregorijan
    05. Travanj 2020. 10:11

Jao ja muku mucim sa stolicom...dnaas je treći dan kako nisam bila, pijem i magnezij i sve ali nikako...kupila sam si portalak sirup tsk da cu danas to popit..ovo je uzas...
    Kaj se tiče udaraca, ako je posteljica sprijeda kasnije sw osjete pokreti je li tako? Meni je dr reko da mi je naprijed  tak da cu ja valjda onda jako kasno to osjetit

[/url

Hip_Hopsica
    05. Travanj 2020. 10:15

Mislim da da.. ako je sprijeda posteljica onda je to još jedan sloj više i teže se osjete pokreti bebe, odnosno kasnije.
    P.S. ja isti muku mučim sa svrbežom.  Isto ne noge svrbe ispod koljena i kukovi. Baš sam muža poslala po kreme. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

mc_mouse
    05. Travanj 2020. 10:31

Napokon jel koristiš nešto za hemeroide? I ja se mučim s time. 
    Isabela da, tako je. Kasnije ćeš osjetiti. Meni je u prvoj T bila s prijeda posteljica i osjetila sam tek u 22tt

isabelagregorijan
    05. Travanj 2020. 10:43

A jel koja od vas koristi baby watcher? Ja razmisljam da su ga narucim, sam ne znam otkad se najranije moze cut...

[/url

Napokon 2804
    05. Travanj 2020. 11:23

mc_mouse

Napokonjel koristiš nešto za hemeroide? I ja se mučim s time.
    Isabela da, tako je. Kasnije ćeš osjetiti. Meni je u prvoj T bila s prijeda posteljica i osjetila sam tek u 22tt

Da, gin mi dala cepice neke, jedva ih stavim koliko boli, e o da kad se oni kao rastope, se isprdim i onda mi lakse bude, ali to je riješenje do sljedećeg kakanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.