Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    06. Travanj 2020. 12:57

happy_m

Hej cure, evo i mene nakon nekog vremena 😃
    Malo sam se iskljucila nekoliko dana…
    Evo ja danas u 8 isla u Lidl, vec je bio dugacak red, ali uspjela sam kupiti tajce u sve tri boje i haljinicu i bas sam se lijepo pocastila i moram reci da su odlicne 😃
    Zadnjih 10-ak dana se osjecam odlicno i bas uzivam u trudnoci, i trbuh je lijepo poceo rast i stalno ga gladim 🥰🥰
    Moram reci da se veselim pregledu 20.4 jer bi tada trebali saznati spol a 19.4 mi je rodendan i bit ce mi sigurno najljepsi do sad ❤
    Vidim da ste pricale o imenima, i da su vecinom deckici 😍 ja imam osjecaj da i ja nosim deckica, iako svi drugi misle da je curica 😊 iskreno potpuno mi je svejedno, samo da je zdravo.
    Kolko ste vi kila do sad dobile? 😃

Na zadnjem vaganju sam bila - 2kg.. Ne sekiram se oko toga, jedem koliko mogu i sta mi se jede, bitno je da bebac napreduje 

Napokon 2804
    06. Travanj 2020. 12:58

Nego sta ste kuhale ili kuhate za rucak? Uopće nemam ideja, i sta cete za uskrs praviti. Meni je suludo nakuhavati za mene i muza, jer ćemo sigurno baciti 

happy_m
    06. Travanj 2020. 13:02

Napokon 2804

Nego sta ste kuhale ili kuhate za rucak? Uopće nemam ideja, i sta cete za uskrs praviti. Meni je suludo nakuhavati za mene i muza, jer ćemo sigurno baciti

Evo meni muz kuha domaci grah danas 😃
    Za Uskrs smo se dogovorili da cemo par jajceka obojati i skuhati sunku u kruhu , francusku salatu itradicionalno mladi luk i rotkvice za dorucak a za rucak vjerojatno mlince i komad nekog mesa ali nista pretjerano jer smo isto samo nas dvoje 😊

Marta14
    06. Travanj 2020. 13:14

Danas rizoto od govedine.. Salata. 
    A Uskrs sunka valjda, mladi luk, jaja, neki prilog.. Ovo mi je prvi Uskrs da nisam kod svojih na janjetini i krompiricu🍽️🍽️😪

Marta14
    06. Travanj 2020. 13:16

Dobila sam 2,5kg. U zadnja 2 tjedna.. 

Napokon 2804
    06. Travanj 2020. 13:21

Ja ne znam, lani za uskrs smo se skupili mi najbliži i svatko je nesto donio... Tako da je bilo svega, ali se sve i pojelo... A sad s obzirom na situaciju, ja stvarno ne znam... Nemam uopće ni osjećaj da ide uskrs, jelo ću morat sama posvetiti, i uskrs ce mi biti ono najeli smo se, svatko na svoju stranu lec i spavat..  Propala mi je car uskrsa zbog ove korone

Marta14
    06. Travanj 2020. 13:37

I meni isto ali nadoknadit cemo druge godine, bit ce i jedan clan vise za stolom 😊

• bulba
    06. Travanj 2020. 14:06

Sto se tiče baby watchera s tri doktora sam pričala onstetnosti obavi su rekli da nema problema. Oni su protivi toga isključio jer smatraju da žene nisu educirane dovoljno pa mogu biti u nepotrebnoj panici prilikom korištenja .
    Sto se tiče kila , ja sam inače malo punija pa sam bila uvjerena da ću dobiti hrpu kila no evo do 17 tjedna skoro kila i pol. Ja sam u trudnoci saznala da imam gestacijski dijabetes pa ne jedem apsolutno ništa slatko. Ne pijem sokove, samo čajevi bez šećera i mineralna voda. 
    Danas ću kuhati angemaht od graška i noklice. 
    Voljela bi do lidla ali bojim se da vise ničeg neće biti. 
    Imam pitanje za sve cure, imate li kakav iscjedak? 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

happy_m
    06. Travanj 2020. 14:09

bulba

Sto se tiče baby watchera s tri doktora sam pričala onstetnosti obavi su rekli da nema problema. Oni su protivi toga isključio jer smatraju da žene nisu educirane dovoljno pa mogu biti u nepotrebnoj panici prilikom korištenja .
    Sto se tiče kila , ja sam inače malo punija pa sam bila uvjerena da ću dobiti hrpu kila no evo do 17 tjedna skoro kila i pol. Ja sam u trudnoci saznala da imam gestacijski dijabetes pa ne jedem apsolutno ništa slatko. Ne pijem sokove, samo čajevi bez šećera i mineralna voda.
    Danas ću kuhati angemaht od graška i noklice.
    Voljela bi do lidla ali bojim se da vise ničeg neće biti.
    Imam pitanje za sve cure, imate li kakav iscjedak?

Ja od prvog dana imam bijelo zuti iscjedak bez mirisa i svi nalazi su mi uredni 😃

Marta14
    06. Travanj 2020. 14:17

Bulba a kako si saznala za dijabetes?
    Ja imam bijelo zuti iscjedak bez mirisa stalnoo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.