Bosco nama stvarno nije lako hhahahha…
Ja se rasplačem i sitim se da sam trudna,pa se odma smirim hahha..pogotovo sad kad sam počela osjećat da se miče,kao mjehurići neki..
Znala sam na serije plakat u vrijeme pms-a. 😂😂
Mislim da od plakanja nece biti nista bebi, samo sto manje stresa i zivciranja, to vjerujem da beba osjeti.
Mene pukli hormoni, u smislu ciscenja. 2 ormara u sobi rascistila stare robe, napravila mjesta za robu za bebu. Osmislila kak cu sve razmjestit, di ce ic krevet,komoda itd 😂🙂
Ja imam i nacrtan raspored namještaja jer cu cijeli stan izrotirat. Muzu se to naravno ne svida ali kao da se njega ista pita 😂😂😂
Ja sam danas bila u fazi da mi se muz gadi i imala sam ispad na njega danas da me ignorira, a on blijedo gledao u mene. A sad evo ga hrce kraj mene i sve gledam kako cu ga gurnut iz kreveta jer ja ne mogu zaspati
Cure i ja imam baby watcher i od 13 tjedna slušam mrvicu jednom dnevno. Kažu da može i ranije se naći ali treba biti uporan. Meni je to najbolja stvar koja postoji jer sam ja od kada ga imam mirna. No treba znati upravljati s njim da ne skrenete s uma. Bebu još uvijek moram tražiti, sada već znam da je lijevo od pupka prema dolje pa mi treba malo manje vremena. Isto čim nađem poslušam par otkucaja jer uživam u tvom zvuku i onda ugasim. Vi koje imate koliko su vam otkucaji bebe u broj????
Sto se tiče HZZO prošli cijeli tjedan sam ih zvala nakon tri poslana maila i nitko se nije javljao. U petak sam nazvala trideset puta i javili su se. Žena mi je rekla da sam jedna od deset tisuća trudnica trenutno i da zato još nisu odgovorili. Bila sam pristojna i rekla kako je rok bio do 5 u mjesecu da ju molim da provjeri kako bi znala da je sve s papirima ok, da mi ne bi javili za deset dana da nešto fali ili ne valja pa da ne mogu isplatit.... za pola sata mi je javila da je sve ok.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba kod mene variraju otkucaji od 120 ako spava do 200 kad lupa. Uglavnom je najčešće 135-160-180
Kažu da je od 120 do 160 idealno i pokazuje uredne otkucaje. Kod mene je danima bilo oko 140 do 147 , sad je oko 137. To sve spada u normalno. No zna se i meni ponekad dogodit da ulovim 200 ili 100-120. Ali počela sam obraćati pažnju i na zvuk i sliku u isto vrijeme. Kad god mi pokaže 200 ili 100 ne čujem zvuk kao malu lokomotivu pa ne mislim da je to beba nego neki naši zvukovi ili samo lov zvuka između kontakta s kožom. Također meni nekad pokazuje između 40 -80 i to su moji otkucaji koji se totalno drugačije čuju od bebinih. Uglavnom zanimljivo je to slušati.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Jutro curke!
Jeste obavili Lidl jutros? Meni je sestricina isla u kupovinu pa jedva cekam da mi donese da isprobam.
Ujutro idem na kombinirani probir, zvala me dr da dodem.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Jutro curke!
Jeste obavili Lidl jutros? Meni je sestricina isla u kupovinu pa jedva cekam da mi donese da isprobam.
Ujutro idem na kombinirani probir, zvala me dr da dodem.
Ja sam poslala svekrvu po haljinice i tajice. Za bebu nisam ništa jer nije nešto preneutralno, a ne znam još spol 🥺 a i sve je kratkih rukava, to mislim da ni ne će trebati jer mi je termin 15.9....tak da, zasada samo za mene 😂
Jutro cure!🙋😃evo mene padobranca🤭😂ma zadnjih dana sam bila lose pratila sam vas, ali jednostavno nisam mogla pisati. U cetvrtak kad sam dosla iz bolnice i javila vam se da sam dobila antibiotike, navecer jako prokrvarila (ocito je taj hematomcic pustio) ali bilo je toliko jako da sam se prestravila, sve je sikljalo, odma sam popila 4 duphastonea i ni makac iz kreveta, brinulo me sto se ni nakon sat dva nije smirivalo, pa sam vec mislila da je sve gotovo, ali na svu srecu po noci je ipak malo posustalo, a sljedeci dan jos vise stalo. Sad je samo malo smede nekad kad se obrisem. Uglavnom sok i strepnja nemoram vam ni reci..ali bitno da je stalo i da sam sad ok, daj Boze da vise ne bude izljeva i da bude sve u redu🙏
Inace sto se tice Lidla moj muz je dns ujutro isao mi po tajice, hlace i haljinicu ali je bio toliki red da ne bi za sljedeca 3 sata dosao na red, a bas sam se veselila🙃bude jos probao nekad u toku dana otici bas bi voljela da imam nesto udobno i da se malo razveselim.
Vidim da dosta pisete o bebay watcheru pa inja razmisljam da ga narucim ali nekako si mislim da je ipak mozda malo prerano da pricekam jos tjedan dva pa onda jer jos i ovako strepim samo da bude sve u redu.
Hvala svakoj od vas koja mi je bila odgovorila i bodrila me kad sam se prosli put javila, ali evo kazem jednostavno nisam imala snage pisati i sva sam bila omamljena od tolike terapije koju uzimam🤗Saljem svima puse i zagrljaje🥰🤗😘😘
🌈💙👣🙏
Cure, je li ima koja iznenadne napade umora? Mene evo zna uhvatiti ili da se probudim mrtva umorna ili me tijekom dana ničim izazvano pokosi…ono, kao da me netko mokrim ručnikom izmlatio… sebi ne mogu doći od te navale umora 👀. I nije nužno povezano s aktivnošću taj dan, doslovno iz vedra neba…
Daaaa, I to iako sam dobro spavala opet me pukne umor ujutro ili poslije rucka. A nekad I od 7 uvece. Mada ja uzimam utrogestan pa me to dodatno osamucuje 🤣
Heej curke kako ste danas?🤗
Meni je muz uljepšao jutro jer je ulovio dvoje tajice u Lidlu. Kaze da je bio ogroman red ispred, ali je prije otvaranja dosao pa su jos imali😂
Cure i ja imam baby watcher i od 13 tjedna slušam mrvicu jednom dnevno. Kažu da može i ranije se naći ali treba biti uporan. Meni je to najbolja stvar koja postoji jer sam ja od kada ga imam mirna. No treba znati upravljati s njim da ne skrenete s uma. Bebu još uvijek moram tražiti, sada već znam da je lijevo od pupka prema dolje pa mi treba malo manje vremena. Isto čim nađem poslušam par otkucaja jer uživam u tvom zvuku i onda ugasim. Vi koje imate koliko su vam otkucaji bebe u broj????
Sto se tiče HZZO prošli cijeli tjedan sam ih zvala nakon tri poslana maila i nitko se nije javljao. U petak sam nazvala trideset puta i javili su se. Žena mi je rekla da sam jedna od deset tisuća trudnica trenutno i da zato još nisu odgovorili. Bila sam pristojna i rekla kako je rok bio do 5 u mjesecu da ju molim da provjeri kako bi znala da je sve s papirima ok, da mi ne bi javili za deset dana da nešto fali ili ne valja pa da ne mogu isplatit…. za pola sata mi je javila da je sve ok.
Ja nisam uspjela uloviti kako spada, bas cu danas probati ponovo, nadam se da budem uspjela🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji