Cure koje osjecate kontrakcije ili tvrd trbuh, uzimate li magnezij? To moze pomoci, ja bi isto uzela ali ne znam koji?
Cure da se i ja malo javim,kod mene je i dalje sve ok bez mucnina i svega sta ide uz to, danas je 13 tjedana i ovi tjedan bi tribali imati pregled 🤗...a ja i moj dragi smo se davno dogovorili za imena 😄, ako bude curica zvat ce se Gabriela, a ako bude decko Dominik ❤
Cure koje osjecate kontrakcije ili tvrd trbuh, uzimate li magnezij? To moze pomoci, ja bi isto uzela ali ne znam koji?
Ja otkad Solgarov uzimam puno je bolje. Nemam bolove 😊
Što se imena tiče mi imamo spremno i za curu i za dečkića tako da samo čekam pregled u utorak da nam potvrde spol
Paket u DMu sam dobila bez kartice njihove, pitala sam i dali su mi 🤗
Što se imena tiče mi imamo spremno i za curu i za dečkića tako da samo čekam pregled u utorak da nam potvrde spol
Super
Koja imena vam se sviđaju?
Ja uzimam sumeci magnezij od 375 i ok mi je.
Inace imam jako suhu kozu a sad je definitivno presuha i mazem hippovim baby uljem i kupila sam mustelino ulje za strije al mi je nekako pregusto i tesko se razmazuje.
Sto se tice imena, jos davno smo odlucila ako bude curica bit ce Anja, a za deckica muz hoce Petar ili Mata (vise tradicionalno) nisam odusevljena al vidit cemo. Nekako mi je za curice lakse nego deckice.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Meni Je najbolji od Bioelectre - magnezij Direct u granulama, okus naranča 😅
Žene, jel neka od vas osjeti BH kontrakcije?
Mene dva put dnevno steže maternica. Kad se smirim i sjednem, u ovo vrijeme i navečer oko 22.30h.
Stegne se na minutu i pusti.
Bas ću naglasiti to u utorak.
Uopće mi nije svejedno 😐
Ja jedino sto vec 3 dana za redom navečer osjetim pritisak dole kao na jednom mjestu, pa cim stavim ruku prestane, pa nakon pola sata npr opet, opet ruka pa prestane…
Mene je najvise strah da necu u početku prepoznati bebine udarce, i najgore od svega mi je da necu prepoznati lazne kontrakcije…
Lažne su nepravilne. Nepravilni razmak.
A zašto te strah da nećeš prepoznati udarce? Prepoznat ćeš ih kad tad sigurno 😃
Ja isto koristim magnezij direkt.
Ja ne povracam ali mi uzasno muka .sve mi smrdi .nadam se da uzskoro cu uzivati u trudnoci ovako mi je uzas.ime nek bira muz to ,zelja mi je da bude zdravo .
Prije jesam razmisljala o imenima i volim ruska imena Aleksandra,Saša, (musko Nikolaj)
Cak sam kolegicu nagovorila da da svojoj cerki ime po meni Vita(znaci Zivot)
Pusa curke uzivaj te u ljepim danima🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja ni nemam trudničku knjižicu 👀 ali imam dm karticu i ništa me vise nisu pitali.
Vidim da se naveliko raspravlja o imenima, mi smo neka odlučili da ćemo tome ozbiljnije pristupiti kad saznamo spol jer ovak moramo duplo razmišljati 🙈
Sto se tiče osjećanja bebe ja mislim da ništa ne osjetim, prva mi je trudnoća pa ni ne znam kak se to točno prepoznaje...ali mi je rečeno da mi je posteljica straga pa onda ću možda malo kasnije osjetiti nego kaj bi da je sprijeda?
Jedino kaj stalno osjetim je neko zatezanje na donjem lijevom dijelu trbuha, tu me uvijek ko malo “drži” i osjetim po noći kad se okrećem...ne mogu reci da me boli, nego eto osjetim...
Netko je za mučnine tražio savjet, i ja sam se natražili savjeta za mučnine kad sam umirala danima...najbolji savjet ti je da samu sebe uvjeriš da ti nešto pomaze i u toj svoj jadnosti si budeš olakšala jer ti bude bar uzglavlja lakše... ali meni je znala pasati casa hladnog mlijeka i kroz dan bademi.... i da, stalno sam nekaj tjerala se grickat jer mi je inače bilo još vise muka 😩
Super
Koja imena vam se sviđaju?
Za dečka: Leo, a ako bude curica bit će Alina 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji