Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    03. Travanj 2020. 22:47

Ako je neka trudnica iz ZG i želi ogtt, evo kopiran tekst jedne trudnice sa FB: 
    Postovane trudnice! 

Evo, ako se sjecate prije par dana sam vas pitala za misljenje u svezi odrade OGTT testa u ovoj “Corona situaciji”.  

Evo, danas sam ga odradila kod sebe u Dubravi u poliklinici LabPlus. Platila 120Kn. 

Po dogovoru s njima dosla sam tamo na taste u 8h ujutro. Odmah su mi izmjerili temp.(zbog Corone). Izvadili “prvi uzorak krvi”, dali mi da popijem glukozu (koja je meni bila ukusna 😂😂) i onda su me smjestili da cekam u njihovoj sobi za uzimanje ginek.uzoraka kako ne bi kao trudnica bila u doricaju s drugim klijentima klinike. 

Nakon 1h izvadili “drugi uzirak krvi” i onda posljednji tj.treci nakon ukupno 120min. 

Cijelo vrijeme sam bila u doticaju sa samo jednom sestron koja je imala i rukavice i masku i onu “plasticnu” masku sro joj pokriva cijelo lice. 

Jako je vodila brigu da svi koji i docu u lab budu 2m udaljeni jedni od drugih. 

Sa svime sa zavrsila u 10:20. Nije mi bilo nista lose. 😊 Nalaze sam dobila na mail u eoku sat vremena i svi nalazi su odlicni!!! 😊🙏 Weeee!!! 

Uglavnom, preporucam LabPlus! 😊

Bosco
    03. Travanj 2020. 23:06

Gonal

Cure, evo dosla kuci. Hvala dragom Bogu sve je u redu, bebolino je super. Kaze dr da je pravi skolski primjer za tjedne. Vadili su mi krv i urin i sve je u redu, kaze da moguce da sam se prehladila ili se maternica siri pa me to boli. U pon ju moram zvat za kombinirani probir pa bi vjerovatno u utorak isla to rjesavat.
    Rekla je da mirujem i popijem normabel po potrebi i magnezij.
    A propusnica? Policija nas je zaustavila i muz pokazao papir od mene, pustili nas.

Joj super! Bitno da je sve u najbolje redu 🎉

teica30
    03. Travanj 2020. 23:24

Gonal super da je sve u reduredu, bolje otići pa da nije nista ❤
    Cure, jeste počele razmišljati o imenima za beboline? Mi smo se dogovorili oko je ženskog imena, ali muško nikako - sto se sviđa meni, ne svida se njemu i obratno 😅

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    03. Travanj 2020. 23:38

Gonal super sto nije nista,dobro da si isla sad si badem mirnija..
    O imenima sam samonu sebi razmisljala 🙈 a dalje sa muzem i malim cu kad saznamo spol.. Tesko je za decke, nista mi se ne svida 

teica30
    04. Travanj 2020. 00:00

Marta14

Gonal super sto nije nista,dobro da si isla sad si badem mirnija..
    O imenima sam samonu sebi razmisljala 🙈 a dalje sa muzem i malim cu kad saznamo spol.. Tesko je za decke, nista mi se ne svida

Tako i meni..  Imala sam dva imena, Borna i Jan ... Od kume nećak je Borna, a šogorica ce malom dati ime Jan ( nije zznala da se to meni sviđa), a ona ce roditi prije pa ima prednost heheh

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 01:30

Gonal

Cure, evo dosla kuci. Hvala dragom Bogu sve je u redu, bebolino je super. Kaze dr da je pravi skolski primjer za tjedne. Vadili su mi krv i urin i sve je u redu, kaze da moguce da sam se prehladila ili se maternica siri pa me to boli. U pon ju moram zvat za kombinirani probir pa bi vjerovatno u utorak isla to rjesavat.
    Rekla je da mirujem i popijem normabel po potrebi i magnezij.
    A propusnica? Policija nas je zaustavila i muz pokazao papir od mene, pustili nas.

Drago mi je da je sve uredu! 

Sto se imena tice, sve mi nekako izgleda da cemo se zakrviti dok se dogovorimo 😂

Tejic
    04. Travanj 2020. 01:33

Vidim da pisete o dlakavosti, a ja vec mislila kaj samnom nije u redu 😂 jedan dan sredim, drugi dan vec ko kaktus 🙄 sto se mazanja tice, isto od pocetka koristim cijeli set od Biobaza Mama, mlijeko za tusiranje, mlijeko za tijelo i bademovo ulje. Jedino imam zadnjih tjedan dana problem sa suhom kozom lica i pristicima, neznam kaj se tu poremetilo.. Ocito hormoni rade svoju kemiju.. 🤔
    Sto se imena tice, kad sam bila uvjerena da bude curica imala sam stotinu ideja, al kad smo saznali da je decko se sve preokrenulo (ja bila sto posto uvjerena da je cura, valjda jer sam si curicu prizeljkivala 😀) i sad nemam nikakvu ideju.. Meni se svida jedno muzu drugo.. Pa on meni kaze nek bude onda kak ti hoces, a ja njemu da ne da mora i on sudjelovati i nikak na zelenu granu 😂😂🙈🙈

mc_mouse
    04. Travanj 2020. 03:20

Gonal bas mi je dragi, sad si i to sigurno mirnija ☺️
    Što se tiče imena, imamo još muško i žensko u pripremi, mislim da bi nam ime za iduće (Treće) bilo problem 😅
    Ugl dogovorili smo se za Maris i Lovre. 
    Teica30, a šogorica ima isto prezime? Paa čak i da ima, ne znači da će se ta djeca u budućnosti uopće družiti. Ne znam, meni kad se nekakvo ime sviđa, sviđa mi se sa razlogom, nebi se ustručavala ni da ih je desetero oko nas s tim imenom. Kakve prednosti u imenu? Pa nismo u osnovnoj školi 😆
    Ime me jedino može odbiti ukoliko me podsjeća na neku lošu osobu tokom mog života... 

• LoMa
    04. Travanj 2020. 08:33

Cure, imate u dm-u pravo na paketić za trudnice, između ostaloga dobije se i biobaza krema protiv strija od 100ml...samo recite na blagajni da bi podigle paketić 🙂
    Sto se dlakavosti i prištevi tiče-uzas živi! Lice mi je katastrofa nečisto, primjećujem tu i tamo koji po leđima 😢
    Meni su napokon mučnine popustile tak oko 15.tjedna, još osjećam da mi želudac nije 100%, bojim se da bi mi to sad moglo postati stalno stanje? Ono,da uvijek lagano osjetim želudac i neku mikro mučninu...ima koja iskustva s tim??
    I da, otkad sam postala aktivnija nakon 2mj mirovanja zbog mučnina svaku večer nakon tak neke laganini aktivnosti imam osjećaj da mi je netko raskopao kukove i onda ih je netko tko ne zna slagao natrag 🤦🏼‍♀️
    I sto se propusnica tiče, ja sam bez problema dobila za pretrage od svoje ginekologice 🙂

mc_mouse
    04. Travanj 2020. 08:43

LoMa Je li kod tebe curica ili dečko? Ili ne znaš još? 

Meni je jos uvijek muka i mogu rigati na apsolutno svako pranje zubi. Imam bolove u želudcu nakon skoro svakog jela. I dalje me grudi bole i natečene su. Imam užasnu nesanicu. Probudim se u 3. Odem na wc. I ne mogu zaspati do pola6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.