Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    04. Travanj 2020. 11:24

Ja sam mislila da nesto osjecam ali zadnja 3 dana nista, ali valjda je rano.. Iako,, pocela sam svakakve gluposti umisljati jer dugo nisam bila na kontroli..

Ja sam uzela paket u DMu bez knjizice, treba samo kartica od DMa, ja cak nisam imala ni karticu aktiviranu🙈🤭ali mi je dala

teica30
    04. Travanj 2020. 11:48

Vita26

LoMa
    Jel moras trudničku knjizicu pokazati!?ili!?mislim nece oni sam tako dati ti paketić za trudnice

Samo sa dm karticom se dobije ... Ja sam isto uzela.   

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• malisa
    04. Travanj 2020. 11:53

Cao cure, ja osjecam bebu, vec ima tjedan sigurno mozda cak I duze. Na vecer kad se smirim I sjedim uvijek je aktivna oko 22 sata.a tijekom Dana isto po nekad osjetim ali rijedje jer rijetko tako sjedim da nista bas ne radim. Nisu to bas pravi oni udarci kao kasnije ali ja bih rekla kao da neki veci baloni pucaju u trbuhu... Zbog toga prvi put nisam bila sigurna jel beba ili nadutostali sad sam sigurna.
    Ime nemamo jos ni mi za djevojcica pogotovo ne znam sta bih, a za decka se I meni svidja Jakov. Naravno treba se I muz sloziti tako da nista jos ne znam

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 12:11

justagirl2201

Pozdrav ženice 😍 ja sam 10 + 2, pregled u pon. Vidjeli smo našu mrvicu i čuli srčeko sa 6+6…sad cemo vidjet kak napreduje…samo neka je sve ok…nikako pobjeć od straha…
    Ja imam svakodnevne mučnine i povraćanja…kako izdržavate?

Ukratko, prezivi, nemam neki savjeti, oslobodi put do wca, budi spremna na sve... Pokušaj sa bademima ili mlijekom, meni nije pomagalo, jedi po malo, i često, ne dozvoli da ti zeludac bude prazan, pij vodu gut po gut.... Najbitnije je da si ne dozvolis da dehidriras...

Onda ja mislim da sam jedina koja uopće nema dm karticu 😂😂😂

Hannica0 👧
    04. Travanj 2020. 12:22

Vita26

LoMa
    Jel moras trudničku knjizicu pokazati!?ili!?mislim nece oni sam tako dati ti paketić za trudnice

Samo dm kartica. Ne smiju provjeravati nista radi gdpr. Tak da nikakve dokaze ne traze.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

mc_mouse
    04. Travanj 2020. 12:40

Žene, jel neka od vas osjeti BH kontrakcije? 
    Mene dva put dnevno steže maternica. Kad se smirim i sjednem, u ovo vrijeme i navečer oko 22.30h. 
    Stegne se na minutu i pusti. 
    Bas ću naglasiti to u utorak. 
    Uopće mi nije svejedno 😐

Marta14
    04. Travanj 2020. 13:03

Mimi 📣🤭
    Jesi li ti pitala slucajno doktora za ovu bol menstrualnu ili?
    Ja nemam iskustva sa BH. 

Bosco
    04. Travanj 2020. 13:07

Jutro!

Nemam nista pametno za rec 😂 nesanica me muci katastrofa, i btw. nemam ni ja Dm karticu, u zgradi mi je Bipa, pa tamo idem 😁 idem si kupit danas ulje ili kremu za trbuh, mozda uzmem nesto za bradavice, jer su suhe uzas. 

Bosco
    04. Travanj 2020. 13:08

Cuj mene - napisem jutro u 13 i 10 hahha već automatski 😂😂

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 13:10

mc_mouse

Žene, jel neka od vas osjeti BH kontrakcije?
    Mene dva put dnevno steže maternica. Kad se smirim i sjednem, u ovo vrijeme i navečer oko 22.30h.
    Stegne se na minutu i pusti.
    Bas ću naglasiti to u utorak.
    Uopće mi nije svejedno 😐

Ja jedino sto vec 3 dana za redom navečer osjetim pritisak dole kao na jednom mjestu, pa cim stavim ruku prestane, pa nakon pola sata npr opet, opet ruka pa prestane...
    Mene je najvise strah da necu u početku prepoznati bebine udarce, i najgore od svega mi je da necu prepoznati lazne kontrakcije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.