mc_mouse i Vita, koliko je mg magnezija u magnezij Direct?
Koliko nam je mg magnezija dnevno potrebno, pogotovo ako imamo zatvor?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja još nisam razmisljala o imenima....a sto se spola tiče, svejedno mi je. Samo neka je beba živa i zdrava ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure koje osjecate kontrakcije ili tvrd trbuh, uzimate li magnezij? To moze pomoci, ja bi isto uzela ali ne znam koji?
Ja otkad Solgarov uzimam puno je bolje. Nemam bolove 😊
Što se imena tiče mi imamo spremno i za curu i za dečkića tako da samo čekam pregled u utorak da nam potvrde spol
Paket u DMu sam dobila bez kartice njihove, pitala sam i dali su mi 🤗
Super
Koja imena vam se sviđaju?
Za dečka: Leo, a ako bude curica bit će Alina 🥰
Jako lijepo
mc_mouse i Vita, koliko je mg magnezija u magnezij Direct?
Koliko nam je mg magnezija dnevno potrebno, pogotovo ako imamo zatvor?
300mg, dnevno treba 300-400mg
Dora 🙈 Dobrodosla!
Ja nisam imala hematom pa ne znam, ali mislim da je to normalno.. Bitno da nije veliki izljev i velika bol. Imala sam do 8mog tjedna iscjedak smedi i svakakav jos ali ne znamo zbog cega, pa kuzim da si zabrinuta. Kad ides na pregled?
.
Bosco super ❤️😍
Na pregled idem tek kad popijem oba dvije kutije pa sad nez nadam se da ce sve bit oke
Spominjete dlake i ja se bas cudim kad mi sporo rastu i slabije su od pocetka, a jos ih (trenutno) i brijem. I jos kao nosim decka... 🤷🏽♀️ + pristici na ledima, lice vise-manje isto. Lice mi je buknulo na pocetku tr pa se sad smanjilo.
U prosloj trudnoci (isto decko) - bila sam dlakava ko yeti, pristice nigdje... bas drugacija trudnoca od ove, gotovo po svemu.
I ja sam u Dm-u kupila biobaza Mama, i kremu i ulje.
Pomjesam to dvoje u ruku i mazem se kad se istusiram.
Pozdrav cure svima cestitam i upravo sam bila napisala temu u 19:58 i nitko mi nije odgovorio a ovu temu je otvorio netko u 20:04 ja msm i ima tisuce odgovora a ja ludim i stalno osvjezavam stranicu da vidim je li mi netko odgovorioevo da ne duljim cekam odgovore kao ozebli sunce pa cu vam samo kopirat ono sto sam napisala:
Pozdrav svima btw nova sam ovdje a i u svemu ovome tako da mi ne zamjerite ako vec ima istih tema
Trudna sam 10 tjedana i tamo negdje do 8. tjedna sam imala nekakav tamno smedi iscjedak i ginekologica mi je rekla da je to zbog hematoma i dala mi dvije kutije Duphastona i rekla da joj se javim kad popijem sve.Sve je bilo oke do danas i iscjedak mi je prestao mozda prije nekih tjedan dana ali se danas opet pojavio svjetlo smedi iscjedak… je li to normlano ili je moguce da imam spontani pobacaj? Bolova nemam samo nekad osjetim nesto lagano skroz.
U panici sam totalnoj i hvala svima na odgovorima
Koji je polozaj hematoma? Koliki je on? Koliki je plod? Kad imas sljedeći pregled… Uglavnom kazu ako ne boli jako i nije svjeza krv da nema razloga za brigu…
Ne znam ti nista nije mi nista rekla jedva me i uzela na pregled jer je taman pocinjalo ovo sve s koronom bila je cila zivcana a samo znam da je hematom dosta lijevo od bebe koliko sam ja vidila na slici pa sad otkad mi je prestao taj iscjedak ja mislim da ga vise i nema,sad nez je li se on moze vratiti ili nesto
Pozdrav cure svima cestitam i upravo sam bila napisala temu u 19:58 i nitko mi nije odgovorio a ovu temu je otvorio netko u 20:04 ja msm i ima tisuce odgovora a ja ludim i stalno osvjezavam stranicu da vidim je li mi netko odgovorioevo da ne duljim cekam odgovore kao ozebli sunce pa cu vam samo kopirat ono sto sam napisala:
Pozdrav svima btw nova sam ovdje a i u svemu ovome tako da mi ne zamjerite ako vec ima istih tema
Trudna sam 10 tjedana i tamo negdje do 8. tjedna sam imala nekakav tamno smedi iscjedak i ginekologica mi je rekla da je to zbog hematoma i dala mi dvije kutije Duphastona i rekla da joj se javim kad popijem sve.Sve je bilo oke do danas i iscjedak mi je prestao mozda prije nekih tjedan dana ali se danas opet pojavio svjetlo smedi iscjedak… je li to normlano ili je moguce da imam spontani pobacaj? Bolova nemam samo nekad osjetim nesto lagano skroz.
Bok draga imenjakinjo! Sorry sto vam ovako upadam na temu, citam vas tu i tamo..ja sam tijekom trudnoce nekoliko puta imala smeckarenja, ali i svjeza krvarenja..krajem prvog tromjesecja sam imala bas izljev krvi ono do koljena lokva krvi, ali nikakve bolove! Pukao mi je hematom..s bebicama sve u redu. Svakako bih ti predlozila da odes doktoru jer moze bit svasta, a ne mora biti nikakav crni scenarij, bit ces najmirnija kad te netko pregleda i ustanovi o cemu se radi! Nadam se da je i kod tebe hematom jer pises da nemas bolove..sretno! 😘
Veliki pozdrav i tebi imenjakinjo a tada nisan imala nikakve bolove ali zato danas me vec malo vise boli i to na momente nisu sad to neki veliki bolovi al svj bolovi su a iscjetka nikakvog nema znaci od prekjucer nista samo ti bolovi a stvarno ne znam sta bi moglo bit evo danas je subota moram pricekat ponedjeljak i odma ravno kod doktorice,i da imala sam hematom samo ja sam pretpostavljala da je nestao kad mi je i taj iscjedak nestao ima vec vise od tj dana pa sad nez jel se on moze vratit ili nesto
Dora
Ja sam 9tjedana trudna,i jucer na pregledu vidjeli hematom,imala sam dva puta krvarenje bas bas krvarenje,pa preslo na smedji izcjedak.koristim utrogestane vaginalno.na ultrazvuku bebica je dobro i rekla da nije u opasnosti trudnoca znog hematoma.
Miruj i pazi na sebe,nista drugo ne mozes na praviti.misli pozitivno kolilo god mozes,znam kako ti je,prolazim i to sama .
ajde bas mi je drago da je bebica u redu ja cu onda otici u ponedjeljak kod doktorice za svaki slucaj
Koji je polozaj hematoma? Koliki je on? Koliki je plod? Kad imas sljedeći pregled… Uglavnom kazu ako ne boli jako i nije svjeza krv da nema razloga za brigu…
Ne znam ti nista nije mi nista rekla jedva me i uzela na pregled jer je taman pocinjalo ovo sve s koronom bila je cila zivcana a samo znam da je hematom dosta lijevo od bebe koliko sam ja vidila na slici pa sad otkad mi je prestao taj iscjedak ja mislim da ga vise i nema,sad nez je li se on moze vratiti ili nesto
Najbitnije je da nije iznad bebe ili tik uz nju... Ali svakako obavi pregled da se smiris... Vjerujem da ce sve biti dobro
😘
Sortiraj odgovore
Najstariji