LoMa Je likod tebe curica ili dečko? Ili ne znaš još?
Meni je jos uvijek muka i mogu rigati na apsolutno svako pranje zubi. Imam bolove u želudcu nakon skoro svakog jela. I dalje me grudi bole i natečene su. Imam užasnu nesanicu. Probudim se u 3. Odem na wc. I ne mogu zaspati do pola6.
A ne znamo još, jednom rekli da je cura (11.tj), onda u 14.tj rekli da je dečko..tak da čekamo sad sljedeći pregled poslije Uskrsa da mi napokon kažu točnije da mogu u online šoping 🥰
Da, i ja stalno osjećam tak želudac...i sad kad čitam tvoju situaciju, možda i ja imam nesanicu? 🧐 mislim, dosta loše spavam u zadnje vrijeme samo sam to pripisivala ne znam ni sama čemu...
Mouse ista stvar kod mene. Idem piškit oko 3 i do jutra više ne mogu zaspati. I to traje već mjesec dana. Osjećam se kronično neispavano. A mislila sam da ću se bar na bolovanju naspavati i odmoriti
Ja isto čekam potvrdu spola da mogu naručiti nešto robice, ne mogu to dočekati
A što se imena tiče, ne znam kako ćemo se dogovoriti jer imamo skroz drugačiji ukus hahah možda čak beba dobije i 2 imena
Gonalbas mi je dragi, sad si i to sigurno mirnija ☺️
Što se tiče imena, imamo još muško i žensko u pripremi, mislim da bi nam ime za iduće (Treće) bilo problem 😅
Ugl dogovorili smo se za Maris i Lovre.
Teica30,a šogorica ima isto prezime? Paa čak i da ima, ne znači da će se ta djeca u budućnosti uopće družiti. Ne znam, meni kad se nekakvo ime sviđa, sviđa mi se sa razlogom, nebi se ustručavala ni da ih je desetero oko nas s tim imenom. Kakve prednosti u imenu? Pa nismo u osnovnoj školi 😆
Ime me jedino može odbiti ukoliko me podsjeća na neku lošu osobu tokom mog života…
Nema isto prezime, ali stalno smo zajedno 😁... Ma nek si zadrži to ime hehehe, mi ćemo se posvađati i rastati dok izaberemo 😆😂🤣
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Gonal super da je sve u redu 🤞
Sto se dlakavosti tice, ja se depiliram voskom tako da nisam primjetila pojacan rast i iskreno se nadam, dok mi trbuh naraste i necu moc sama vise to obavljati da ce se otvorit saloni i spa centri 😂
Mi isto nemamo ime i nista nam se ne svida. Nadam se da kad saznamo spol da ce nam ime samo doci.
Marta ja kad lezim na ledima dugo onda osjetim nesto, ali mozda umisljam 😂 mada sam ja u prvoj trudnoci jako rano osjetila leptirice, vec u 16-17 tjednu pa su mi svi govorili da je nemoguce. Najvise nakon jela i svakim danom su bili sve jaci. Ali bitan je u svemu i polozaj posteljice.
Marta ja osjećam bebine pokrete već dva tjedna. I u šoku sam, nisam očekivala tako rano, naravno da mi je drago, samo sam prvo pomislila da nisam normalna🤪 Osjetim svega par puta dnevno. U prvoj t mi je posteljica bila naprijed, bila sam sigurna za pokret tek sa 22tt. U ovoj trudnoći čim sam se popišala na test nisam mogla hlače zakopčati 😂 od nesanice patim doslovno od dana te oplođene ovulacije, da ne legnem sa Tonijem poslijepodne, umrla bi od umora.
Teica hahaha ma nećete! Već ćete se usuglasiti do poroda :)
Meni se jako sviđa ime Joshua, a muz jos nije prebolio sto sina nismo nazvali Jakov pa ne vjerujem da ce mi dat da sama odaberem ime, jer sam prvi put
Za curice ne znam. Bit ce kršćansko ime ja mislim..
Prvo mi se ucinilo da osjecam bebu, al otad nista a to je bilo prije dobrih 10 dana..
Pozdrav ženice 😍 ja sam 10 + 2, pregled u pon. Vidjeli smo našu mrvicu i čuli srčeko sa 6+6...sad cemo vidjet kak napreduje...samo neka je sve ok...nikako pobjeć od straha...
Ja imam svakodnevne mučnine i povraćanja...kako izdržavate?
LoMa
Jel moras trudničku knjizicu pokazati!?ili!?mislim nece oni sam tako dati ti paketić za trudnice
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Gonal
Dobro da si otisla i provjerila si ,sad si mirna,nekad kad malo vise bude Bolilo ,vise odmaraj.ja isto povremeno imam bolove.ali onda vise odmaram.cuvajte se
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji