Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    03. Travanj 2020. 20:32

isabelagregorijan

Bosco

Sta se dlaka tice, ja nisam nista skuzila vise nego inace, i pazim da mi je sve lijepo bez dlaka jer tak volim, cim malo narastu me zivciraju. A i jucer imala ultrazvuk, pa sve lijepo sredila, znam da to doktorima nije bitno, ali meni je nekak draže haha 😂

Kad bi trebala pocet mazat trbuh? Bojim se strija jer sam sklona. 🤭

Bosco

Sta se dlaka tice, ja nisam nista skuzila vise nego inace, i pazim da mi je sve lijepo bez dlaka jer tak volim, cim malo narastu me zivciraju. A i jucer imala ultrazvuk, pa sve lijepo sredila, znam da to doktorima nije bitno, ali meni je nekak draže haha 😂

Kad bi trebala pocet mazat trbuh? Bojim se strija jer sam sklona. 🤭

Ja se obrijem i iduci daan je vec sramotno 🤨 rastu ko lude…valjda bi se golim okom moglo vidjet kak rastu 😂
    A za mazanje sam mislla da se krece tek kad trbuh počne rast 🤔

Pocni se mazati vec sad da pripremiš kozu za rastezanje, da bude dovoljno vlazna... Jer realno kad trbuh krene rast, onda je vec kasno... 

Bosco
    03. Travanj 2020. 20:32

Onda pocinjem s mazanjem sto prije. 🤭😂 Morat cu do Bipe izabrat nešto, hvala 🤗

mc_mouse
    03. Travanj 2020. 20:38

Marta14

Mouse ti isto ne znas spol?

Ne. Zadnji put sam bila sa 12tt, nije mi rekao
    U utorak imam pregled. Tada bi mogla saznati :)

Sa Tonijem mi je rekao u 11tt, a potvrdio u 15tt. 

mc_mouse
    03. Travanj 2020. 20:40

Gonal sretno!!!!
    Bosco mazi se čim prije. Ja imam biobaza MAMA. Sa Tonijem koristila od prvog dana i nijedne strije. A sada sam počela od 11tt i već imam 3 koje idu iz pupka. 
    😕 mislim da puno ima veze i genetika i stanje kože, ali evo sad mi bas svejedno zao sto nisam počela ranije sa trackanjem 🤣

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 20:40

Suoer savjet onda! A s cim mszete? Kreme ili ulja? Jel bi bilo ok ono ulje od melema ili imaju neka posebna za te strije? 
    E i imam pitanje za ogtt? Kad su vas slali da to radite? Meni uopće nije napisao to, a strah me kak moze utjecat jer jedem dosta slatkog sad kak sam doma 😒

[/url

mc_mouse
    03. Travanj 2020. 20:42

Mene recimo uopće nije slao u prvoj trudnoći. Prije nešto manje od tri godine. Dok su druge sve na forumu išle, meni nije ni spomenuo. 
    Inače se ide oko 20tt. Mada vidim da sad dosta odgađaju trudnicama zbog Korone

Bosco
    03. Travanj 2020. 20:45

mc_mouse

Gonalsretno!!!!
    Boscomazi se čim prije. Ja imam biobaza MAMA. Sa Tonijem koristila od prvog dana i nijedne strije. A sada sam počela od 11tt i već imam 3 koje idu iz pupka.
    😕 mislim da puno ima veze i genetika i stanje kože, ali evo sad mi bas svejedno zao sto nisam počela ranije sa trackanjem 🤣

Hvala ti na savjetu, sutra ću otić kupit, vidim da imaju kremu i ulje,  pa ću vidjet, nije ni skupo 👌

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 21:01

mc_mouse

Mene recimo uopće nije slao u prvoj trudnoći. Prije nešto manje od tri godine. Dok su druge sve na forumu išle, meni nije ni spomenuo.
    Inače se ide oko 20tt. Mada vidim da sad dosta odgađaju trudnicama zbog Korone

Da, valjda da ne sjede po 2 sata u ambulantama...

[/url

Marta14
    03. Travanj 2020. 21:01

I ja ja koristim Biobaza Mama i bademovo ulje.U prvoj sam dobila jednu samo na porodu.
    Ogtt sam u Hr. isla jer sam izmedu pregleda po 4kile natukla, to se ide sa 20+.
    Sad isto idem sa 25tt cini mi se, imam diabeticare u obitelji pa valjda onda automatski trebam ici.. 

• Gonal
    03. Travanj 2020. 22:44

Cure, evo dosla kuci. Hvala dragom Bogu sve je u redu, bebolino je super. Kaze dr da je pravi skolski primjer za tjedne. Vadili su mi krv i urin i sve je u redu, kaze da moguce da sam se prehladila ili se maternica siri pa me to boli. U pon ju moram zvat za kombinirani probir pa bi vjerovatno u utorak isla to rjesavat.
    Rekla je da mirujem i popijem normabel po potrebi i magnezij.
    A propusnica? Policija nas je zaustavila i muz pokazao papir od mene, pustili nas.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.