Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 17:49

Marta14

LUX

Hej cure, jel itko dobio milijun sitnih pristice po tijelu? Valjda svugdje osim po licu 🤣

Nemam po tijelu ali zato po licu.. Ajme 🙈

Ja imam lice ljepse neg ikad 🤨 i po tijelu nemam nista isto osim kaj sam primjetila da mi dlake luduju, ja sam se tako odlakavila, sve se zgusnulo nekako...jel koja od vas to primjetila na sebi mozda?

[/url

Marta14
    03. Travanj 2020. 18:23

Teica hvala, idem vidjeti 😊
    Isabela ja sam skuzila dlake po trbuhu, bas ih ima dosta

Leia91
    03. Travanj 2020. 18:39

Vita da prva je beba. Iskreno možda to ni ne bi radila da mi je moja doktorica napravila pregled kao ova privatno jutros. Sve je detaljno pogledala, mjerila i objasnila baš sve.

Što se tiče dlaka ja sam kao Chewbacca (ak se tako piše ) iz Star Warsa jer s obzirom na strogo mirovanje čak ni noge već 3 tjedna ne brijem. A i inače sam dlakavija. Ne želim ni zamisliti na što ću ličiti za mjesec dana 

Marta14
    03. Travanj 2020. 18:46

Leila haha, pa i ja, imam rijetke preglede i jos ovo sto moramo u kuci biti pa mi se nista ne da🙈neki dan se gledam i palo mi na pamet sta ak zavrsim na hitnoj ovako dlakava, pa sam se malo uredila 🙈🤭

• Gonal
    03. Travanj 2020. 18:55

Meni je bolnica 45 km od mene a nemam propusnicu tako da me nece pustit  do tamo. 
    Probat cu izdrzat al iskreno ne svidjaju mi se ovi bolovi nista. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Napokon 2804
    03. Travanj 2020. 19:08

Gonal

Meni je bolnica 45 km od mene a nemam propusnicu tako da me nece pustit do tamo.
    Probat cu izdrzat al iskreno ne svidjaju mi se ovi bolovi nista.

Ma ne glupiraj se, zovi hitnu. Ako ti ne možeš do njih, mogu oni do tebe. Ti i beba ste u pitanju! 

Sto se dlaka tice, meni strasno brzo rastu, a inače nije bilo tako

mc_mouse
    03. Travanj 2020. 19:17

Ja isto dlakava i dobila akne kao u pubertetu, u prvoj trudnoći sam imala izvrstan ten. A u ovoj, ajme majko, bas me zanima da li ima veze sa spolom 🤪
    Imam akne i po leđima. 😞

Napokon 2804
    03. Travanj 2020. 19:23

mc_mouse

Ja isto dlakava i dobila akne kao u pubertetu, u prvoj trudnoći sam imala izvrstan ten. A u ovoj, ajme majko, bas me zanima da li ima veze sa spolom 🤪
    Imam akne i po leđima. 😞

Meni je lice cisto, ali leda, puna potkoznih... Iako hvala bogu nisam ni u pubertetu imala velikih problema sa tim

Marta14
    03. Travanj 2020. 19:49

Mouse ti isto ne znas spol? 

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 19:50

Meni je to čudno jer inače imam pristiće i akne ponekad, a sad nista...a dlake da...ocito je to normalno haha, ja sam vec misla kaj se s menom dogada 🙈
    Gonal, najozbiljnije, zovi hitnu, ovo je hitna situacija i nece te nitko zezat za propusncu.

A kad smo kod propusnica, meni je dr odbila dati ju za vadenje krvi i urinokulturu jer to kao nije hitno? 😡 Nek kao čekam dva tjedna, a kaj bu se desilo za dva tjedna ne kuzim, i dalje bu ova glupa korona...
    Sad sam slala u stozer zahtjev pa cu bas vdijet.
    Zivciraju me jer ja zivim u zagorju, a svi doktori mi ostali u zapresicu jer nisam mijenjala i sad sam u problemu jer mi nece izdat te proklete propusnice 🤨

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.