Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    03. Travanj 2020. 15:40

Cure jà danas imam bolove u krizima, maternici i jajnicima koma. Imam osjecaj kao da cu se raspuknut. Bas sam zabrinuta.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

bebacica
    03. Travanj 2020. 16:37

Super za preglede 😍 hip_hopsica drzimo fige da budu obje bebice dobro 🙏

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 16:39

Znaci normalno je zaboravit da si trudna i onda se onak sjetit i raspekmezit😊 ja posto nemam simptoms, svako malo zaboravim da sam trudna 🙈 
    Hip hopsica, divne su bebe, koje cudo za bebu broj 2...bilo bi divno da dostigne dob i da bude sve u redu 🥰  cestitam na urednom pregledu 🥰 
    A kaj se tiče tjedana...ja sam točno znala kad mi je ovulacija jer sam par dana prije bila na uzv-u jer sam se pripremala na postupak i reko mi je kad bude, pokrili smo dva dana i primilo se malo čudo. Ovulacija mi je bila 13 dan tak da je bebač cijelo vrijeme za jedan dan napredniji 😁

[/url

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 16:40

Gonal

Cure jà danas imam bolove u krizima, maternici i jajnicima koma. Imam osjecaj kao da cu se raspuknut. Bas sam zabrinuta.

Imala sam ja takvih dana i popila sam si normabel...ako ga imas popij ga da ti se tijelo opusti i magnezij ti je dobar! 

[/url

• Gonal
    03. Travanj 2020. 16:53

isabelagregorijan

Gonal

Imala sam ja takvih dana i popila sam si normabel…ako ga imas popij ga da ti se tijelo opusti i magnezij ti je dobar!

Popila sam al nista ne popusta
    Dode mi od muke da placem i vristim😔

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Marta14
    03. Travanj 2020. 16:58

Gonal pa mozda imas neku upalu ak te bas toliko boli. Bolje da to onda provjeris sa doktorom...

Cure bebe su 😍 Drago mi je da je svima sve dobro! 

Marta14
    03. Travanj 2020. 16:59

LUX

Hej cure, jel itko dobio milijun sitnih pristice po tijelu? Valjda svugdje osim po licu 🤣

Nemam po tijelu ali zato po licu.. Ajme 🙈

Napokon 2804
    03. Travanj 2020. 17:44

Hip_Hopsica

Evo sličice i druge bebice:
    https://ibb.co/RvjBsfv

Navijam da sve bude super i da obje bebice lijepo napreduju i da budes ponosna mama blizanaca 😘

teica30
    03. Travanj 2020. 17:46

Marta14 mislim da si me ti pitala za bodi... SAD sam našla na još jednoj stranici nesto stranici. ima na GAP stranici 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

isabelagregorijan
    03. Travanj 2020. 17:47

Gonal

isabelagregorijan

Gonal

Imala sam ja takvih dana i popila sam si normabel…ako ga imas popij ga da ti se tijelo opusti i magnezij ti je dobar!

Popila sam al nista ne popusta
    Dode mi od muke da placem i vristim😔

Onda bi bilo najbolje da nazoves hitnu i objasnis stanje, s obzirođ da si trudnica primit ce te...ako te zbilja tak jako boli idi provjeri, bit ce ti lakse😘

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.