Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    02. Travanj 2020. 09:56

Napokon 2804

Mana_Mare

Cure evo od sljedeceg tjedna u lidl imate odjecu za trudnice, bit ce i traperice
    https://ibb.co/m5PqTT1

U ponedjeljak sam pred lilom u redu za tajice 😁😁😁😁

Lidlom

• Gonal
    02. Travanj 2020. 10:00

Jutro curke.
    SmileA ja bi isto otisla na hitnu. A da probas popit neku tabletu za opustanje?
    Trudnicka roba u Lidlu me bas veseli, u ponedjeljak ujutro treba ic kupiti.
    Zvala sam danas svoju ginekologicu i rekla je da dodem 9.4. Na pregled i da muza posaljem po propusnicu. Jedva cekam jer me ponekad uhvati strah da nesto nije ok jer me nista ne boli pa onda kasnije sam super zadovoljna kako mi je dobro.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Marta14
    02. Travanj 2020. 10:02

Ja sam gledala, ovdje u At nema nis u Lidlu.. Cekam bolje dane i dalje
    Hocete vi nosoljku uzimati, klokanicu? Sa prvim nisam ali sad moram..

Napokon 2804
    02. Travanj 2020. 10:11

Marta14

Ja sam gledala, ovdje u At nema nis u Lidlu.. Cekam bolje dane i dalje
    Hocete vi nosoljku uzimati, klokanicu? Sa prvim nisam ali sad moram..

gledam ovako nešto... Vjerojatno cu uzeti... Mislim sigurni cu uzeti, olaksa jako puno, sto obavljanja kućanskih poslova, što ako si negdje a ne mozes bebu držat u rukama... https://ibb.co/CncGZJn

Princess Mimi
    02. Travanj 2020. 10:19

Lidlove tajice su meni odlične! U ponedjeljak definitivno šaljem muža da ih ubere 😂 Ne znam kako je s Lidlom, jel ulaže isto ljudi jedan po jedan kao u Konzumu?

Nego, jučer nisam spavala cijelu noć, imala sam osjećaj da ne mogu duboko udahnuti. Dok sjedim još nekako ali čim legnem, užas. Čitam da možda nešto pritišće dijafragmu u tom položaju, posto su se sad organi pomaknuli.
    Ima li itko takva iskustva u ovoj ili prošloj trudnoći?
    Danas mi je puno bolje 🤗

Bosco
    02. Travanj 2020. 11:02

Mc_mouse dobrodošla! 💐

Mene je pocela nesanica lovit, zadnjih par dana spavanje tek u pol 3 i onda buđenje u pol 7, pa se baš moram tjerat zaspat 😞

Svim curama koje imaju danas pregled, sretno! Znam da nas ima puno. 💗

Leia91
    02. Travanj 2020. 11:06

Imam pitanje za ženske koje već imaju kikače 
    Dal je bolje kupiti bodi i one hlače sa naramenicama ili obične hlače? Meni se nekako ove obične čine da se budu sklizale zbog pelene pa ću to morati popravljati. Jer sam za prvu ruku dok je još mala beba planirala samo te bodije i te hlačice s naramenicama. To mi nekako zvuči najjednostavnije, što vi mislite?

mara1992
    02. Travanj 2020. 11:27

Princess Mimi

Lidlove tajice su meni odlične! U ponedjeljak definitivno šaljem muža da ih ubere 😂 Ne znam kako je s Lidlom, jel ulaže isto ljudi jedan po jedan kao u Konzumu?

Nego, jučer nisam spavala cijelu noć, imala sam osjećaj da ne mogu duboko udahnuti. Dok sjedim još nekako ali čim legnem, užas. Čitam da možda nešto pritišće dijafragmu u tom položaju, posto su se sad organi pomaknuli.
    Ima li itko takva iskustva u ovoj ili prošloj trudnoći?
    Danas mi je puno bolje 🤗

Joj ja u prvoj nisam mogla leći na leđa nisam mogla dosati strogo na bokove sam morala 😂

url=https://lilypie.com]

mara1992
    02. Travanj 2020. 11:30

Leia91

Imam pitanje za ženske koje već imaju kikače
    Dal je bolje kupiti bodi i one hlače sa naramenicama ili obične hlače? Meni se nekako ove obične čine da se budu sklizale zbog pelene pa ću to morati popravljati. Jer sam za prvu ruku dok je još mala beba planirala samo te bodije i te hlačice s naramenicama. To mi nekako zvuči najjednostavnije, što vi mislite?

Ja sam svog malog spremala u jednodjelna odjelca i bodije ispod to je bilo odlično za njega, I sad planiram tako. Također sam malog dva mjeseca držala strogo u jastučiću i kod spavanja 

url=https://lilypie.com]

Hip_Hopsica
    02. Travanj 2020. 11:34

Pozdrav, meni je danas ginekologica odgodila pregled za sutra... sad još jedan dan čekanja.. pa za izluditi.. heheheh
    Sretno ostalim curama na pregledima danas i nadam se čuti puno dobrih vrijesti.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.