Teica ovaj bodi sa slike si kupila ili je sa neta slika? Trazim nesto takvo ali sve rasprodano
Evo cure da se i ja javim, nisam odavno. Kod mene je sve ok. Sljedeci tjedan pregled.
Izolaciju tesko podnosim na dane, vecinu vremena budem sama, jedina osoba koju vidim je muz, ali on jos uvijek radi jer ima posao takav da nije sa ljudima.
Pratim stalno temu pisale ste o grudnjacima i odjeci, ja sam dva para tajica kupila u lidl u prvi mjesec i to je jedino sto nosi , a drugo mi sad i ne treba kad sam kod kuce.
Sto se tice grudnjaka, otkad ne izlazim ne nosim ih, a ovo je sada skoro tri tjedna, probala sam jedno jutro obuc al me stisce sa svih strana.
Robicu za bebicu sam bila narucila preko H&M, paket bodija kratkih rukava, s obzirom na trenutnu situaciju ka bi jos narucila nesto, pa ako neka od vas zna mozda neku drugu stranicu a da je robica pamucna i da nije preskupa, super! Cak sam i grudnjak vidila da imaju ali neznam uopce kako se sad kupuju, koji broj, nemam pojma.
Sad bi svasta kupila preko interneta, samo da se malo utjesim time, hahahaha.
Kolica su mi i dalje velika nepoznanica. Nista nisam gledala uzivo nego po internetu, prvo sam bila zapela za bebbetto ali sam kasnije procitala da nisu bas kvalitetna jer se odma rasklimaju i da su dosta teska.
Pa sam gledala maxi cosi 3 u1 ali mi cijena malo velika, oko 6000kn.
Pa eto ako neka iskusnija ima medu vama za preporucit i robicu i grudnjake i kolica ….
Raspisala sam se jutros 🙈🙈
Pozdrav svim curama i cestitam na uspjesnim pregledima do sada, a i nadam se dobrim vijestima i dalje
Bas sam danas gledala na Bubamari imaju slatke robice i često nude popuste. Pogotovo ako napraviš njihovu člansku 🤗
A kolica su mi rekli da su dobra Cybexova ali i dalje ne znam koja. Mislim da ću sve osim njih i jajeta naručiti online, a to dvoje kad vidim i isprobam uživo.
Ja sam radila na paxiranju cybexa za baby walz i jedino sto mi se svidjelo je njihov ergo... Nista drugo... Ostalo mi se čini da je puno para, malo muzike...
Trebali su sad u travnju biti dani beba i trudnica u West gateu, mislila sam tamo neke stvari uzeti.
Nažalost zbog korone niš od toga, ali ne znam budu li održali to onda kad prođe situacija 🤔
Teica ovaj bodi sa slike si kupila ili je sa neta slika? Trazim nesto takvo ali sve rasprodano
Uzela u takku krajem drugog mjeseca 😁.. Vidjela sam da ima u h&m-u, online za naruciti komplet, ali nisam gledala velicine koje imaju
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Pozdrav društvo,
Čitam vas već jako dugo, u početku su me vijesti o spontanim pobačajima jako uzrujavale jer sam i sama imala isti pa nikako da skupim hrabrosti da se pridružim :)
Imam jednog dvogodišnjaka i radujemo se novoj bebici ❤️
Termin je oko 18.09., u utorak imam pregled pa možda saznam i spol :)
Radi silnog stresa zbog Korone, potresa, prošlog spontanog; nabavila sam si baby watcher i moram priznati da sam puno mirnija.
Što se tiče kolica, imam od prvog djeteta, stokke scoot, sada je nova inačica trailz model i dajem sve moje preporuke.
Prošlo ljeto smo radi gluposti reklamirali i dobili cijela nova kolica, ipak imaju 3godine jamstva.
Treba paziti na jamstvo. I naravno tko koliko ima mjesta za skladištenje.
Kod nas opcija 3u1 nikad neće doći u obzir, jer košaru može pokriti nulti dio u kolicima, drugo- previše mjesta zauzima, nemam ni gdje s njom nakon 6mjeseci. A treće - jaja u takvim kolicima su većinom najlošija. Većina ljudi te 3u1 kolica prodaju već unutar godinu dana jer su preglomazna, teška i živciraju 😂 i mijenjaju ih za neke lakše buggye kao Metro kolica, Gb qbit ALL terrain i slično. Po meni je najisplativije uložiti u kvalitetna kolica sa nultim položajem i uzeti adaptere i kvalitetno jaje. To će trajati bar 3 godine bez prodaje.
Cybex Balios S je OK komplet. Maxi Cosi. Uglavnom marke koje imaju bolje ocjene na testovima sa autosjedalicom ;)
Jutro cure, trebam Vasu pomoc i misljenje!
Jucer i dns imam jake bolove u mjehuru i kicmi, vec 2 noci ne spavam, jucer preko dana je cak bilo bolje i ok a ovu noc opet jaki bolovi, neki dan sam radila urinokulturu na svoju ruku i nalaz je uredan. Pijem puno vode i povremeno caja od kamilice reko da mi malo ublazi bolove, ali ne pomaze bas. Isla bi na hitnu ali jako se bojim da me tamo ne pregledavaju da li sam otvorena i sve vec kako ide kad dodes, a uzasavam se toga jer sam prosle godine bila vise puta na hitnoj zbog hematoma i imala 2 pobacaja. Da li koja od vas zna sta bi mogla uzeti a da si malo olaksam ove bolove? I da dns navecer ako mi nece biti dobro svakako cu na hitnu jer se bojim za svoju bebicu
🌈💙👣🙏
Uzela u takku krajem drugog mjeseca 😁.. Vidjela sam da ima u h&m-u, online za naruciti komplet, ali nisam gledala velicine koje imaju
Da nema u H&Mu trenutno mali broj, samo veci..
Pa evo moja kolica su bila 3u1, super autosjedalica tj jaje, i nisam ih promjenila nakon godine dana.. 🤭
Ma ne znam, mislim da svatko treba po svojim mogucnostima gledati..
Smile ja bi svakako na hitnu ako su jaki bolovi. Nemoj samo piti tablete jer ne znas od cega su bolovi i trebas ih pratiti
Cure evo od sljedeceg tjedna u lidl imate odjecu za trudnice, bit ce i traperice
https://ibb.co/m5PqTT1
U ponedjeljak sam pred lilom u redu za tajice 😁😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji