SmileA
Malo sam bila odsutna ,nije mi se dalo citati nista 🙈ova karantena i sva situacija u cjelom svjetu uzas..
Koliko dugo nemas izcjedka?jel povracas?
Ja sam bila na kontroli prije dva tjedna,tada je bilo sve u redu bila tada 7tj.sutra imam opet pregled .
Ja sam jos jucer imala smedji izcjedak onako kao žilice a to mi se pojavilo nakon odnosa tako da odlucila da necu ni to imati.uglavnom doktorica mi je rekla da Moze biti da jednostavno kapilari pucaju jer se siri maternica (nema krvi sto je vazno)
Inace ako dam dugo na nogama bide mi jako tesko ,nadutost .imam u ustima uzasan okus sta god jedem,ali ne povracam.u grlo mi stoji i to je to.po noci budim se na wc 🙈🙈
Ja samo nadam se da ipak cu bolje osjecati za koj tjedan da mogu uzivati u trudnoci.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav žene, evo i mene nakon dugo! 🤗🤗 Bacim oko na forum svaki dan ali vam nemam što pametno pisati... Čekam pregled, otić ću kod svoga socijalnog jer za privatnika mi treba propusnica.. ma da mi nije baš svejedno ići u bilo kakvu zdravstvenu ustanovu. Držim se kuće, filmovi, serije, pokoja šetnjica, i čekanje ljeta i kraja virusima 😛 i da.. Nadam se da će se vidjeti spol pa da mi bude bar nešto novo čemu ću se veselit 🤗🤗 evo i moja slika od prije 5 dana. Slikana čim sam se probudila a svejedno izgleda kao da sam se prejela 😅
https://ibb.co/5vXDG8c
Hej cure,
Sve citam ali nemam nis nova za napisat. Prezivljavamo ovu karantenu i odbrojavamo kad cemo opet moc izic vani.
Cestitke za deckice 💙
Ja jos moram rezervirati termin za sljedeci pregled. Nadam se sljedeci tjedan.
E cure koje su otvarale komplikacije, jeste dokumente slale na ppp mail ili na mail podrucne sluzbe?
Ja sam poslala prosli petak na ppp i na pisarnicu, dobila sam samo automatski odgovor da su primili. Sad sam procitala u nekoj grupi za trudnice na fejsu da ne saljemo ni na ppp ni na pisarnicu nego na ovaj e-mail: Ivana.Pipinic@hzzo.hr. Sacekat cu jos dan-dva, ako ne dobijem povratnu informaciju šaljem na ovaj.
Coksa jel to žena za Zagreb, ja sam poslala na ppp i ništa mi nisu vratili.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Coksa jel to žena za Zagreb, ja sam poslala na ppp i ništa mi nisu vratili.
Da, to je za Zg
Hvala cure na info.
Evo knjigovoda iz firme mi kaze da posaljem na podrucnu pisarnicu pa cu tako i napraviti. Inace u orvoj trudnoci sam te izliste placi i sve sto ide za prvi pit predala direktno nekome u sobu gdje su me uputili iz pisarnice pa dalje svaki mjesec samo doznake u pisarnicu. Nadam se da ce valjda sad u ovim okolnostima u pisarnicama bit toliko organizirani da svojim kolegama proslijede mailove
Evo cure da se i ja javim, nisam odavno. Kod mene je sve ok. Sljedeci tjedan pregled.
Izolaciju tesko podnosim na dane, vecinu vremena budem sama, jedina osoba koju vidim je muz, ali on jos uvijek radi jer ima posao takav da nije sa ljudima.
Pratim stalno temu pisale ste o grudnjacima i odjeci, ja sam dva para tajica kupila u lidl u prvi mjesec i to je jedino sto nosi , a drugo mi sad i ne treba kad sam kod kuce.
Sto se tice grudnjaka, otkad ne izlazim ne nosim ih, a ovo je sada skoro tri tjedna, probala sam jedno jutro obuc al me stisce sa svih strana.
Robicu za bebicu sam bila narucila preko H&M, paket bodija kratkih rukava, s obzirom na trenutnu situaciju ka bi jos narucila nesto, pa ako neka od vas zna mozda neku drugu stranicu a da je robica pamucna i da nije preskupa, super! Cak sam i grudnjak vidila da imaju ali neznam uopce kako se sad kupuju, koji broj, nemam pojma.
Sad bi svasta kupila preko interneta, samo da se malo utjesim time, hahahaha.
Kolica su mi i dalje velika nepoznanica. Nista nisam gledala uzivo nego po internetu, prvo sam bila zapela za bebbetto ali sam kasnije procitala da nisu bas kvalitetna jer se odma rasklimaju i da su dosta teska.
Pa sam gledala maxi cosi 3 u1 ali mi cijena malo velika, oko 6000kn.
Pa eto ako neka iskusnija ima medu vama za preporucit i robicu i grudnjake i kolica ….
Raspisala sam se jutros 🙈🙈
Pozdrav svim curama i cestitam na uspjesnim pregledima do sada, a i nadam se dobrim vijestima i dalje
Bas sam danas gledala na Bubamari imaju slatke robice i često nude popuste. Pogotovo ako napraviš njihovu člansku 🤗
A kolica su mi rekli da su dobra Cybexova ali i dalje ne znam koja. Mislim da ću sve osim njih i jajeta naručiti online, a to dvoje kad vidim i isprobam uživo.
Kakva su Vam stokke v6 kolica?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Evo cure da se i ja javim, nisam odavno. Kod mene je sve ok. Sljedeci tjedan pregled.
Izolaciju tesko podnosim na dane, vecinu vremena budem sama, jedina osoba koju vidim je muz, ali on jos uvijek radi jer ima posao takav da nije sa ljudima.
Pratim stalno temu pisale ste o grudnjacima i odjeci, ja sam dva para tajica kupila u lidl u prvi mjesec i to je jedino sto nosi , a drugo mi sad i ne treba kad sam kod kuce.
Sto se tice grudnjaka, otkad ne izlazim ne nosim ih, a ovo je sada skoro tri tjedna, probala sam jedno jutro obuc al me stisce sa svih strana.
Robicu za bebicu sam bila narucila preko H&M, paket bodija kratkih rukava, s obzirom na trenutnu situaciju ka bi jos narucila nesto, pa ako neka od vas zna mozda neku drugu stranicu a da je robica pamucna i da nije preskupa, super! Cak sam i grudnjak vidila da imaju ali neznam uopce kako se sad kupuju, koji broj, nemam pojma.
Sad bi svasta kupila preko interneta, samo da se malo utjesim time, hahahaha.
Kolica su mi i dalje velika nepoznanica. Nista nisam gledala uzivo nego po internetu, prvo sam bila zapela za bebbetto ali sam kasnije procitala da nisu bas kvalitetna jer se odma rasklimaju i da su dosta teska.
Pa sam gledala maxi cosi 3 u1 ali mi cijena malo velika, oko 6000kn.
Pa eto ako neka iskusnija ima medu vama za preporucit i robicu i grudnjake i kolica ….
Raspisala sam se jutros 🙈🙈
Pozdrav svim curama i cestitam na uspjesnim pregledima do sada, a i nadam se dobrim vijestima i dalje
Bas sam danas gledala na Bubamari imaju slatke robice i često nude popuste. Pogotovo ako napraviš njihovu člansku 🤗
A kolica su mi rekli da su dobra Cybexova ali i dalje ne znam koja. Mislim da ću sve osim njih i jajeta naručiti online, a to dvoje kad vidim i isprobam uživo.
Ja sam gledala cybex, i tako mi se cine neka uska, barem sjedeci dio. Kosara je super, i jaje ... A sjedeci dio mi je bas neki mali ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Kakva su Vam stokke v6 kolica?
Hannica0 ja sam se isto zagrijala za stokke, ali mi je trenutno crusi ili trailz model bas super ... A ne nad bas po forumima neke komentare za njih
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji